Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    O ganimet po normal qe gimche nuk e don Albinin se iua ka ndaluar Shefsheti i krasniqve aj krye Vehabisti
    Po shefqeti sesht mer vehabist po hogj i paguar nga Serbija.
    Te tillet hogjollar kan pasë vete edhe gjematin .Une si perkas ksaj deregjeje te Shefqetoviqe.
    Ky Shefqeti do ishte mir te bjen ne tok se ka ikur bashk me shejtanin diku lart ne qiell se ka vendos tia thej koken nga lartsia kti shqiptari me kok arabit te qujtur Shefqet.
    Ai sesht as me sheher as me Barilev .heheee
    Hillirian ne shqiptaret spo rregullojm punet e shpis e meremi me Arabin si ky shefqeti qe shan shpirtin e shqiptaris VV DHE ALBIN KURTI.
    A thua se edhe frikson Shefqeti njerzit a..
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 12-02-2011 më 18:45

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Ti gjaja shneq i perket kti grupit me ashkalij e magjup e shkie se vetvendosja esht parti e shqiptarve.Une i ****** nanen atyre qe nuk sjon me mue.
    une ty t futsha ne pydh e n bith ganimet krenaria jon,hiti ma i ri i stupcave dhe dajes shneq

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Ti gjaja shneq i perket kti grupit me ashkalij e magjup e shkie se vetvendosja esht parti e shqiptarve.Une i ****** nanen atyre qe nuk sjon me mue.
    ganimet

pse po shane nuk te bane nder kjo fjal Tashe kerko falje te gjithe FORUMIT i ke fyer te gjithe pse mor keshtu Piiiiiiiiiiiiiiiiii nuk je i ri te sillesh ne ket menyre
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    ganimet

pse po shane nuk te bane nder kjo fjal Tashe kerko falje te gjithe FORUMIT i ke fyer te gjithe pse mor keshtu Piiiiiiiiiiiiiiiiii nuk je i ri te sillesh ne ket menyre
    Une si kom shar ata qe duan Shqiprin dhe shqiptarin.Une kom shar ata qe me shajn.Ju jeni me mua se une jom per shqiptarin.
    Nese vertet jon te gjith kunder meje e jon me ata qe shajn shqiptarin ,Albin Kurtin qe kerkon bashkimin e shqiptarve qe kerkon shtet dhe demokraci te vertet ,dhe nese shqiptaret jon aq te ult sa ndaj atdheut sillen me keq se robruesi ather une qenkam ose i dehur ose u dashka per mua nji planet tjeter ose nuk kom lindur ne kohen e duhur por pas kohe madje shum pas saj.
    Te gjith ata qe partrin e kan prioritet para kombi mbeten te shar edhe me tutje.
    Ata qe duan Shqiptarin jon me mua dhe te tillet i kom amnestuar me koh,heheeeeee.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    une ty t futsha ne pydh e n bith ganimet krenaria jon,hiti ma i ri i stupcave dhe dajes shneq
    Hajde se po te pres o peder qe sa koh .Spo vjen se pote pres te ta fus une tu ne goj deri te perjetosh orgazem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Duke i lexuar disa komentues te mbushet mendja se jan ka pergadisin revulucion si ne Venuzuel. Demekracia eshte kunderta e anarkis. Eshte kunderta e ligjit nuke njeh policin, nuk e njeh gjygjin, nuk e njeh dialogun...
    Nuk kemi nevoj ne Kosove per Hugo Qavez...

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Duke i lexuar disa komentues te mbushet mendja se jan ka pergadisin revulucion si ne Venuzuel. Demekracia eshte kunderta e anarkis. Eshte kunderta e ligjit nuke njeh policin, nuk e njeh gjygjin, nuk e njeh dialogun...
    Nuk kemi nevoj ne Kosove per Hugo Qavez...
    ...............
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    ma sa morra vesh un albini edhe vetevendosja nuk i kan pas punt e prishta me usa por ky delli pak u nxitu ka ba deklarata pa vend tash u desht ky cantrymen me ardhe e me ja terheq vrejtjen dellit dhe me i tregu se nuk asht usa kunder albinit as kunder vv kjo argumentohet edhe ndryshe nese doni se ambasadori william wolker ishte mbeshtetesi i vv dhe entuziast i madh i saj ai ne qdo tubim te tyre ka shku dhe ne qdo fjalim te tina ka then se kjo klas politike ka deshtu dhe duhet ndryshime nuk eshte william wolker vetem nje njeri i thjesht por nje njeri qe endhe departamenti i shtetit dhe komisioni per politik te jashteme e thirrin per te mar mendimet sygjerimet e tia pra me nje fjal than ndryshe 12perqind qe ka fitu vv nuk mund te kapercehen dhen nuk mund te injorohen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    pastaj tema ma e nxeht qe vv e kundershton eshte bisedat kosov serbi vetem paramendoni sa do i lehtsohet hyrja e serbis ne be me keto biseda pa marr parasysh a arrihet ndonje rezultat a jo bisedat me fillu kjo po i duhet serbis se per indergrim ne be duhet me pas edhe mardhenie te mira me fqinjet pra serbia do perdor edhe ket se ja jemi duke biseduar edhe me ks dhe paramendoni nese serbia hyn ne be pa e njohur ks shtet farpasoja do te ket qdo her ajo do perdor veton atje pra duhet kushtezuar se pari njohja e shtetin pastaj si te barabart bisedojm qfar te duash ku te duash dhe si ta duash ne fund nese um pelqen dishka e pranoj nese jo refuzoj edhe diqka per antaresim ne nato serbia nuk po mundet me ba perparim se atje pe kushtezon shqiperia per shum sene edhe pse nuk po behen publike per shkaqe te ndryshme sikur te kishim fatin qe shqiperia te behej antare edhe e be do ishte ndrysh ama edhe ne duhet kushtezuar dhe vv po e kushtezon dhe mir po ben

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Albini duhet ta ndjek politiken rugoviane per kombin,qdo rrug tjeter do ta qoj ne humbje,sidomos duhet te distancohet nga qdo fe,per ti hap rrug bashkimit kombetar,duhet ti pastroi talibanet .

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •