Close
Faqja 11 prej 24 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 234
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Postuar mė parė nga Io_e_Te
    o Inter, aman or cun e gjete edhe ti me mar dokumenta rumune?mgjth une mund te te them qe pas 3-4 vjeteve i mer dokumentat per nenshtetesi ne rast se martohesh me rumune(nga rasti i nje shoqes sime qe eshte martuar me rumun)ndersa per te tjeret, nese jeton 5 vjet ketu e mer nenshtetesine pa probleme!
    ciao.shpresoj ta maresh
    Falemnderit per informacionin Io_e_Te !
    Une nuk e kam vendos akoma ca do bej ! Por thjesht kam nje variant per tu martu me nje rumune , e duke menduar qe nje dite (NE 2007) keta do futen ne U.E
    thashe mos ishte me leverdi...
    Edhe nje here faleminderit !
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

~*~*~*~ Maska e Goc^e_mir
    Anėtarėsuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    ne hėnė
    Postime
    148
    Ciao Io_e_te ste dergova dot sms se skisha mundesi dhe kohe erdhem fiks ne buc...tani ne dt `14 na ke ne rumani...ne oren 1 ne otopeni po deshe te na presesh aty do na gjesh:P
    ciao...Gezuar festat(cik me vonese po cte besh nga halli...)
    Te puth!
    Dream as you'll live forever,live as if you'll die tomorrow!

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    e me mir.
    do mundohem te vij!
    kam nje provim ne date 14 mgjth do bej cmos!
    shifemi!

p.s: s'e kam me ate nr tel kshu qe harroje
    ia "dhurova" njerit ne autobuz do mundohem te gjej nr tuaj dhe do tju mar une ne date 14!
    adios
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    valeeeeeeeee te lutem shko ne ate ore se tani e pashe kete mesazh dhe me merr pak dokumentat. te puth fortttttt. moj me thuaj nr. tend ti mir?pershendetje rumaniseeeeeeeeeeee
    Te dua se s'te urrej dot......

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    dua te salutoj edhe dike qe tani nuk ndodhet ne rumani....por qe ka bere shkollen aty qe un e kam pasur shum perzemer.Nqs i lexon keto fjale ndonjeher ta dije se nuk e kam harruar dhe e kujtoj shpesh. Ti Io e kupton se per ke behet fjale e? Va pup dulce mai ales pe el...
    Te dua se s'te urrej dot......

i/e regjistruar Maska e BERATASE
    Anėtarėsuar
    19-12-2003
    Vendndodhja
    e di vete se ku jame
    Postime
    78
    ooooo zoot ja dhe shqiptaret ne Rumani he de se mire ja kalojme sqahemi ketu ehste parajsa vetm se ska engjej :P sa per keta trimat ne rumani mbahem mbahen me te keq po he
    ika une se o turp me than qe jetoj ne rumani
    vend me i humbur ska
    MALLKUAR QOFTE KUSH NA THA SE ESHTE MIRE KETU
    eheheh ika la revedere
    La leggenda del fiume Osum

Le due vette dei monti Tomorri e Shpirag erano fratelli rivali innamorati della stessa fanciulla. La passione risultņ fatale a entrambi: si affrontarono in duello e caddero in campo. Le lacrime della ragazza diedero origine alle acque del fiume le cui rive sono collegate da un caratteristico ponte.

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Postuar mė parė nga Flava
    dua te salutoj edhe dike qe tani nuk ndodhet ne rumani....por qe ka bere shkollen aty qe un e kam pasur shum perzemer.Nqs i lexon keto fjale ndonjeher ta dije se nuk e kam harruar dhe e kujtoj shpesh. Ti Io e kupton se per ke behet fjale e? Va pup dulce mai ales pe el...
    hajde hajde!!!!!!!
    po kush eshte ky tip me goce se sa ke perzemer ti.........une e shkreta duhet te bej liste me vete:P

me dergo nr mi ej se une s'e kam me djalin tim!ma vodhen qe ju rente dora cope ishalla!eh ja kshu
    do mar tjeter po me dergo nr tend nderkohe.mir me?
    hajt ciao edhe pres pergjigje.
    per dokumentat te thash qe do iki une kur te mbaroj sezonin dhe do ti mar.me thuaj cduhet te bej ktu!
    hajt ciao tani edhe me mend ne koke
    ciao rrush!!

nje pupic dulce si mare pt tine
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    po pse kaq e demoralizuar mi yllo?
    ec ke bobi ti se te ka bobi xhan tyci do trimat edhe trimereshat ti?ja ku me ke mua sa gjith kinen
    ec mi ec te ikim se vajti vone!!!
    pupicun ta jap live

i/e regjistruar Maska e BERATASE
    Anėtarėsuar
    19-12-2003
    Vendndodhja
    e di vete se ku jame
    Postime
    78
    o bobi me shtrifsh mua ne dhe me aman me gjith PUPICIN ca jane keto me aman se na hapet stomakun na e bet copesh sa per trimat dhe per trimereshat ska dal ndonje ketej nga anet e tua more vesh ti bobici? meqe mbarokan me ICI kur na qeka bere rumanishtja gjuhe nderkombetare aman jo PUPICI po PUPEJSHEN bejeni aman je si STAREJSHEN me je
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    La leggenda del fiume Osum

Le due vette dei monti Tomorri e Shpirag erano fratelli rivali innamorati della stessa fanciulla. La passione risultņ fatale a entrambi: si affrontarono in duello e caddero in campo. Le lacrime della ragazza diedero origine alle acque del fiume le cui rive sono collegate da un caratteristico ponte.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    O zot , ku jam ktu?me duket vetja se ne "azteca" . ka kohe kjo teme ketu o njerez? une sot e pash
    hihi sa klas
    kjo beratsja na qenka demoralizuar , i paska rene morali farepertoke , cke moj vajze? cte shqeteson? mos u merzit , sa te ne pjellin dhite e do hame qumesht perdite!
    un them se ne rumani eshte bukur , edhe me pak lek ben qejf te madh, kjo ka rendesi , kurse femrat jane yll fare , kjo ka me shume rendesi, kurse femrat shqiptare ne rumani , jane me yll akoma , vdeksha une per to
    nje pershendetje te madhe per te gjithe femrat e demoralizuara ne rumani!!
    P.S.: kur e marim bursen dini gje??
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 11 prej 24 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mashtrime me zgjedhjet ne Rumani dhe Bullgari
    Nga DYDRINAS nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 06:12
  2. Dy studentė shqiptarė horror nė Rumani!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 06-12-2007, 09:29
  3. Shqiptarėt nė Rumani, njė histori e lashtė
    Nga ILovePejaa nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-09-2007, 05:13
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-10-2004, 18:24
  5. Komuniteti Shqiptar nė Rumani
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-06-2004, 03:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •