Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Broken_smile,
    e di. Çdo gjallesë mbi tokë është me një qëllim për natyrën. Por ja që... nuk i dua. S'mundem ti dua. E di se e kam gabim, por ky jam unë.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Vidasusi Lexo Postimin
    Broken_smile,
    e di. Çdo gjallesë mbi tokë është me një qëllim për natyrën. Por ja që... nuk i dua. S'mundem ti dua. E di se e kam gabim, por ky jam unë.
    ska gje, por do ishte kurioze te dinim a kane apo ajo edhe kafshet paragjykime

Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    ska gje, por do ishte kurioze te dinim a kane apo ajo edhe kafshet paragjykime
    Mushkonjat zgjedhin viktimat e tyre sipas aromës dhe grupit të gjakut (të paktën kështu e kam lexuar). Kështu që ja - edhe insektet bëjnë paragjykime mbi njerëzit. Duhet ti kafshojnë ose të gjithë, ose asnjërin!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Talking

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Xhenetin e perqesha,se mu ka ba si karabiber....edhe me kupton qe bej shaka,jo ket mysafirin ore dashnorii,epo mesohuni ta dalloni shakan pra...

Pse mi me thua karabiber?
    Edhe ti si mami jem vetem ajo me thote speci turshis
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Mushkonjat zgjedhin viktimat e tyre sipas aromës dhe grupit të gjakut (të paktën kështu e kam lexuar). Kështu që ja - edhe insektet bëjnë paragjykime mbi njerëzit. Duhet ti kafshojnë ose të gjithë, ose asnjërin!
    epo nuk mund te futen te gjitha mushkonjat ne nje thes dhe me sa di une deri me sot asnje mushkonje nuk ka dal te na e konfirmoje kete

Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    epo nuk mund te futen te gjitha mushkonjat ne nje thes dhe me sa di une deri me sot asnje mushkonje nuk ka dal te na e konfirmoje kete
    Nëse nuk e kemi dëgjuar ne, nuk d.m.th. se ndoshta ndonjë mushkonjë nuk ka daluar me komunikatë oficiale në lidhje me sjelljen diskriminiminuese të tyre ndaj njerëzve.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Nëse nuk e kemi dëgjuar ne, nuk d.m.th. se ndoshta ndonjë mushkonjë nuk ka daluar me komunikatë oficiale në lidhje me sjelljen diskriminiminuese të tyre ndaj njerëzve.

ueee ca thua ti, nje lajm i tille do ishte nje scoop i vertete dhe do gjendej ne te gjitha revistat e gossip

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    mire se erdhe vidasusi....
    urroj te kaloni sa me mire ne mesin tone...
    ej kete emrin nga e gjete aman se shum shkronja paska....
    a bon vec vida me te thon hehe...

e mi nete e sheh njerzit si bejen prezentim e jo si ti....e si une hahah....shife prezentimin time hahahahahahah.....humor valla....

gjithsesi vida...kalo mire dhe bene mire me thene edhe dic tjeter per veten. p.sh nga te kemi,sa vjec jeni,ku kesoni etj etj...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Tetovarja87,
    mirë se ju gjeta!
    Emrin e zgjodha të tillë, sepse "Vidasusi" është një perendi e vjetër ilire, mbrojtës i pyjeve, burimeve dhe fushave. Emri mu duk interesant, për më shumë e dua edhe natyrën dhe mu duke nofka ideale për mua.

Por meqenë se ty të lodh gjithë ky emër, lirisht mund të më drejtohesh me Vida!

Diçka tjetër për mua... hmmm me kalimin e kohës të gjitha. Tani për tani vetëm gjëra jo konkrete!

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Mire se erdhe Vidasus dhe ja kalofsh mire ketu mes nesh..........

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •