Haha,eshte shum e vertet qe jam me Vetevendosjen dhe e kam votuar VV.
Por problemi qendron se ne prap duhet ne mes te dy te kqiave ta zgjedhum nje qe eshte me e mire apo kena qef ta udheheqin njerezit qe mendojme qe jan me te mire si ne kete rast Begjet Pacolli.
Une kam dashte qe ne keto zgjedhje partia fituse te del VV,por pasi qe VV nuk doli parita e pare,une kam pas qef dhe mir qe u be qe PDK te renditet partia e pare me gjithe ato gabime qe i ka ber.
Une konsideroj qe pas VV me mir eshte ta udheheq shtetin PDK se sa partit tjera per shum arsye nese don ti permendi mundem?!
Arsye pse them se me mir eshte Jakup Krasniqi eshte te behet kryetar se sa Begjet Pacolli eshte se keta dy persona dallojne si nata me diten.
Jakup Krasniqi ka qen ne burg 10-15 vite,ka qen ka punuar ne menyre ilegale kunder pushtusve serb,ka qen Komandat i UCK -se etj etj.
Kurse Pacolli qfare beri per Kosoven??!asgje,ishte ne lufte,burgje,morri pjes ne demonstrata,etj?!!Ky eshte takuar disa her me Kriminelin Milloshoviq,eshte takuar disa her me vellezerit e vete ne Rusi,plus ky nuk eshte i afte me udhheq shtetin.
Ku ke pa ti nje person me 8% mu ba kryetar i Kosoves?!!cfare ligjitimiteti e ka ky?!!Kur 92% e popullit nuk e dojne.Te folim te drejten
Me t'mira
Krijoni Kontakt