Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e gt2xf
    Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272

Htc/htc Desire

Pershnetje te ngrofta!

Thashe ta hap i tem ktu se nuk ka per telefona (mendos te hapet nje ne vete).
    Kam ka 2 muj qe kam blejt i HTC Desire.
    Me thon te drejten me pelqen shume ene spo hy ma as ke dy desktopat e ke laptopi qe kam ne shpi.......
    Vjen e-maili (se i kam krejt ne google accounts) ene frrap me lajmeron.
    Ene OS 2.2 Froyo e murem i update se kishim 2.1 me te knaq zemren....ma i shpejte me i mire dhe te lejon me instalu ne SD Card.....po ashtu i kam fute i Kingston 16 GB qi e mura n'amerike se osht ma lire anej...
    Kam instalu shume aplikime nder keto Copilot per krejt dunjane, ene navigonin e testova por nuk osht i mire sa GPS e tjere , pra nuk osht version i mire per android. e provova por nuk te lejon me navigu nga i shtet ke tjetri pavarsisht se ka harten e evropes krejt....

A ka kush nai pershtypje apo perhapje se i perket HTC te qese ke kjo tema....

I gjo tjeter qi desha me thone e mshtes Uke Topallin qe e urren iPhone....une i urrej Apple products ma shume se Uka sidomos Stev Jobs kur del me prezantu "produktet" e tij.....qi duhet me i vu natriban me ju punu antena.....hahaha

I gjo tjeter qi desha me thone e mshtes Uke Topallin qe e urren iPhone....une i urrej Apple products ma shume se Uka sidomos Stev Jobs kur del me prezantu "produktet" e tij.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gt2xf : 16-08-2010 mė 08:35

Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272

Htc/htc Desire

Pershnetje te ngrofta!

Thashe ta hap i tem ktu se nuk ka per telefona (mendos te hapet nje ne vete).
    Kam ka 2 muj qe kam blejt i HTC Desire.
    Me thon te drejten me pelqen shume ene spo hy ma as ke dy desktopat e ke laptopi qe kam ne shpi.......
    Vjen e-maili (se i kam krejt ne google accounts) ene frrap me lajmeron.
    Ene OS 2.2 Froyo e murem i update se kishim 2.1 me te knaq zemren....ma i shpejte me i mire dhe te lejon me instalu ne SD Card.....po ashtu i kam fute i Kingston 16 GB qi e mura n'amerike se osht ma lire anej...
    Kam instalu shume aplikime nder keto Copilot per krejt dunjane, ene navigonin e testova por nuk osht i mire sa GPS e tjere , pra nuk osht version i mire per android. e provova por nuk te lejon me navigu nga i shtet ke tjetri pavarsisht se ka harten e evropes krejt....

A ka kush nai pershtypje apo perhapje se i perket HTC te qese ke kjo tema....

I gjo tjeter qi desha me thone e mshtes Uke Topallin qe e urren iPhone....une i urrej Apple products ma shume se Uka sidomos Stev Jobs kur del me prezantu "produktet" e tij.....qi duhet me i vu natriban me ju punu antena.....hahaha

Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    HTC click here
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Te them te drejten telefonat e HTC nuk i kam shume qef pasi kam perdorur jo 1 po te pakten 5. Duke filluar nga Wizard e deri tek TILT i vetmi qe me ka bere pershtypje te mire eshte HD2 edhe EVO qe eshte pak me i ri. Me telefonat qe kam pat problemet kryesore ishin bateria, ekrani, edhe tastjera QUERTY ku nga designe qe i ben HTC prisheshin shume here. Me keto touch te rinj nuk kam perdorur ndonjehere po ma mer mendja se telefoniin tjeter qe do mar mund te jete nje prej HTC.

P.S. Mos e kthejme kete teme ne polemika midis apple edhe kompanive te tjera po ta mbajme ne anen teknike

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Te them te drejten telefonat e HTC nuk i kam shume qef pasi kam perdorur jo 1 po te pakten 5. Duke filluar nga Wizard e deri tek TILT i vetmi qe me ka bere pershtypje te mire eshte HD2 edhe EVO qe eshte pak me i ri. Me telefonat qe kam pat problemet kryesore ishin bateria, ekrani, edhe tastjera QUERTY ku nga designe qe i ben HTC prisheshin shume here. Me keto touch te rinj nuk kam perdorur ndonjehere po ma mer mendja se telefoniin tjeter qe do mar mund te jete nje prej HTC.

P.S. Mos e kthejme kete teme ne polemika midis apple edhe kompanive te tjera po ta mbajme ne anen teknike

Ardi
    Ardi,

Jam kurioz tė dijė cfarė pėrdor dhe si rrjedhojė cfarė mund tė rekomandosh njė pėrdorues mesatar/avancuar ? Si tė duket Samsung Galaxy S ?

Rrofsh
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Ardi,

Jam kurioz tė dijė cfarė pėrdor dhe si rrjedhojė cfarė mund tė rekomandosh njė pėrdorues mesatar/avancuar ? Si tė duket Samsung Galaxy S ?

Rrofsh
    Galaxy S i shkel te gjithe telefonat madje edhe IPhone 4 Nese ke per te blere telefon merre ate. Vetem nje gje me mundon tek Galaxy S eshte: Designin e ka shume te nfjashem me te iphonit.

Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Ardi,

Rrofsh
    Galaxy S i shkel te gjithe telefonat madje edhe IPhone 4 Nese ke per te blere telefon merre ate. Vetem nje gje me mundon tek Galaxy S : Designin e ka shume te ngjashem me te iphonit.

Ne foto po duken njejt por galaxy eshte me i madhe se IPhone.

Ja dhe nje krahasim mes IPhone 4 dhe Galaxy S!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 24-08-2010 mė 02:03

Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    .............

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Froyo eshte plot me premtime, se a i permbushe ende nuk e kam te sigurte. Por nje gje eshte e sigurte, duke pasur parasyshe numrin e modeleve te pajisur me android ne krahasim me iPhone shihet kjarte se indikacionet ne 6 mujorshin e fundit jane te sakta (se shpejti Android do te jet platforma numer nje ne tregun e smarphone). Lajmi i fundit eshte se Apple ka apliku per regjistrim te patentit per "remote kill" te telefonave qe jan "Jailbreak"

http://www.theregister.co.uk/2010/08...lbreak_patent/

Per ata qe jan ne buxhet me te vogel, ky model ka pasqyra te favorshme duke konsideruar cmimin

http://www.reghardware.com/2010/07/2..._htc_wildfire/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-04-2006
    Postime
    6

Smile Htc

Kush ka ndermen te blej HTC preferu ta vizitosh ket faqe http://forum.xda-developers.com/index.php qe te msosh me shum .
    Un perdori HTC Desire dhe nuk e drroj me asnj Tjeter

Ktu mun te gjeni gjithqka Per HTC
    P.SH Complete upgrading guide(root, unroot, flashing ROM & updates
    ROM-GingerBread ROM Preview (Video): http://www.youtube.com/watch?v=nanF5...layer_embedded
    Sense-FroYo 2.2HD Port - ( FRG83D l Stable l | NEW SENSE | AP2SD+ or Data2EXT | http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=791315
    [ROM] Pays gMIUI v1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=885844

ose per ta qe kan telefon me Androin per ket faqe http://applanet.net/applanet/
    ktu mund ta downlodoni BlackMarketApp 2_7_3 me qindra apps pa pages
    Telefonat me te rei nga HTC: HTC Incredible S ,HTC Desire S,HTC Desire HD
    ose Vizitoni ket faqe http://www.digitec.ch/

Kalofshi mir ....
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga suse : 20-02-2011 mė 09:12 Arsyeja: HTC

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •