ja keto gjona te bindin akoma me teper qe pd-ja eshte qeveri e afte dhe me duar te pastra![]()
ja keto gjona te bindin akoma me teper qe pd-ja eshte qeveri e afte dhe me duar te pastra![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Ja ketu shifeni ju Salistat se ca njerzish jeni qe nga hapesi i temes dhe deri tek i funit.
Po si mund ta qush nje artist si Gjergj dhe Luiza Xhuvani kriminela puhhh mos ua pasha bojen po ju jeni kriminela, po sa njerez ka vra vet shteti deri tani i numeron ti?
E ke ndegjua ndonjehere ata te dy prinder qe i thon djalit mire ke be mos te dorezohetet ne polici? Perkundrazi ata kan dal ne media dhe i kan thene djalit te vete dorezohet
Po ju keni krominela qe me zi prisni qe talleni me fatqekesin e tjetrit vetem per politik
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Cili eshte fatkeqi?
Ky qe e vrau shokun me plumb ne koke???????????
boooooooooo
Si ka hec fati fare te shkretit.
Njesoj si i biri i Arta Dades dhe i biri i Gramoz Rucit.
Cudi si ju shkrepet arma ne koken e njerezve ketyre djemve te mire nga familje te mira
e te nderuara.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Ju qe mbroni kete luizen turp te kini, ajo po te ishte njeri i mire dhe i drejte do ta dorezonte djalin jo ta fsheh kriminelin. Perderisa ajo mundohet te fsheh nje krim, kriminele eshte dhe ajo.
si cuni aertes, ashtu dhe i gramozit, me pistoleta ne duar duke dunuar njerzit
2043 i ka thene fjalet tamam
Ne momentin qe mbush 18 vjet femiu me nuk ka asgje me prindin,vetem ne shqiptaret hulumtoim i kujna eshte ken e ka daj,ken e ka gjagj ken e ka kusheri prej cilit fshat eshte nga jugu apo veriu dhe rastesisht mos eshte edhe shqipetar.
Ligji sakteson shume mire qe femiu ndahet nga prindi(pergjegjesit obligimet etj)ne moshen 18 vjeqar dhe ketu merr fund qdo perpjekje me identifiku femiun me prindin.
Ne kosove psh nuk merr ndihma sociale sepse ka kusheririn ne perendim,e ku i han kusheririt per kusheri,apo edhe djalin ne perendim dhe nuk takojn kurfar ndihme keto jan gjera te nje shoqerie te pa emancipuar
Do isha dakord me ty, nese ligji mbi keta femije vrases do te binte njesoj si per gjigje vrasesit e tjere, por ne momentin kur keta vrasin dhe dalin te pafajshemnuk kam sesi te mos u tregoj edhe ombrellen e tyre vrastare.
Nuk do e permendja fare aktoren Luiza Xhuvani, nese nuk do e kishte fshehur te birin deri sa te gjeje ndonje marifet avokatesh qe te mos denohet i biri.
As Arta Daden si pedagoge, nuk do e kisha permendur sikur i biri i saj te ishte denuar si gjithe vrasesit e tjere e jo me te kete bere dy plagosje ne nje hark te shkurter kohor e perseri gjykohet per armembajtje pa leje.
Apo etj etj..................
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
shqiptaret jane te ndare ne dy pjese.
heret a vone do kete perplasje.
duhen edhe disa vite te tjera qe shqiptaret te ndergjegjesohen per kete perplasje.
Ti numerojme bak bijte vrases e kriminele?
1- Djali i Gramoz Ruçit, plagosje me arme automatike ne mes te Tiranes.
2- Djali i Arta Dades, plagosi djalin e Adil Çarçanit.
3- Djali i Luiza Xhuvanit, i akuzuari kryesor per vrasjen e djeshme.
Te mos permendim pastaj bijte drogaxhinj. Asnjeri nga keta te 3 nuk eshte aty ku e do ligji, pas hekurave. Te tre, i ka liruar per mungese provash ose nuk i ndjek si duhet, zonjusha e bulevardit.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt