Close
Faqja 73 prej 124 FillimFillim ... 2363717273747583123 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 1235

Tema: Kriza greke

Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Mblidheni te gjithe ketu dhe qani hallin e grekerve haha.

Grekrit dhe pse ne krize ekonomike u organizuan .Shkojne ne supermarket dhe ne vende te caktuara lene ushqime dhe per njerzit e tjere qe kane nevoje .
    Kisha ushqen kaq e kaq njerez ne dite pa pyetur se eshte zezak apo i bardhe .
    Fshataret dalin dhe shperndajne perime, vaj ulliri, veze falas neper qytete .
    Greket jashte shtetit i bejne reklame Greqise , ndihmojne bashkatdhetaret e tyre te gjejne pune ne vende te ndryshme .

etjjjjjjjjjjjjjjjjjetjjjjjjjjjjjjjj

Kurse ne cfare bejme per njeri tjetrin?????????????
    Skam pare ndonjehere ndonje fshatar ne Shq te japi perime falas si ndihme .Shq jashte shtetit i nxjerrin syte njeri tjetrit dhe jo ti ndihmojne .
    Besoj se shqiptaret jashte shtetit dergojne me shume et ardhura ne Shqiperi, se c'dergojne greket qe jane jashte shtetit.

Jashte shtetit, ashtu dhe qytetare nga shume shtete te tjera ballkanase, u nxjerrin syte njeri tjetrit. Te pakten greke dhe rumune qe i kam pare me shume, por dhe polak, boshnjak e serbe.

Nese shqiptaret nuk do ndihmonin njeri tjetrin fare fare, atehere si shpjegohet qe jetojne te gjithe ne nje lagje. Si shpjegohet qe punojne te gjithe ne nje pune.

Dhe sa per krahasimet qe ben per bamiersine greke, greket edhe pse ne krize ekonomike, jane prap mesatarisht shume me mire se shqiptaret. Fshatari shqiptar eshte per bamiresi per vete, e jo te bej bamiresi per te tjeret.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Labiiiii Lexo Postimin
    Avash o ksanthi ku na qenkan solidarizuar keta greket per njeri tjetrin, apo pse dy tre fshatar dhane ca barbunja para se tu prisheshin.
    Ushqime neper supermakete mbidhen kudo ne te gjithe boten, por si diket ne greqi ky qenka rast i pa njojtur.
    dhe shqiptaret u bashkuan kur biznesmenet shqiptar u derguan ushqime falas njerzve te bllokuar nga bora.
    qe greqia eshte ne kete gjendje, kjo tregon se sa ata kane bere per njeri tjetrin, dhe vendin e tyre.
    shkaterim europa do ta kete nga greqia. kurse mua vetem nje lufte civile ne greqi do me bente ta shijoja me shume kafen tek ujvarat ne niagara karshi usa.
    Le te japin dhe shqiptaret ca barbunja para se tu prishen .
    Le te kontribojne dhe mjeket shqiptare falas ne kohe krize sic po bejne dok greke .Qe greqia eshte ne kete krize tregon sa kane bere politikanet per xhepin e tyre dhe jo njerzit e thjeshte.
    Evropa i jep hua Greqise me perqindje te larta ,pra ka fitim.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Besoj se shqiptaret jashte shtetit dergojne me shume et ardhura ne Shqiperi, se c'dergojne greket qe jane jashte shtetit.

Jashte shtetit, ashtu dhe qytetare nga shume shtete te tjera ballkanase, u nxjerrin syte njeri tjetrit. Te pakten greke dhe rumune qe i kam pare me shume, por dhe polak, boshnjak e serbe.

Nese shqiptaret nuk do ndihmonin njeri tjetrin fare fare, atehere si shpjegohet qe jetojne te gjithe ne nje lagje. Si shpjegohet qe punojne te gjithe ne nje pune.

Dhe sa per krahasimet qe ben per bamiersine greke, greket edhe pse ne krize ekonomike, jane prap mesatarisht shume me mire se shqiptaret. Fshatari shqiptar eshte per bamiresi per vete, e jo te bej bamiresi per te tjeret.
    Clidhje kane te ardhurat qe dergojne shqiptaret ????Po mos te dergonin emigrantet amiljet e tyre do kishin vdekur tani.Familjet greke ketu e shume vjet nuk hanin nga emigrantet .
    Kam ndihmuar dhe une Shq plot dhe kur ka ardhe koha mua me kane kafshuar si gjalpri qe e ushqen ne dimer dhe te ha ne behar.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN Lexo Postimin
    Qe te themi te verteten.Tani kane filluar te shikojne njeri-tjetrin.Se me perpara se dinin komshiu kush rrinte perball.Se me perpara linin edhe nenen e tyre ne rruge.Para disa vjetesh u be nje aksident para shtepise time as nje shishe uje nuk doli njeri te jepte atyre qe u be aksidenti.Thoshte nje fjal gjyshi im grekut mos i ki besim kurre.
    Tani eshte kohe krize dhe ne kohe krize duket sa e duam njeri tjetrin!!!!!
    Kam pare shume familje shqiptare qe i kane prindrit ne shtepi gjasme dhe as nuk u flasin me goje dhe i lene te vdesin si qente .

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Mblidheni te gjithe ketu dhe qani hallin e grekerve haha.

Grekrit dhe pse ne krize ekonomike u organizuan .Shkojne ne supermarket dhe ne vende te caktuara lene ushqime dhe per njerzit e tjere qe kane nevoje .
    Kisha ushqen kaq e kaq njerez ne dite pa pyetur se eshte zezak apo i bardhe .
    Fshataret dalin dhe shperndajne perime, vaj ulliri, veze falas neper qytete .
    Greket jashte shtetit i bejne reklame Greqise , ndihmojne bashkatdhetaret e tyre te gjejne pune ne vende te ndryshme .

etjjjjjjjjjjjjjjjjjetjjjjjjjjjjjjjj

Kurse ne cfare bejme per njeri tjetrin?????????????
    Skam pare ndonjehere ndonje fshatar ne Shq te japi perime falas si ndihme .Shq jashte shtetit i nxjerrin syte njeri tjetrit dhe jo ti ndihmojne .

M'behet qejfi qe i do kaq shum greket.
    T'lumt!!!

M'vjen mir qe qenkan sjell kaq mir me ty.
    Edhe un i dua, por kur shoh shenjat qe me kan bere posht gjunjve me kepuc ushtarake, i dua edhe me shum...

Kam pare shume familje shqiptare qe i kane prindrit ne shtepi gjasme dhe as nuk u flasin me goje dhe i lene te vdesin si qente .
    Ca jan kto qe thu moj goc???
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Me keto citime qe ben tek cdo njeri ketu si paske kohe ti pergjigjesh cdo njeriu nejse.Ne shqiperi nuk shikon te hedhin ne gjyq vellaji me vellane ose motren me motren per nje cop toke ose nje shtepi.Njeri-tjetrin skane si ta duan keta sepse e kane ne gjak te vjedhin ,te vjedhin punen e tyre ,familjen e tyre.Une kur punoja ne nje restorant greket edhe domatet e restorantit vidhnin.Ti jep nje emer te nje shqiptari qe ka lene nenen e tij ne rruge se e beshtyjme ne.Sepse une di ndryshe te gjithe emigrantet ose i kane marr prinderit ketu ose u kane bere shtepi akoma edhe neper fshatera te Shqiperise.Akoma edhe ne Amerike i marrin.Sa familje ka qe kane bere bashkim familjar jashte shtetit?Edhe sa familje greke ka qe kane bere bashkim familjar?

Skender76 sje i vetmi jane edhe 1 milion shqiptar te tjere qe kane ca shenja ne trupet e tyre nga policat edhe ushtaret Grek.Ndoshta nuk ka shqiptar ne Greqi qe ska nje te rrahur nga keta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YaSmiN : 28-02-2012 mė 04:32

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ksanthi e dashur !
    Jam i sigurt se ti nuk paguhesh per te mbrojtur greket , sic ben ndonje tjeter ketu.
    Por aresyet e tua personale te bejne ti shikosh shqiptaret me percmim, duke idealizuar greket
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Ksanthi e dashur !
    Jam i sigurt se ti nuk paguhesh per te mbrojtur greket , sic ben ndonje tjeter ketu.
    Por aresyet e tua personale te bejne ti shikosh shqiptaret me percmim, duke idealizuar greket
    Doktor i dashur ,
    Ksanthi pershkruan te verteten ashtu sic eshte pa devijuar aspak nga ajo .Disa nga ju ketu keni kaq shume urrejtje sa qe dhe gjerat e mira qe ndodhin midis njerezve te thjeshte i kritikoni me menyren me te percmuar .
    Pse nuk eshte e vertete qe ne nuk ndihmojme njeri tjetrin????????Ata qe ndihmojne njeri tjetrin jane te pakte .
    Une nuk paguhem nga asnje pervec shpatullave te mia .

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN Lexo Postimin
    Me keto citime qe ben tek cdo njeri ketu si paske kohe ti pergjigjesh cdo njeriu nejse.Ne shqiperi nuk shikon te hedhin ne gjyq vellaji me vellane ose motren me motren per nje cop toke ose nje shtepi.Njeri-tjetrin skane si ta duan keta sepse e kane ne gjak te vjedhin ,te vjedhin punen e tyre ,familjen e tyre.Une kur punoja ne nje restorant greket edhe domatet e restorantit vidhnin.Ti jep nje emer te nje shqiptari qe ka lene nenen e tij ne rruge se e beshtyjme ne.Sepse une di ndryshe te gjithe emigrantet ose i kane marr prinderit ketu ose u kane bere shtepi akoma edhe neper fshatera te Shqiperise.Akoma edhe ne Amerike i marrin.Sa familje ka qe kane bere bashkim familjar jashte shtetit?Edhe sa familje greke ka qe kane bere bashkim familjar?

Skender76 sje i vetmi jane edhe 1 milion shqiptar te tjere qe kane ca shenja ne trupet e tyre nga policat edhe ushtaret Grek.Ndoshta nuk ka shqiptar ne Greqi qe ska nje te rrahur nga keta.

Kohen nuk ja vjedh njeriut , eshte e imja dhe e perdor si te kem deshire.
    Ne shq nuk i hedhin ne gjyq vellai vellain po e vrasin per token.
    Pse te gjitha familjet shq i njef ti ne gjithe Shq qe na dashke dhe emra ?

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    M'behet qejfi qe i do kaq shum greket.
    T'lumt!!!

M'vjen mir qe qenkan sjell kaq mir me ty.
    Edhe un i dua, por kur shoh shenjat qe me kan bere posht gjunjve me kepuc ushtarake, i dua edhe me shum...

Ca jan kto qe thu moj goc???
    O skender trimi pe ne ndonje nga fjalet e mia te shpreh dashurine e tejkaluar? Te verteten thashe qe ne kohe krize ndihmojne njeri tjetri , KAQ .
    Ju e coni muhabetin dege me dege .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •