Close
Faqja 17 prej 57 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 566
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Duke lexuar komentet ne FB me ra ne sy njoftimet qe u beheshin shqiptareve ne gjuhen shqipe dhe turqisht?! dhe me e bukura disa qe thoshin SMRT ZA KAURII (me siguri e kishte fjalen per te mbrojtur vlerat e nen Terezes :P) , e cila nuk do aspak njohuri gjuhesore sllave per ta kuptuar. E.....une ketyre qe thone keshtu nuk u hedh as qyret e jo me te solidarizohem.
    Normalisht nuk solidarizohesh me shqiptar, keta ishin ata që bënë luftën në vitin 2001 kundër vëllezërve tu nga feja.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    ktu nuk ka lidhje krishter apo te tjer ketu eshte qashtje e historis kombetare.pasi qe ne themelet e kishes shqiptare po vendoset nje kish sllave,kjo eshte nje pervetesim i historis se kishes dhe kombit.
    Sikur te behej fjal per ndonje xhami, un si besimtar do kisha me qen i prekur personalisht.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Normalisht nuk solidarizohesh me shqiptar, keta ishin ata që bënë luftën në vitin 2001 kundër vëllezërve tu nga feja.
    me shqiptar solidarizohem une, me kauze islame nuk e bej dhe as qe kam per ta bere ndonjehere
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    me shqiptar solidarizohem une, me kauze islame nuk e bej dhe as qe kam per ta bere ndonjehere
    Po shqiptarët janë musliman, ca të tjerë janë krishterë, ca të tjerë janë ateist, ti do t'i përzgjedhësh?!
    Po ashtu nuk të mbetet askush or i mjerë.
    Në çdo vend luftohet për tradita, pjesë e kombit është edhe feja, fundi i fundit më e logjikshme do të ishte përkrahja e katolikve, ngase po bëhët fjal për një figurë të tyre të cilën ne muslimanët po mbrojmë dhe po akuzohemi nga njerëz si ti.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Sikur te behej fjal per ndonje xhami, un si besimtar do kisha me qen i prekur personalisht.
    jo po ti nuk e di per shka po prekesh,nuk ka lidhje a eshte kish a Xhami,as kisha e as xhamija nuk kan qka krkojn ne tempuj,ilir,dhe ne objekte historike,se qe te dyja perpjeken te ndryshojn historin ne favorin e te tyre.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    sigurisht qe do ti perzgjedh, se psh me ty dhe me ca si puna tende pervecse gjuhes nuk me bashkon asgje, as tradita e as kulture.
    xfiles

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nese ndertohet nje kishe mbi themelet e nje kishe te rrenuar , perse duhet kundershtuar?A mendoni ju se ka pase Kala pa kishe?Po nese nuk jeni te afte ju te riktheheni ne besen e te pareve, se kuptoj perse duhet te pengoni te tjeret qe respektojne fene e stergjysherve tuaj?Po dhe ne Tirane do te ndertohet nje xhami dhe nga me te medhate , kane thene politikanet, por dhe nese une si individ jam kunder, nuk do te thote se do te ngrtihem ne revolte per kete ceshtje.Kishat jane kultet e identitetit fetare te krishtere te popujve te ballkanit, perkundrazi xhamite jane provokative, pasi u ndertuan nga pushtuesi turk.Megjithe kete deshire per nje edukim ne kundrasens, besoj se kerkush nuk ju ka lene pa xhami.Fundja mire thote dikush me siper , perse nuk merren politikanet me kete ceshtje ne foltoren e parlamentit, por nxisin metoden e dhunes?Vetem nje shans keni ,sipas Xhaferrit, te ndryshoni vetveten.
    Antari Tetova -ne nje shkrim qe shprehur se shqiptaret maqedonas, kishin mbetur muslimane dhe te prapambetur pasi perendimi kishte ndjekur nje politike anti integruese ndaj tyre, por ja qe bashkeshtetasit tuaj por ju krijojne kushte me kulte te krishtera, ku mund ti vini dhe emrin e shenjtores Tereze, por ju nuk keni ndjesi per tu integru dhe jo me te ndermerrni ndonje hap.Qendrimet tuaja te dhunshme , krijojne ndasi me popullin maqedon, qe fati ju ka sjelle te bashkejetoni ne paqe.Cdo perplasie eshte ne demin tuaj, ndonese nderkombetaret do te perdorin nje gjuhe dipllomatike.E verteta eshte se kerkush ne europe nuk e deshiron islamizmin.
    Sikur Gruewski dhe Irinej te lexonin ty, besom qe nuk do t'mungonin pa te cituar sa her qe do kishin propaganduar kunder shqiptareve. Tek e fundit, fqinjet tan nuk po ju urrejn juve si ortodoks, por neve si shqiptar. Juve ju enkurajojn qe ta beni hapin perfundimtar duke e konvertuar ndonje hut ne grek.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    sigurisht qe do ti perzgjedh, se psh me ty dhe me ca si puna tende pervecse gjuhes nuk me bashkon asgje, as tradita e as kulture.
    Po mirë or grek i Shqipërisë (referuar nga regjistrimi i popullsisë që do të ndodh) Kalaj e Shkupit a është Kala Ilire apo është Kala Islamike?!
    E shef se më së paku je shqiptar.

P.s Ai i cili i ndan shqiptarët në vija fetare nuk është shqiptarë, ti nuk ke dhembshuri për masakrat mbi popullin shqiptarë e që gjithëmon kanë qenë me perkatësi fetare Islame ato viktima, ti radhitësh me armiqtë nga Greqia vetë fakti se ku jeton të tregon shumë mirë se çfarë krahu mban.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Tek ky vend ja se çfarë kishte më përpara:

Ti je hija e Kastriotit

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    ashtu eshte, po mos jem me ju atehere jam grek, keshtu vetjustifikoheni ju dordolecat islamiste apo tju them dhe une turq juve?

ti qenke dhe gedhe nga historia kur thua populli shqiptar paska qene mysliman. te pakten 30% e tij eshte e krishtere.

Kur lufta behet per te mbrojtur vlerat islame te cilave u vihet shenja e barazimit me ato shqiptare, me ngrihen qimet perpjete.
    xfiles

Faqja 17 prej 57 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •