Klea, aman leri budalliqet e Top-news-it me lista sepse nuk ekzistojne ose jane shpikje politike. Hajdeni e jetoni nja tre muaj ne Tirane e shifni vete. Periferia e ka akoma me lehte, ngaqe edhe cmimet e jetes jane xha me te lira. Ne rast se ka veshtiresi ne jetese gjithmon kety diskutohet Tirana si qender, sepse dhe cmimet mbahen si per Tiranen.
Shqiperia, ka shume pak borxh publik, sepse dhe buxhetet publike jane jorealiste andaj listat jane vetem idiotlliqe justifikimet te kota qe efektin e kane me shume tek ju qe jetoni jasht shtetit sesa tek neve qe jetojme ne tirane.
Te them te drejten, edhe une me kete cop rroge qe kam, nuk kam para per te blere nje AMG por ama lluksin e kafes, internetit, celularit, dhe veshjeve nuk ja heq dot vetes duke llogaritur ketu qe mbaj dhe familjen pa ndonje problem.
Problemi qe ka sot shqiperia eshte PAPUNESIA ne nivel jo fort te pelqyeshem, si dhe sistemi i sigurimeve shoqerore,
Larg mendsh, kur thash Papunesia jo ne nivelin e maqedonise me 56%... dhe kjo nuk quhet krize

(Nje ekonomist e di me mire se ceshte kjo)
Te fala,
Krijoni Kontakt