Do na hanė krimbat, ē'do ndodhi tjetėr.![]()
Do na hanė krimbat, ē'do ndodhi tjetėr.![]()
Do te jete sikur para lindjes , njejte edhe pas vdekjes.Pershendetje!
Ju pasi qe mohoni qdo gje do doja me dite se qfare do te ju ndodh me juve kur te vdisni?
ku do te qendroni,a do te qendroni vetem ne varr.me tregoni idete e juaja.
Sic thoshte nje miku im;''Beso ke Dashuria,ajo do te te mesoje perjetesine''![]()
Shum mire qe nuk e ke hap temen si objekt humori,por sinqerisht ke bere pyetjen.
As shkenca,as fet tjera perveq fes se fundit te ardhur nga Kurani ,nuk japin shtjellim per jeten pas vdekjes.
Eshte rrug e mundishme edhe gjate jeta me ket qenje njerzore,por edhe jeta ne varr e ka rrugen e vet,po edhe pas saj ringjallja- ferri parajsa ,jan pjes e jeteses . Tash ku do te jet secili veq e veq mvaret nga gjykimi i Zotit ,si e kemi kryer proven ne kete bote.
Kjo i bie sikur studentit ti kerkohet te mesoj te jap provimet dhe pastaj te kerkohet nga ai si do te duket jeta pas studimeve,ku shpesh ndrron drejtimin,mbete pa pun ,e zhgenjejn shendeti dhe shum faktor tjer qe ndikojn ne mos realizimin e planifikimit . Prandaj njeriut i mbetet ti japi provimet e te tjerat vijn vetvetiu.
pas vdekjes do tretem e do me hane krimbat, pastaj dikush do i gjeje krimbat e me to do zere peshk.
Ti do e blesh kete peshk dhe do e hash
Kur te ngresh dolline, kujtohu se une kontribuova per dreken tende te shijeshme![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt