Close
Faqja 7 prej 57 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 566
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Poshte populli gabel Maqedonas.
    Paroll e gabuar,disa,Duhet ta shkruajsh poshte populli sllav ne makedhoni,se populli i lasht makedhon nuk ka qen gabel,ata kan qen dhe sot jan yllir gjegjesisht shqiptare te krahines yllire te makedhonis,dmth popull makedhon nuk ka ekzistu kurr,por yllir te kesaj krahine yllire jan edhe sot shqiptaret
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Paroll e gabuar,disa,Duhet ta shkruajsh poshte populli sllav ne makedhoni,se populli i lasht makedhon nuk ka qen gabel,ata kan qen dhe sot jan yllir gjegjesisht shqiptare te krahines yllire te makedhonis,dmth popull makedhon nuk ka ekzistu kurr,por yllir te kesaj krahine yllire jan edhe sot shqiptaret
    Termin "gabel" e perdora ne kuptim per ti nenqmuar sepse fjal gabel ka kete permbajteje cigan,ardhacak,etj.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Bertat ti basheke me mu plakun sa te duash neper internet, poshet ky poshet aj. Ata qe duhet te mposhet shqyptari sot en Ylliride,jan mu lideret qe ju kan ra per hise ti hudheheq. Po ku me gjete disa ma te mire se? Keto qe jan sot ju kan imponua, e hengeri edhe njehere trathetin shqyptari ne Ylliride! Seleukie, nuk ka me nga ai popull i lashet te ashtu quajtun madedhon, jan asimilua, maqedonet e sotem jan te pa identitet, disa jan be bullgar disa serb, sju ka mbete gje e perbashket me ate qe mendon ti perpos tokes shqyptare dhe shqyptareve aty te gjithe jan gjaku humbur pa identitet kombetar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 13-02-2011 më 12:46
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Bertat ti basheke me mu plakun sa te duash neper internet, poshet ky poshet aj. Ata qe duhet te mposhet shqyptari sot en Ylliride,jan mu lideret qe ju kan ra per hise ti hudheheq. Po ku me gjete disa ma te mire se? Keto qe jan sot ju kan imponua, e hengeri edhe njehere trathetin shqyptari ne Ylliride!
    Po keta qe po ju drejtojn sot nuk kan ardh ne pushtet pa i zgjedh ju,kta kan ardh me ndihmen e popullit shqiptar,mos ua jepni voten keta vet bin posht.

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    O Ismani, une e rrespektoj qellimin tend te paster dhe patriotizmin tend, por me vjen keq se ne fund ke per te pare ate Artan Grubin narkomanin me kravate ne nje ministri kurse ti ke per te vuajtur per kafshaten e bukes.
    Mos lejo qe te manipulohesh.
    Keta te BDI-se do ta rregullojne punen sepse ata i ka zgjedhe shqiptaria qe te na udheheqe, ata jane ne pushtet. lol
    Si mundet nje zv. minister te del ne protesta kundra vetes.
    Keta absurditete ndodhin ne nje vend ( meqedoni) ku populli shqiptar 80% eshte analfabet.
    80 % analfabet me sa siguri e jepe kete shifer mos te degjoj kushe pasi do te qeshe edhe ne gjume fakulteti i tetoves numrone sote 12.000 student uejl numron afer 3000 pa mos i mare ne konsiderat edhe shqiptaret cka studjojne ne fakultetetet tjera afro 16 vite egzistence fakultetet shqiptare gjithmone kan pasur gjithmone me shume se 8000 studente kurse gjithsej popullata shqiptare ne maqedoni eshte 30 deri 35 & nga gjithsej 2.000.000 sote ne shtepit shqiptare ne maqedoni nuk ka analfabetizem jam i sigurt 101 % ne kete cka e theme por nuk pajtohem me menduimin tende
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Termin "gabel" e perdora ne kuptim per ti nenqmuar sepse fjal gabel ka kete permbajteje cigan,ardhacak,etj.
    Ardhacak jan sllavet, turqit, arabet, mongolet,por jo populli venali i makedhonis,iliret (shqiptaret).

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ardhacak jan sllavet, turqit, arabet, mongolet,por jo populli venali i makedhonis,iliret (shqiptaret).
    Une e kam fjalen per popullin maqedonas e jo per shqiptaret.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    80 % analfabet me sa siguri e jepe kete shifer mos te degjoj kushe pasi do te qeshe edhe ne gjume fakulteti i tetoves numrone sote 12.000 student uejl numron afer 3000 pa mos i mare ne konsiderat edhe shqiptaret cka studjojne ne fakultetetet tjera afro 16 vite egzistence fakultetet shqiptare gjithmone kan pasur gjithmone me shume se 8000 studente kurse gjithsej popullata shqiptare ne maqedoni eshte 30 deri 35 & nga gjithsej 2.000.000 sote ne shtepit shqiptare ne maqedoni nuk ka analfabetizem jam i sigurt 101 % ne kete cka e theme por nuk pajtohem me menduimin tende
    Jo nuk eshte vertet se jan analfabet,shqiptaret e makedhonis jan nje nder shqiptaret me te zot ne trevat tona,me stilin e armeve te tetovareve jan maru armet moderne te sodit nga evropjanet dmth.duke ua vjedh tekniken tetovareve.
    Por ketu eshte nje tjeter penges,sllavet ne makedhoni kan qen dhe jan shum agresiv dhe aktiv,duke u ndihmuar ketyre te fundit dhe hoxhollaret,kan mundesi me e mbajt kete popull te vyer nen sundim te vetin.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Unë në mëngjes në lajme dëgjova kështu: Policia maqedonase ka larguar maqedonasit nga vendi dhe dëgjova se ka shqiptare të plagosur pasi janë rreh nga maqedonasit. A është e vërtet kjo?

Dhe nje emer e kemi shqiptare qe jemi,tokat tona nuk do te shiten.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Jo nuk eshte vertet se jan analfabet,shqiptaret e makedhonis jan nje nder shqiptaret me te zot ne trevat tona,me stilin e armeve te tetovareve jan maru armet moderne te sodit nga evropjanet dmth.duke ua vjedh tekniken tetovareve.
    Por ketu eshte nje tjeter penges,sllavet ne makedhoni kan qen dhe jan shum agresiv dhe aktiv,duke u ndihmuar ketyre te fundit dhe hoxhollaret,kan mundesi me e mbajt kete popull te vyer nen sundim te vetin.
    per fate te mir nuk jemi edhe aq fetar radikal nuk kemi pune me hoxhallare
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Faqja 7 prej 57 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •