Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anëtarësuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet në Bllog
    1

Arrow Vehabistat, Vehabistat kush janë këta? - Yusuf Estes

" Injoranca është Terri më i madh në Botë "

Citim Postuar më parë nga Ndoshta Lexo Postimin
    SUbhanallah,e ka thënë të vërtetën.Pra mushrikët gabimisht në vend që pasuesit e shejh Muahemmed bin Abduluehhabit ti quajnë si Muhamedda,ata injorantët i quajnë sipas emrit të babait të tij i cili nuk ka pasur kurfar lidhje me të...
    Sa largë kan shkuar me injorancën.
    Kurse le ti mendohen edhe këto bashkësiara të kufrit që vetëquhen IVZ (bashkësia jo islamike e maqedonisë) që nuk pushunan së talluri me këtë emër dhe me shkrimet e këtij njeriu që është edhe reformatori dhe ringjallësi i islamit në këtë shekull shejh Muahemmed bin Abduluehhabin rahimehullahi.
    Ska dyshim se ato qelbësira do të shkatërrohen dhe do të triumfon daveti i shejh Muhammed bin Abduluehhabit r.a ,sepse ai ishte me hakkun dhe hakku do të triumfon në çdo rast.
    Intereseant në kohën etij ai ika thirur në debat shum diejtarë të kohës por asnjëri nuk i ka dalur në debat dhe këtë e cek vet shejh abduluehhabi në nji nga risalat e tij.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Ndoshta Lexo Postimin
    Vehabistet jane disa pakica njerez qe bajne mjekrra me te medheja se te Babadimrit,dhe pantollona te shkurta si 7 xhuxhat mbajne veshje si arabet dhe mendojne se jane musliman me te moderuar ,kane bere perqarje mes vellezerve te vet,pra nuk kane ekzistuar me pare se 10 vjet ne viset tona, shkurt nuk jane Shqiptare me ata ,kane nderruar edhe kombesine.

Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    Vehabistet jane disa pakica njerez qe bajne mjekrra me te medheja se te Babadimrit,dhe pantollona te shkurta si 7 xhuxhat mbajne veshje si arabet dhe mendojne se jane musliman me te moderuar ,kane bere perqarje mes vellezerve te vet,pra nuk kane ekzistuar me pare se 10 vjet ne viset tona, shkurt nuk jane Shqiptare me ata ,kane nderruar edhe kombesine.
    Daveti i shejh Muhammed bin AbdulUehhabit r.a,siç e quani ju vehabizmi, sot është nji fenomen ndërkombëtar i pandalshëm që do ta shkatërron këtë perandori të dexhallit,pra do ta shkatëroj kolonializmin dhe imperializmin dhe rendin e ri botëror.Sepse edhe vetë profeti ka thënë në nji hadith dhe nuk më kujtohet vërtetësia e hadithit i cili thotë në kuptimin se nga Fisi Temim do të ketë prej tyre që do ti kundërvihen dexhallit...dhe ne shpresojmë se këta janë ulematë e daves sepse shumica e tyre janë nga fisi Temim..
    Pra rofshim e qofshim sepse koha do ta tegon..
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •