Tani hyjme ne kazinoNdertimet kane nisur qe ne 1909 ne nje stil baroc me elemente rococo.
Tani hyjme ne kazinoNdertimet kane nisur qe ne 1909 ne nje stil baroc me elemente rococo.
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Portul Tomis
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Epo ca njerezish jeni re... Vetem flisni???? Na fusni edhe ne te vegjelve ne muhabet se nuk behet qameti.![]()
pershendetje gjithe studenteve qe jane ne Rumani. Jeni njesha. Sidomos ca ...![]()
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
Ua sa bukur..me ka marr malli per Constancen time!![]()
Te dua se s'te urrej dot......
Do te te sjell une ne Bukuresht ndonje grusht dhe edhe ndonje gur Constante (po gjeta
me vjen per te qare tani qe po iki!!!
tani e kuptoj qe e kam dashur pa e kuptuar!!!
mi manchera![]()
-----------------------------------------------
O une_dhe_ti_dhe_ne_te_dy te te bej edhe une nje kerkese?
-----------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
po mir, beje nje kerkese meqe mu drejtove me kaq..originality![]()
--------------------------------------------------
Nje rumune per mua gjendet?
--------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
po shpejt u kujtove mo?![]()
kerko edhe atje ku je, se sipas burimeve te mia te informacionit kane arritur deri ne ty
kush kerkon gjen![]()
----------------------------------------------------------
Po kur e ke nisur me se ketu nuk ka arritur akoma?!
Me duket se e harxhova kot llafin. Ti mendoje se do te kerkoja ndonje gjethe nga pemet e Rumanise?
---------------------------------------------------------
Krijoni Kontakt