ahu ti Tironco e paske ne terezi! Un, jam ne Rumani edhe normal qe me pelqen Rumania, nuk kam pse e shaj, edhe Italia me pelqen. Ktu ska asgje te keqe... Kapesh kot pas ca gjerave...nejse me!! Ciao
ahu ti Tironco e paske ne terezi! Un, jam ne Rumani edhe normal qe me pelqen Rumania, nuk kam pse e shaj, edhe Italia me pelqen. Ktu ska asgje te keqe... Kapesh kot pas ca gjerave...nejse me!! Ciao
Te dua se s'te urrej dot......
o "Ti dhe une" ose "Io-e Te" e di shume mire c'fare do me thene te jetosh ne nje vend tjeter...
Flava mos kujto se Italia eshte vendi perfekt...shnet![]()
egziston vendi perfekt?
p.s: cfare do me thene te jetosh ne vend tjeter?? mund te ma shuash kete kuriozitet pls? gjithmone nese ka mundesi...
Ciao,
Une...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Hai!!!!
Jam ne Rumani prej 10 vjhetesh!!!
Me behet bqefi qe eshte ketu nje vend sado i vogel ku nidentifikohen edhe shqiptaret e Rumanise.
Ju pershendes!!!!!!!!
Nuk mund te them qe nulk me pelqen Rumania por mezor po pres te mbaroj dhe te kthehem ne shtepi.
Mezooor po e pres ate dite.
Jam ne veri, ne Cluj dhe merret me mend klima.Une jam Durrsake dhe me mungon deti.
Mezor po e pres diten kur te kthehem dhe te rikthehem sa here te dua aty ,tek ai![]()
Laguna Blu
Io e te...nuk e kupto...????!!!!!!!! D m th qe nuk jetoj ne Tironen time te dashur...eshte shume e thjeshte per ta kuptuar...
do te te jepja nje pergjigje tamam po te me thuash ku je!
p.s: s'e di pse kam pershtypjen qe je ne it?
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
uouuuu paske intuite...te lumte e gjete![]()
Kur i thashe njehere nje koleges time Rumune qe ka mjaft Shqiptare qe jane ne Rumani,u cudit dhe me thao cfare bejne ata atje,po te ishte mire rrinim ne atje.
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Ambrida,
Te them qe ka studente franceze ne Rumani me beson? Bullgare, greke, etj etj qe i njoh personalisht dmth.
edhe kjo cdo te thote? se Franca, bullgaria apo greqia jane keq e?
mundohuni ti shifni gjerat cike me thelle...pavarsisht!
Tironco,
po ty mer lal te pelqen Italia?
Krijoni Kontakt