Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

EULEX me aktakuzë për dy ish-pjesëtarë të UÇK-së

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë edhe kundër dy ish-pjesëtarëve të UÇK-së për krime luftë kundër popullatës civile në një kamp në Cahan të Shqipërisë.

Haki Hajdari (48) nga Skenderaj, i njohur me nofkën “Haki Drenica” dhe Sali Rexhepi (55) nga Rashkoci i Gjakovës akuzohen nga një prokuror ndërkombëtar se në bashkëveprim me Riza Alijajn dhe anëtarë të tjerë të UÇK-s, të paidentifikuar deri tash, kanë trajtuar civilë shqiptarë në mënyrë çnjerëzore në Cahan të Shqipërisë nga prilli deri në mesin e qershorit 1999, shkruan Koha Ditore.

Numri i të akuzuarve deri tash ka shkuar në pesë dhe pritet te ketë edhe të akuzuar tjerë për krime lufte. /Telegrafi/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Eu nonen sikur na ti kishim bere lufte serbise. ata pshtuan me nje millosh e neve na mbyten. Sa vete ne hage, ai magari tjeter i thote thaqit ke vra ciliv kta pisat tjere pjestare te uckse na sosen.

Popull pa hater jemi...
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    na kan pa qe spe dojna njani tjetrin e nau kan gjue tash tan mi kry edhe mir po na e bajn se zoti cop don me na ba

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë edhe kundër dy ish-pjesëtarëve të UÇK-së për krime luftë kundër popullatës civile në një kamp në Cahan të Shqipërisë.

Haki Hajdari (48) nga Skenderaj, i njohur me nofkën “Haki Drenica” dhe Sali Rexhepi (55) nga Rashkoci i Gjakovës akuzohen nga një prokuror ndërkombëtar se në bashkëveprim me Riza Alijajn dhe anëtarë të tjerë të UÇK-s, të paidentifikuar deri tash, kanë trajtuar civilë shqiptarë në mënyrë çnjerëzore në Cahan të Shqipërisë nga prilli deri në mesin e qershorit 1999, shkruan Koha Ditore.

Numri i të akuzuarve deri tash ka shkuar në pesë dhe pritet te ketë edhe të akuzuar tjerë për krime lufte. /Telegrafi/
    Nuk di cka bahete valla ken tu e faru popullin keta serbet faqezit as kush nuk po akuzohet,se ka po i gjajne keta akuza per neve se!!!!
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594

sabit geci keshtu ua ngul thiken shokve te vet nga burgu!
    eshte e ditme se sabit geci vetem te shpetoi veten do ua rras gjith bashkepuntoreve!

prej llopovit nuk ka patriotizem!
    ky sabit geci u mundua edhe kryeministrin ta vrasi vite me par!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

Ka qënë luftë e ashpër frontale ne Cahan të Shqiperisë.Eshtë luftuar dhëmbë për dhëmbë kundër armikut serb .
    Keta 2 dhe disa tjerë po bien shkas qe shqiptaret e Kosoves te jene kryetemë e mediave boterore.Sherri i tipave si këta dy i prishet imazhi edhe UCK-se edhe Kosovës në pergjithesi.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Silverwings Lexo Postimin
    Ka qënë luftë e ashpër frontale ne Cahan të Shqiperisë.Eshtë luftuar dhëmbë për dhëmbë kundër armikut serb .
    Keta 2 dhe disa tjerë po bien shkas qe shqiptaret e Kosoves te jene kryetemë e mediave boterore.Sherri i tipave si këta dy i prishet imazhi edhe UCK-se edhe Kosovës në pergjithesi.
    Nuk e luan as topi,por keta tani kan fillua ta qesin njeri tjetrin dhe akuzoin te tjeret

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ka te shumt qe i gezohen ketij lajmi!Po nuk pritet gje tjeter prej ,,Gecve''valla!(Jo te gjitheve)
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anëtarësuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkënderBeu-n
    Postime
    364
    Shum po hidhet balt mbi ish luftëtarët e luftës çlirimtare të Kosovës,
    nuk është mirë, ajo që më bën përshtypje është që ne si shqiptarë shpesh biem preh e thashethemeve dhe shpifjeve, dhe miratojm këtë veprim mos vlersues ndaj ishluftëtarëve, nuk është pak të marrësh vendim e të shkosh në mes të zjarrit të luftës
    Secili për vete, Zoti për të gjithë

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Të gjithë atyre që hedhin baltë e vrerë mbi luftën e UÇK-së i drejtohem me fjalet se ku ishit ju kur UÇK-ja bënte rezistencën.
    Ska fije dyshimi se ju jeni klysh të Dick Martyt (Dik piqkes) e sjeni as ju ma te mirë se ai.
    Falë ketyre djelmoshave ju sot shkruani këtu more të ndyrë.
    E kaluara e juaj nuk prek Çështjen Kombëtare, ndërkaq e kaluara e tyre lidhet direkt me çlirimin e Kosovës.
    Ngushëllimet më të përzemërta për moderatorët e forumit shqiptar të cilët kanë vdekur dhe kesi soji u lejohet ketyre të hedhin vrerë mbi luftën e lavdishme.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •