Postuar mė parė nga anita340 Sikur pati thene pronarja,ama shefja fare,qe ketu gjithcka ishte gratis?! Qefi paguhet. Edhe plaku plakės............thonė, po thonė, nuk di a ėshtė e vėrtet?
Postuar mė parė nga Endless po pra,te hame fli e kos bashke me to lol ketu jane $$$$$$$$$ paramendo kur te kendoje kengen Shyhretja e krisi pushka oj nane o ne kete mahalle $$$$$$$$
Postuar mė parė nga Endless nga e premtja deri te dielen eshte me pare. po do te ngopesh zoren ndermjet ketyre diteve, hidhu nje here nga keto qendrat sociale qe gatuajn per prezaqet. Urdhri dyte, anullon te parin! Hahaha cfare eshte "prezaqet"tani?..
Per USA
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė! Agim Metbala" ♥
Postuar mė parė nga anita340 Hahaha cfare eshte "prezaqet"tani?.. Femrat nga Preza
Sonte une paguaj vetem porositni.
Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. Sonte une paguaj vetem porositni. Endless njė ēamēe dhe njė malokēe mua tė lutem.
Postuar mė parė nga Station Femrat nga Preza Nga shiu ne bresher o Station. Pse, qendrat sociale gatuajne vetem per prezacet? Ose lere me mire se mos po vjen ndonje gje edhe me e veshtire per tu kuptuar pastaj.
Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. http://www.youtube.com/watch?v=FJgd5...eature=related Per USA haha flm..........
Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. Sonte une paguaj vetem porositni. Fli ,kos dhe caj rusi meqe edhe ashtu mbas flise veshtire flihet.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt