Po shqiptarët janë musliman, ca të tjerë janë krishterë, ca të tjerë janë ateist, ti do t'i përzgjedhësh?!
Po ashtu nuk të mbetet askush or i mjerë.
Në çdo vend luftohet për tradita, pjesë e kombit është edhe feja, fundi i fundit më e logjikshme do të ishte përkrahja e katolikve, ngase po bëhët fjal për një figurë të tyre të cilën ne muslimanët po mbrojmë dhe po akuzohemi nga njerëz si ti.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
sigurisht qe do ti perzgjedh, se psh me ty dhe me ca si puna tende pervecse gjuhes nuk me bashkon asgje, as tradita e as kulture.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Sikur Gruewski dhe Irinej te lexonin ty, besom qe nuk do t'mungonin pa te cituar sa her qe do kishin propaganduar kunder shqiptareve. Tek e fundit, fqinjet tan nuk po ju urrejn juve si ortodoks, por neve si shqiptar. Juve ju enkurajojn qe ta beni hapin perfundimtar duke e konvertuar ndonje hut ne grek.
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Po mirë or grek i Shqipërisë (referuar nga regjistrimi i popullsisë që do të ndodh) Kalaj e Shkupit a është Kala Ilire apo është Kala Islamike?!
E shef se më së paku je shqiptar.
P.s Ai i cili i ndan shqiptarët në vija fetare nuk është shqiptarë, ti nuk ke dhembshuri për masakrat mbi popullin shqiptarë e që gjithëmon kanë qenë me perkatësi fetare Islame ato viktima, ti radhitësh me armiqtë nga Greqia vetë fakti se ku jeton të tregon shumë mirë se çfarë krahu mban.
Ti je hija e Kastriotit
Tek ky vend ja se çfarë kishte më përpara:
![]()
Ti je hija e Kastriotit
ashtu eshte, po mos jem me ju atehere jam grek, keshtu vetjustifikoheni ju dordolecat islamiste apo tju them dhe une turq juve?
ti qenke dhe gedhe nga historia kur thua populli shqiptar paska qene mysliman. te pakten 30% e tij eshte e krishtere.
Kur lufta behet per te mbrojtur vlerat islame te cilave u vihet shenja e barazimit me ato shqiptare, me ngrihen qimet perpjete.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Krijoni Kontakt