Close
Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 191
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ja keto gjona te bindin akoma me teper qe pd-ja eshte qeveri e afte dhe me duar te pastra
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Pusho mor karafil se Luiza eshte nje njeri i nderuar, edhe burri i saj, jo injorante si puna jote .Me habit fakti qe eshte bere me ps.
    I biri i saj po nisej per ne shkolle me pistolet ne brez ore karafil.
    Dhe rruges i dolen perpara dy miqtre e tij me te cilet ishte sherrosur dy dite me pare.
    Njerit prej tyre i futi 2 plumba ne koke.
    Ke respekt zotrote per kete njeri?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Bij vrases te eterve vrases,
    Pjella te krimit nuk kane se si te mos behen kriminele.
    Keta bastarde neser do kerkojne te behen deputete ashtu si sot jane bere bijte e vrasesve komuniste.

SHQIPERI, ZGJOHU !
    Kriminelet nuk mund te bejne drejtesi ne kete vend
    Nuk kam respekt per ate 22 vjecar vrases por as per kete koment adoleshentesh qe ke dhene ti.cpune kane eterit "vrases" ketu ?(njera aktore,tjetri regjizor)Na hapet barkun me kto komente ordineresh.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Ja ketu shifeni ju Salistat se ca njerzish jeni qe nga hapesi i temes dhe deri tek i funit.
    Po si mund ta qush nje artist si Gjergj dhe Luiza Xhuvani kriminela puhhh mos ua pasha bojen po ju jeni kriminela, po sa njerez ka vra vet shteti deri tani i numeron ti?

E ke ndegjua ndonjehere ata te dy prinder qe i thon djalit mire ke be mos te dorezohetet ne polici? Perkundrazi ata kan dal ne media dhe i kan thene djalit te vete dorezohet

Po ju keni krominela qe me zi prisni qe talleni me fatqekesin e tjetrit vetem per politik
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Ja ketu shifeni ju Salistat se ca njerzish jeni qe nga hapesi i temes dhe deri tek i funit.
    Po si mund ta qush nje artist si Gjergj dhe Luiza Xhuvani kriminela puhhh mos ua pasha bojen po ju jeni kriminela, po sa njerez ka vra vet shteti deri tani i numeron ti?

E ke ndegjua ndonjehere ata te dy prinder qe i thon djalit mire ke be mos te dorezohetet ne polici? Perkundrazi ata kan dal ne media dhe i kan thene djalit te vete dorezohet

Po ju keni krominela qe me zi prisni qe talleni me fatqekesin e tjetrit vetem per politik
    Cili eshte fatkeqi?
    Ky qe e vrau shokun me plumb ne koke???????????
    boooooooooo
    Si ka hec fati fare te shkretit.
    Njesoj si i biri i Arta Dades dhe i biri i Gramoz Rucit.
    Cudi si ju shkrepet arma ne koken e njerezve ketyre djemve te mire nga familje te mira
    e te nderuara.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Ju qe mbroni kete luizen turp te kini, ajo po te ishte njeri i mire dhe i drejte do ta dorezonte djalin jo ta fsheh kriminelin. Perderisa ajo mundohet te fsheh nje krim, kriminele eshte dhe ajo.
    si cuni aertes, ashtu dhe i gramozit, me pistoleta ne duar duke dunuar njerzit

2043 i ka thene fjalet tamam

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ne momentin qe mbush 18 vjet femiu me nuk ka asgje me prindin,vetem ne shqiptaret hulumtoim i kujna eshte ken e ka daj,ken e ka gjagj ken e ka kusheri prej cilit fshat eshte nga jugu apo veriu dhe rastesisht mos eshte edhe shqipetar.
    Ligji sakteson shume mire qe femiu ndahet nga prindi(pergjegjesit obligimet etj)ne moshen 18 vjeqar dhe ketu merr fund qdo perpjekje me identifiku femiun me prindin.
    Ne kosove psh nuk merr ndihma sociale sepse ka kusheririn ne perendim,e ku i han kusheririt per kusheri,apo edhe djalin ne perendim dhe nuk takojn kurfar ndihme keto jan gjera te nje shoqerie te pa emancipuar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ne momentin qe mbush 18 vjet femiu me nuk ka asgje me prindin,vetem ne shqiptaret hulumtoim i kujna eshte ken e ka daj,ken e ka gjagj ken e ka kusheri prej cilit fshat eshte nga jugu apo veriu dhe rastesisht mos eshte edhe shqipetar.
    Ligji sakteson shume mire qe femiu ndahet nga prindi(pergjegjesit obligimet etj)ne moshen 18 vjeqar dhe ketu merr fund qdo perpjekje me identifiku femiun me prindin.
    Ne kosove psh nuk merr ndihma sociale sepse ka kusheririn ne perendim,e ku i han kusheririt per kusheri,apo edhe djalin ne perendim dhe nuk takojn kurfar ndihme keto jan gjera te nje shoqerie te pa emancipuar
    Do isha dakord me ty, nese ligji mbi keta femije vrases do te binte njesoj si per gjigje vrasesit e tjere, por ne momentin kur keta vrasin dhe dalin te pafajshem nuk kam sesi te mos u tregoj edhe ombrellen e tyre vrastare.
    Nuk do e permendja fare aktoren Luiza Xhuvani, nese nuk do e kishte fshehur te birin deri sa te gjeje ndonje marifet avokatesh qe te mos denohet i biri.
    As Arta Daden si pedagoge, nuk do e kisha permendur sikur i biri i saj te ishte denuar si gjithe vrasesit e tjere e jo me te kete bere dy plagosje ne nje hark te shkurter kohor e perseri gjykohet per armembajtje pa leje.
    Apo etj etj..................
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    shqiptaret jane te ndare ne dy pjese.
    heret a vone do kete perplasje.
    duhen edhe disa vite te tjera qe shqiptaret te ndergjegjesohen per kete perplasje.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ti numerojme bak bijte vrases e kriminele?

1- Djali i Gramoz Ruçit, plagosje me arme automatike ne mes te Tiranes.

2- Djali i Arta Dades, plagosi djalin e Adil Çarçanit.

3- Djali i Luiza Xhuvanit, i akuzuari kryesor per vrasjen e djeshme.

Te mos permendim pastaj bijte drogaxhinj. Asnjeri nga keta te 3 nuk eshte aty ku e do ligji, pas hekurave. Te tre, i ka liruar per mungese provash ose nuk i ndjek si duhet, zonjusha e bulevardit.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tiranë, vrasje e trefishtë në familje
    Nga toni007 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-07-2009, 08:19
  2. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  3. Aktakuza e tribunalit të Hagës për Haradinaj
    Nga I-amëshuar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58
  4. Haradinaj nuk do të shkojë në KS të OKB-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 09:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •