Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 70
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Le te behet kush te doje.
    Disa, ti paraqitesh si i rreshtuar mire politikeisht. Ke treguar se je anetar i vetvendosjes ndersa ne anen tjeter nuk e fsheh aspak simpatine per PDK-ne.
    Mua me dukesh shume i pavendosur. Dukesh sikur t'ka fut dikush me zor ne vetvendosje.

Me siguri e ke percjelle fushaten elektorale dhe e ke verejt se cili eshte raporti mes Vetvendosjes dhe PDK-se. Akuza dhe kunderakuza te panumerta ndermjet vete, qendrime plotesisht te kunderta deri ne urrejtje etj.

I vetmi opsion qe nuk eshte marre as ne konsiderim per formimin e qeverise eshte Vetvendosje-PDK. Asnjera nuk e preferon tjetren.

Nese vertet je Vetvendosje duhet te kesh qendrim te kjarte dhe te paluhatshem, duhet te perqosh qendrimin e partise...
    Haha,eshte shum e vertet qe jam me Vetevendosjen dhe e kam votuar VV.
    Por problemi qendron se ne prap duhet ne mes te dy te kqiave ta zgjedhum nje qe eshte me e mire apo kena qef ta udheheqin njerezit qe mendojme qe jan me te mire si ne kete rast Begjet Pacolli.
    Une kam dashte qe ne keto zgjedhje partia fituse te del VV,por pasi qe VV nuk doli parita e pare,une kam pas qef dhe mir qe u be qe PDK te renditet partia e pare me gjithe ato gabime qe i ka ber.
    Une konsideroj qe pas VV me mir eshte ta udheheq shtetin PDK se sa partit tjera per shum arsye nese don ti permendi mundem?!
    Arsye pse them se me mir eshte Jakup Krasniqi eshte te behet kryetar se sa Begjet Pacolli eshte se keta dy persona dallojne si nata me diten.
    Jakup Krasniqi ka qen ne burg 10-15 vite,ka qen ka punuar ne menyre ilegale kunder pushtusve serb,ka qen Komandat i UCK -se etj etj.
    Kurse Pacolli qfare beri per Kosoven??!asgje,ishte ne lufte,burgje,morri pjes ne demonstrata,etj?!!Ky eshte takuar disa her me Kriminelin Milloshoviq,eshte takuar disa her me vellezerit e vete ne Rusi,plus ky nuk eshte i afte me udhheq shtetin.
    Ku ke pa ti nje person me 8% mu ba kryetar i Kosoves?!!cfare ligjitimiteti e ka ky?!!Kur 92% e popullit nuk e dojne.Te folim te drejten

Me t'mira
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anëtarësuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Demokracia ta dikton edhe politiken shpesh her , mbrenda 100 deputetve duhet te dalin edhe institucionet , mir kish me qen te caktohet per president nje njeri apolitik ,por kjo rrall ndodh . Sa i perket Pacollit,aj tash i ka kerkuar gjitha te mirat e botes,tash pse ka fol me rus?shqiptaret bile nuk kan luftuar me rus,e me shkie kemi luftu edhe po duhet prap me bisedu . Per hir te njohjeve te reja duhet me vendos njeher pacollin president pastaj shofim nese nuk ec puna,behet zevendsimi,ose e le edhe aj vet . Nese nuk arrihet nurmi i duhur i njohjeve,Kosova si shtet do te zhbehet ,se nuk mun te qendroj e izoluar .

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Disa;3011965]Une kam dashte qe ne keto zgjedhje partia fituse te del VV,por pasi qe VV nuk doli parita e pare,une kam pas qef dhe mir qe u be qe PDK te renditet partia e pare me gjithe ato gabime qe i ka ber.
    Po e citoj vetem kete pjese sepse momentalisht vetem kjo po me intereson.
    Nga ajo qe pame gjate fushates elektorale rivaliteti me i madh u zhvillua ndermjet Vetvendosjes dhe PDK-se.
    PDK-ja perveq akuzave shume te renda drejtuar Florim Krasniqit, Albin Kurtit dhe anetareve te tjere u deklarua se Vetvendosja eshte e vetmja parti me te cilen nuk do te bisedohet ne asnje menyre per koalicion.
    Nga ana tjeter Vetvendosja panderpre e ka akuzu PDK-ne per korrupsion, per shitje te Kosoves, per servilizem ndaj nderkombetareve etj.

Nese e konsideron veten si anetar te Vetvendosjes ateher duhet te percjellesh edhe politikat dhe qendrimet e Vetvendosjes. Qendrimi yt kaq miqesor ndaj PDK-se me jep te kuptoj se ti nuk pajtohesh me qendrimet e partise te ciles i takon.

Nese bazohemi ne fjalet e Florimit se PDK-ja eshte parti e korruptuar dhe servile, mua me duket e pakuptueshme qe nje anetar i Vetvendosjes te kete preferenca ndaj nje anetari te PDK-se. Me aq sa kame pare une Vetvendosja nuk kishte asgje kunder AKR-se ne pergjithesi dhe Pacollit ne veqanti.

Nese secili anetar i levizjes VV do te reflektonte ne kete menyre siq reflekton ti, per mua do te kishte qene shume i logjikshem nje koalicion ndermjet Vetvendosjes dhe PDK-se...por realiteti eshte krejt ndryshe.

A je i sigurte se je ne nje linje me politikat e partise...apo preferencat personale po i anashkalojne ato partiake?
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 11-02-2011 më 17:17

Perjashtuar Maska e Loti-99
    Anëtarësuar
    21-11-2009
    Postime
    216
    Po e citoj vetem kete pjese sepse momentalisht vetem kjo po me intereson.
    Nga ajo qe pame gjate fushates elektorale rivaliteti me i madh u zhvillua ndermjet Vetvendosjes dhe PDK-se.
    PDK-ja perveq akuzave shume te renda drejtuar Florim Krasniqit, Albin Kurtit dhe anetareve te tjere u deklarua se Vetvendosja eshte e vetmja parti me te cilen nuk do te bisedohet ne asnje menyre per koalicion.
    Nga ana tjeter Vetvendosja panderpre e ka akuzu PDK-ne per korrupsion, per shitje te Kosoves, per servilizem ndaj nderkombetareve etj.

Nese e konsideron veten si anetar te Vetvendosjes ateher duhet te percjellesh edhe politikat dhe qendrimet e Vetvendosjes. Qendrimi yt kaq miqesor ndaj PDK-se me jep te kuptoj se ti nuk pajtohesh me qendrimet e partise te ciles i takon.

Nese bazohemi ne fjalet e Florimit se PDK-ja eshte parti e korruptuar dhe servile, mua me duket e pakuptueshme qe nje anetar i Vetvendosjes te kete preferenca ndaj nje anetari te PDK-se. Me aq sa kame pare une Vetvendosja nuk kishte asgje kunder AKR-se ne pergjithesi dhe Pacollit ne veqanti.

Nese secili anetar i levizjes VV do te reflektonte ne kete menyre siq reflekton ti, per mua do te kishte qene shume i logjikshem nje koalicion ndermjet Vetvendosjes dhe PDK-se...por realiteti eshte krejt ndryshe.

A je i sigurte se je ne nje linje me politikat e partise...apo preferencat personale po i anashkalojne ato partiake?
    o mos kini frig se as nuk p jau var kush juve te vetfunojes hiq
    krijes e daqiqit ini dhe injerzit ma te dyshimt te kosoves jan tek ju
    ndersa qysh i thue nji neri i qe mo ti simpatizon keta qe luftun
    a si i thua ti veti shqitar

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Loti-99 Lexo Postimin
    o mos kini frig se as nuk p jau var kush juve te vetfunojes hiq ini
    krijes e daqiqit dhe injerzit ma te dyshimt te kosoves jan tek ju
    ndersa qysh i thue nji neri i qe mo ti simpatizon keta qe luftun
    a si i thua ti veti shqitar
    A shoku i klases Hashimit je a?

Ju ka vdek mesuesja e re juve, me siguri.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Dalë ngadal disa anëtarë të Vetëfundosjes po e kuptojnë se nuk ka asgjë prej saj dhe po kthehen kah PDK-ja, epo një gjë e tillë do të duhej të ndodhte dhe është natyrshmëri.

Simptomat e para vijnë në këtë temë.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Dalë ngadal disa anëtarë të Vetëfundosjes po e kuptojnë se nuk ka asgjë prej saj dhe po kthehen kah PDK-ja, epo një gjë e tillë do të duhej të ndodhte dhe është natyrshmëri.

Simptomat e para vijnë në këtë temë.
    Pyetjet qe po ia shtroj anetarit disa vlejne edhe per ty.
    Pak a shume eshte e njejta situate. Dallimi eshte se ai eshte anetar i Vetvendosjes ndersa ti je i AKR- PD-se.

Si ka mundesi qe ti si anetar dhe perkrahes i partise se Pacollit dhe Aganit anon kaq shume kah PDK-ja. Cfar lloji i anetarve jeni ju?....kete nuk po e kuptoj.

Cka nese AKR nuk merret vesh me PDK-ne per bashkeqeverisje, gje qe po flitet shume kohen e fundit, si do te rreshtohesh ti?

Nese ndiheni kaq te afert me PDK-ne perse nuk rreshtoheni ne kete parti?

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Alternativa e vetme per kete moment eshte pdk akr. Sikur Pacolli te lype 15 ministri eshte e arsyshme per ta bere qeverine ndryshe nuk do te ket qeveri pasi pdk i ka 34 deputet. Pra ku nuk ka qe valvrohet edhe me lope.
    Ndryshimi i pernjehershem i nje shoqerije eshte progres i kaosit

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Le te behet kush te doje.
    Disa, ti paraqitesh si i rreshtuar mire politikeisht. Ke treguar se je anetar i vetvendosjes ndersa ne anen tjeter nuk e fsheh aspak simpatine per PDK-ne.
    Mua me dukesh shume i pavendosur. Dukesh sikur t'ka fut dikush me zor ne vetvendosje.

Me siguri e ke percjelle fushaten elektorale dhe e ke verejt se cili eshte raporti mes Vetvendosjes dhe PDK-se. Akuza dhe kunderakuza te panumerta ndermjet vete, qendrime plotesisht te kunderta deri ne urrejtje etj.

I vetmi opsion qe nuk eshte marre as ne konsiderim per formimin e qeverise eshte Vetvendosje-PDK. Asnjera nuk e preferon tjetren.

Nese vertet je Vetvendosje duhet te kesh qendrim te kjarte dhe te paluhatshem, duhet te perqosh qendrimin e partise...
    O i nerumi illirian rex, osa shqyptarit i ka shku jeta tuj nderru parti e ideologji, te rralletit jan ato shqyptar qe i ngulin kamet me nje vend. Ose mbeten te pa parti, antare te shqyptaris.
    Sa per temen valla nuk di gja,smarr veshte se cfare behet?!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

PDK-AKR ende pa marreveshje për koalicion

Çështja e Presidenti të Kosovës duket se i ka vështirësuar bisedimet ndermjet PDK-së dhe AKR-së për formimin e koalicionit qeverisës. PDK insiston që këtë post ta mbaj për Jakup Krasniqin ndërsa AKR insiston që president të bëhet Behgjet Pacolli. Kryesia e PDK-së është mbledhur dje pasdite në një takim që ka zgjatur mbi 2 orë e gjysmë ndërsa është njoftuar se bisedimet me AKR-në për të arritur marrëveshje duhet të vazhdojnë.

Gjatë ditës së djeshme lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli, ka thënë për mediat se oferta e PDK-së që AKR të ketë postin e kryeparlamentarit dhe disa ministri ka qenë jo serioze ndërsa ka paralajamëruar mbetjen në opozitë në rast se AKR-së nuk i ofrohet posti i presidentit.

Por zyrtarët e PDK-së nuk kanë dashur të paragjykojnë nëse çështja e presidentit do t`i rrezikoj bisedimet. Sidoqoftë është paralajmëruar se bisedimet ndermjet PDK-së dhe AKR-së me qëllim të arritjes së marrveshjes finale për bashkëqverisje do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve në vazhdim.

Zyrtarë të Partisë Demokratike të Kosovës thonë se kanë mbështetje nga partitë minoritare për ta krijuar qeverinë e re. Anëtari i kryesisë së PDK-së, Memli Krasniqi, tha se tashmë kanë përfunduar të gjitha bisedat sa i përket koalicionit me partitë minoritare.

Sipas burimeve të sigurta të mediave, formula PDK-AKR- minoritetet dhe Lista Rugova është e pranueshme edhe për ndërkombëtarët. Këto informacione i konfirmoi një burim që është afër procesit të arritjes së marrëveshjes për koalicion.

Bota Sot

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •