Close
Faqja 21 prej 57 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 566
    hahaha....................
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga getomental Lexo Postimin
    OOO Vllezer ketu ska lidhje feja,kete e kemi zen si shkak per ta zhduk kete shtet artificial,te shtunen(19.02.2011) te gjith ne Kalan Iliro-Dardane. Kena me i masakru shkijet.

Per inat te shkijevet t'Ballkanit,per gazep t'atij Sulltanit,si premtue kisht' Perendia,prap zoje m'veti duel Shqypnia.("Lahuta e Malesise"-At Gjergj Fishta) VELE RROFT SHIPNIA.
    Po more burr ashtu eshte po shiqoj keto postimet e agimit dhe te njejtit,qe as sllavomakedhonet nuk jan ma te rrezikshem per qashtjen shqiptare,se keta dy majmuna.

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    He lop o lop ,pse e perzin pariotizmin me kto fe t`mu..it.shum majmun ti ishe,ti bre bac je ma i rrezikshem se shkau,ti je nji gabel,qe te shkerdhejn shkiet per nji dinar,te kan fut ne kategorin e gabeleve duke te paguar,por edhe te shkerdhejn me siguri.
    O Shari, pse i shan shqiptaret ne fene e tyre?
    A keshtu patrioti je ti?
    Keshtu po shkakton vetemse percarje mes shqiptareve.
    Ndrysho Firmën

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    aaaaaaaaa me mujt e me te ja lshu gimshes qeta pas tij ati i njejti,besoj se do u dalin boll,se i kputen shkiet per nji dinar,e keta besoj se ju japin nga dy dinar.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    O Shari, pse i shan shqiptaret ne fene e tyre?
    A keshtu patrioti je ti?
    Keshtu po shkakton vetemse percarje mes shqiptareve.
    jo un nuk po i shaj ne fe,por po i shaj kur po tentojn ta perzin gjithqysh qashtjen komtare me ate fetare,fen le ta mbajn secili per vehte,por jo dhe ta keqperdorin ate per hater te armikut.

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    O Ismani, une e rrespektoj qellimin tend te paster dhe patriotizmin tend, por me vjen keq se ne fund ke per te pare ate Artan Grubin narkomanin me kravate ne nje ministri kurse ti ke per te vuajtur per kafshaten e bukes.
    Mos lejo qe te manipulohesh.
    Keta te BDI-se do ta rregullojne punen sepse ata i ka zgjedhe shqiptaria qe te na udheheqe, ata jane ne pushtet. lol
    Si mundet nje zv. minister te del ne protesta kundra vetes.
    Keta absurditete ndodhin ne nje vend ( meqedoni) ku populli shqiptar 80% eshte analfabet.
    Po ti marim ne perqindje problemet dhe mangesit e shoqeris shqiptare dhe duke bere nje statistik si e jotja do dal se sipas probleme qe kemi ne Shqiperi perqindja e analfabetve do jet 60 perqind ne Kosove 65 perqind e ne Maqedoni 85 perqind ......ne maqeodni keq eshte kur eshte Bdi ne pushtet , keq kur eshte pdsh..e keq ishte kur ne pushtet ishte ppd ....
    Une di nje gje ...qe ne saje te inferioritetit shqiptar ne saje te asaj qe e quan ti analfabet 80 perqind,ne saje te percarjeve tona dhe ne saje te inatit ton ata "maqedonasit sllav" ndertojn te ardhmen e tyre ndertojn shtetin e tyre dhe jetojn jeten e tyre .....
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Shiko se c'ke ke thene me poshte:
    ....kto fe t`mu..it.
    Pra e ke quajtur fene me nje fjale shume te pa hijshme.

Nese do te kritikosh dike, kritiko ate person e mos e shaj fene se feja eshte e te gjitheve.
    Ndrysho Firmën

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Kqyri kta dy majmunat klysht e shkaut magjup,qysh mundohen problemet komtare tua ndrrojn kahjen,duke i dhan karrakter fetar.
    Majmun thuj prinderve te tu qe te kan eduku ne ket menyr te flliqt.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    !!!!!!!!KUJDES´´Gimche´´ dhe´´ Injejti´´ po mundohen ksaj teme ti japin karakter Fetar.
    Kinse ylliridasit dolen tek kalaja e shkupit per ta mbrojtur vendin e Xhamis. KUJDES!!!!!!!!

Edhe njeher ata dolen per ti mbrojtur Kalan njekohesisht dhe kulturen Illiro Shqiptare

Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    Po ti marim ne perqindje problemet dhe mangesit e shoqeris shqiptare dhe duke bere nje statistik si e jotja do dal se sipas probleme qe kemi ne Shqiperi perqindja e analfabetve do jet 60 perqind ne Kosove 65 perqind e ne Maqedoni 85 perqind ......ne maqeodni keq eshte kur eshte Bdi ne pushtet , keq kur eshte pdsh..e keq ishte kur ne pushtet ishte ppd ....
    Une di nje gje ...qe ne saje te inferioritetit shqiptar ne saje te asaj qe e quan ti analfabet 80 perqind,ne saje te percarjeve tona dhe ne saje te inatit ton ata "maqedonasit sllav" ndertojn te ardhmen e tyre ndertojn shtetin e tyre dhe jetojn jeten e tyre .....

Nuk e di se nga je dhe sa i njeh shqiptaret e Maqedonise.
    Me vjen keq por keta shqiptare ende nuk jane pjekur qe te dallojne programet e partive dhe te votojne per ate parti.
    Ne Maqedoni ende votohet per ate me te fortin fzikisht.
    Ky i forti fizikisht starton mire ne luften kundra sllavo-maqedonasve dhe kane sukses ne fillim, por pastaj ata fillojne duke u zbutur sepse tradhetohen prej lidereve te tyre.
    Lideret e ketyre muskulozeve shume lehte dhe lire blehen prej slavomaqedonasit ngase aq e kane kapacitetin intelektual.
    Shembull tipik eshte tradhtia e luftes se 2001-shit.
    Analizoje pak kete ngjarje dhe ne fund do te bindesh se sa analfabete jane shqiptaret e Maqedonise.
    Ndrysho Firmën

Faqja 21 prej 57 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •