Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Edvin mos ju ik pyetjeve plakut, pergjigju drejte ose harre fare. Pse ti e ke dite se shqypnia i ka pas borgj serrbis? une te bena pytje rreth lajmit qe na servove ti, i anshkalon iu ike pyetjeve dhe mundohesh te me mesosh dhe edukosh se si duhet te jen rregullat e shtetit!
    Shiko sa pyetje gati te njeta ti kam bere, a ti smu ke pergjigje ne asnjeren !

Kavir lej tashe Kosova cameria, camerin e ka greku Kosoven EULEXI. nese mundesh me zbaredh per plakun kete borgjin e shqypnis ndaj jugosllavis titoiste mire, ju flm, Nese jo perseri flm.
    a ka kush mema skjaru permbajtejen e asaj posulle qe na servohet ketu, dhe ku e ka hallin ky Edvini 83, cfare do me na tregu me ate posull te gazetes sorroiste ?!
    O Plak, une nuk kam punuar ne ministrine e financave qe te di se kujt i ka Shqiperia borxhe, por me sa kam lexuar ne libra e dokumenta, Shqiperia i ka pase dhe i ka borxhe shume vendeve ish komuniste pasi nuk merrte borxh ne vende kapitaliste. Pastaj pas 1990, Shqiperia i mori borxhe vendeve kapitaliste prandaj nuk eshte pune nese e di ti apo e di une, borxhi eshte i shkruar ne dokument. Ajo cka due me tregue o plak, eshte se shqiptari po ia fut shqiptarit si kau peles dhe jane persona si puna jote qe nuk shqetesohen kur vendi jot te trajton si plehre dhe nuk te konsideron as qe je ndare nga Serbia...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    ja a plak ku e ke borxhin e jashtem te shqiperise, meqe pertoke te besh kerkime:

25.10.2010.

ALBANIA
    FOREIGN DEBT CURRENTLY AT 3.3 BILLION EURO

Official data presented by the Central Bank of Albania shows that national foreign debt has grown with every passing year.
    The last detailed report on Albanian foreign debt presented by the Bank shows that the total debt has grown 2.6 times since 2003, to 3.3 billion Euro at the end of 2009.
    Of that total, one half is owed by the state and the other half is owed by the private sector.
    Last year, the foreign debt amounted to 38.2% of the gross domestic product, compared to 25.1% in 2003.
    If it continues to grow at this rate, Albania will soon reach the critical point.
    On average, Albanian foreign debt grew 200 million Euro per year. In the last two years alone, it grew by 1.3 billion Euro.
    The growth of the foreign debt is one of the main reason behind the idea of the Central Bank to open an national debate on current economic model in Albania.
    http://www.energyobserver.com/tekst-e.php?lang=2&ID=845

TE dhenat jane nga Banka e Shqiperise dhe shihet qe borxhi i jashtem eshte ne 3.3 miliard euro. Kujt ia ka jashte kete borxh, alieneve? Vendeve e bankave te huaja ia ka. Nje pjese e ketij borxhi sic duket, paska qene dhe borxhi qe ia ktheu shteteve te ish-Jugosllavise pervec Kosoves qe sic duket Shqiperia nuk e njeh si te ndare nga shtetet e tjera te ish-Jugosllavise...

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Kavir lej tashe Kosova cameria, camerin e ka greku Kosoven EULEXI. nese mundesh me zbaredh per plakun kete borgjin e shqypnis ndaj jugosllavis titoiste mire, ju flm, Nese jo perseri flm.
    a ka kush mema skjaru permbajtejen e asaj posulle qe na servohet ketu, dhe ku e ka hallin ky Edvini 83, cfare do me na tregu me ate posull te gazetes sorroiste ?!
    Ore qe i kemi lene me Kosove e me Cameri kete e di une. Ne po leme detin, jo me keto te tjerat.

Sa per borxhin, nuk e kuptoj se cfare nuk kupton?
    Xhaxhi Ramiz qe pagezoi Berishen ne fronin e Shqiperise sikur mori ca borxhe. Gojet e liga thone 100.000.000 dollare. Dhe nje pjese ia ka marre edhe Jugosllavise.

Sipas logjikes juridike, marreveshja eshte nenshkruar nga vendet qe kane dale nga shperberja e ish-Jugosllavise. Pra Kosova si territor i ish-Jugosllavise ne kete marreveshje na qenka perfaqesuar nga nje nga keto shtetet firmetare.
    -

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    po kaq e veshtire eshte per ju per te kuptuar se Shqiperia po paguan borxhet qe Kosova i ka pasur Jugosllavise ....?! kjo per faktin se Kosova tanime eshte nen ombrellen e Shqiperise ....
    "They will not control us, We will be victorious"

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Po kete pra po them edhe une.

Qe ne duhet te jemi krenare qe po paguajme borxhet qe Kosova i ka Serbise dhe shteteve sllave.
    Po ku te kuptojne keta kmerroruzhet sllave mor vella.
    -

Ne shqiperi ka plot agjente serb e grek qe kane edhe partite e tyre politike dhe qe cdo dite e nate punojne per shkaterrimin e Shqiperise dhe Kosoves. Kjo nuk eshte nje cudi e madhe, por Zoti InshAllah do te doje shqiptaret dhe ti ktheje ne rrugen e besimit dhe t'ju ndihmoje. Ti hapesi i temes ke te drejte por ne tokat e shqipes ka ende njerez qe e duan atdheun e tyre. Ti, Edwin Rama me shoqe e shoke, kurren e kures nuk do t'ja arin qellimit tuaj. Turbullira do te shkaktoni por asimilim e nje populli kurre nuk do tja arini.
    Ti nuk je me shume se nje agjent serbo-grek !
    Ndrysho Firmën

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •