Postuar mė parė nga ermela sweet pershendetje pranoni porosi??? broken mire se na erdhe,por pronari ka kapur biznes tjeter tani ermela jo se po e mbyllim tani,ku ke qene me heret
mm sa inat une thash te hanim nje darke te gjithe se bashku skgj e leme per 1 her tjeter
Postuar mė parė nga Nete broken mire se na erdhe,por pronari ka kapur biznes tjeter tani ermela jo se po e mbyllim tani,ku ke qene me heret lemi qelsta mua ti jap neser une kur te dalim me ermelen e mbyllim ne restoranin hahahahah
haha toni nuk na i len njeri celsat jo se kane hall mos i veme flaken restorantin pastaj dhe na bertet nete :P
Postuar mė parė nga ermela sweet haha toni nuk na i len njeri celsat jo se kane hall mos i veme flaken restorantin pastaj dhe na bertet nete :P jo po na gjelozon qe spo i themi ndalu edhe ti netes hahahahahahahah
Postuar mė parė nga toni54 lemi qelsta mua ti jap neser une kur te dalim me ermelen e mbyllim ne restoranin hahahahah Ti kisha lene por ketu nuk eshte hotel tonito ja nga nje pije,se mos na humbet myshteria kjo ermela...pini ngadal mos u ngutni a
hahaha flm nete per zemergjeresine
ehe me keto koktelet nuk paskemi gjume ne sot
Postuar mė parė nga Nete Ti kisha lene por ketu nuk eshte hotel tonito ja nga nje pije,se mos na humbet myshteria kjo ermela...pini ngadal mos u ngutni a keq ma kape aty moj hahaha ooo flm shume per keto pije aaaa na bere borgjli te ftojme edhe ty ne tavolin bashk me ermelen
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt