Pak kane vrare Nexhmija me te shoqin.
Pak kane vrare Nexhmija me te shoqin.
Ç'ke moj zemër që rënkon; koka bën, koka pëson.
sa shume qenke lodhur baca adem me pru shkrime per kete coftinen e komunizmit more..valla duket se nuk te ka ike nostalgjia per bacen tjeter dhe shtrigen e tij...je lodhe me te sa vertete je bere bajat..po nuk e kuptoj se cilen ane te medaljes ke dashur te na sjellesh..mos ke pase ndermend te na sjellesh horllikun imoral qe behej ne bllokun komunist apo bemat e cunave te ketij blloku..mos ke dashur te na sjellesh bemat e tyre qe nuk e dinin ke kishin babe te vertete a vellezer e motra te verteta..mos ke dashur te na sjellesh komplotet e shumta qe u thuren dhe u egzekutuan ne kete bllok e kryesisht ne vilen e kryemafiozit dulle..apo parajsen qe jetonin nje grup jienash qe pinin gjakun e shqiptareve..apo ke dashur te na biesh gjoja anen njerezore te shtriges nexh..mos u lodh bace..populli thot '' nuk lahet mu.ti me shu.rre..le te turren dhjetra e qindra shkrimtar e gazetare te nditin figuren e nje coftine por nuk do te munden..sa mundet dikush tja zbardhe fytyren nje zezaku...
ne fakt ty nuk te intereson cka ka bere garda ne kohen kur po ngordhte nexhi me dashnorin e saj dhe kompania lukuniste qe e ndicte mbrapa..ty te intereson ta lidhesh cdo gje me demokracine dhe me demokratet..ti e di mjaft mire se per kohen kur flet kjo shtriga keta nuk kishin force urdheruese as mbi familjet e tyre e jo me mbi forcat e gardes apo te ushtrise..kjo gerdalle e dhier nuk kishte autoritet te femijet e saj mor e jo te kishte autoritet te garda..a e din se pjestaret e saj dhe sidomos liljana as nuk pjerdhte per te ..ata shkerdheheshin diten per diell me dashnoret e tyre e kjo nuk e hapte dot zanin .. nuk kishin faj se blloku cerdhe prostitucioni ishte...jan kan knaqe ushtaret e gardes me to..i donin trupa te forte qe tju benin balle shterpave te ngopura mire e mire me mish kur ne te tjeret hanim bare..pjerdhte garda per gerdalla te tipit te nexhmies..garda e dinte se pune kurve ma..le te lodhet kjo kurva e re rezarta te na sjelle gomarlliqe te tilla por nuk e beson kush..se kemi nje popull qe i njeh mire edhe gerdallen e vjeter edhe kete te re..dhe i din mire ky popull bemat e tyre...mos u lodh me i sjelle edhe ti bace keto gerdalla ketu..kan dek pergjithmone..nuk bejne me efekt...Te ky shkrimvetëm një gjë:mua më intereson
Nëse është e vërtetë që Nexhmia ka urdhëruar Gardën që mos të shtiejnë me armë me municion luftarak mbi popullin, a ka ndonjë fakt se u shti dhe a u vra dikush?
[QUOTEQUOTE]]Kjo po më intereson të di, sepse Garda qe aktive edhe më 21 janar të këtij viti dhe po dua të di a është kjo Gardë që vrau edhe atëherë, apo kjo e sotmja është ndonjë Gardë e re"?[/"demokratike
duhet tja heqesh thonjezat fjales demokratike o bace..se vertete eshte garde demokratike..por nuk eshte demokratike ne ate konceptin tend..e njejta garde si e 91- shit eshte edhe kjo garde..demokracia e saj eshte rrespekt ndaj ligjit..e kur ti e godet ajo ta kthen..ashtu siq goditi me date 21..dhe ju tha gerdallave te vjeter si nexhmija dhe gerdallave te reja si edushka e kompania e tij se nuk keni per te luajtur me te me kurre..ju tregoi vendin..i beri ti mbushin breket ...dhe hallall i qofte..ka ardhe koha te tregojme se dime te mbrojme shtetin qofte edhe me gjak..te mos leme te tjeret qe te na perqeshin se nuk jemi te zot te mbajme nje shtet ne kembe...nderime per djemt tane police e gardiste,ushtare e rezerviste qe i vune gjoksin lukunise kanibaliste dhe na mbrojten ...kujt ti kruhet prap le te shkojne para kryeministrise...
Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 10-02-2011 më 13:15
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Adem!
Nuk mund të komandonte më Nexhmija në 1991!
Nëse e ke fjalën për diku,bjeri drejt he burrë se e ke edhe moshën tamam!
Nuk di çfarë të ka shqetësuar që solle këtë shkrim këtu!!!
Mos e shfrytëzo për keq inteligjencën tënde!
Një gjë kishte atë ditë o Adem.
Nëse shteti nuk do mbronte institucionet e tij,ti do ishe i pari që do bërtisje pse nuk u mbrojt shteti por la të bëhej kjo apo ajo dhe ngado që të shkoje do shaje Berishën që e la shtetin!
Ka prokurori Adem që do nxjerrë se kush e organizoi dhunën ndaj shtetit,plagosjen e policëve dhe vrasjen e atyre qytetarëve.Ti e di shumë mirë këtë ndaj edhe të them se çfarë meraku ke që hape këtë temën!
Se dija qe MALSORI ishte Brari sot e mora vesht ahahahahah.
Ç'ke moj zemër që rënkon; koka bën, koka pëson.
Malësor djali, mos u merr me mua, po merru me shkrimin.
Në këtë shkrim nuk po lavdërohet komunizmi as ka të bëjë fare me komunizmin. Harroje këtë. Ju nuk po keni argumanta për t'iu kundërvënë shkrimit e po i bini anash anash.
Përgjigjuni këtu:
Nexhmia tha se i ka dhënë urdhër gardës të mos qëllonte mbi popullin dhe si pasojë e kësaj nuk u vra asnjë.
P.S. Aso kohe, kur po rrëzohej një sistem i tërë, nuk u vra asnjë, e kësaj radhe pse u kërkua, nga njerëzit që u mongon edhe kafshata e gojës, të rrëzohej një kryministër u vranë katër.
*Gjukanoviqi malazez e dha shembullin, tash po e jep edhe Mubaraku, vallë kur do ta jep shembullin edhe ky juaji ( i një grupi malësorësh)!!
*Paramendo o Malësor, të shkretët, ata që u vranë e që ti po i fyen e po i shan ( le të më falin familjarët, atyre u shopreh ngushëllimet më të përzemërta dhe ndaj dhembjen me ta) mund të kenë qenë edhe të uritur! Mos iu gëzo fatkeqësisë së tjetrit o Malësor, se nuk është tipar i shqiptarëve ky. Mbi të gjitha ti i feve këta njerëz ( unë nuk po i përmend ashtu sic i quajte ti se do ta dyfishoja fyerjen, e familjarët kanë dhembje. Deri kur shqiptarët do të ballafaqofen me këso problemesh banale!! ). Sa turp.
*Tashmë ne¨Shqipëri po dihen dy grupe të mëdha. Mos bëni fyreje se kështu fyeni shumë njerëz. Derisa ju quani coftina e lukuni përosna që ju nuk i doni, harroni se edhe për grupin tjetër tuajtë janë lukuni e shkuar lukunisë, madje edhe barabë e gdhë!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 10-02-2011 më 14:22
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
o ti projekti i 21-shit?
ne 91 -in shqiptaret kerkuan nderrimin e sistemit, ndaj u hodh busti si simbol i komunizmit, po tani c`fare kerkoni ju?
ti shume mire e di qe politikanet te gjithe jane te liq ne shqiperi por berisha eshte me i miri prej tyre.
e kini shit b.ythen te gjithe tek sorros
Përshëndetje 2043. Më avash, më avash burrë!
Unë solla vetëm anën tjetër të medaljes.
E sa për turp, do të sheshohen gjerat një ditë dhe vërtetë dikujt do t'i vie turp nga vetja dhe do të mallkojë veten pse ka qenë kaq miop e sylesh!
Të lutem ty dhe gjithë të tjerëve: MERRUNI ME SHKRIMIN!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt