Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E di ku eshte problemi me disa prej jush? Ju pelqen te lexoni veten por jo ate qe shkruan tjetri. Thashe qe sme ha barku se kush i ka fajet per bankat se nje dite kjo gje do mesohet. Ky ishte komenti numer 1. Komenti numer 2 ska lidhje me te parin por tregon nje fakt te njohur qe familja Rothschilds ka financuar makinen ushtarake te Hitlerit. Tani nqs ti i merrke infot e tua nga interneti atehere une terhiqem dhe ti mund te vazhdosh replikat me te tjere qe i perputhen kategorise qe sapo u vetklasifikove.
    Darius nuk te kam faj une qe ti nuk i shkruan komentet te ndare nga njeri tjetri!! Mezi ke vene nje presje mbas fjalise se pare, fjalen "banke" nuk e kishe permendur ne asnje vend dhe une normalisht e mora komentin te terin njesh... pa koment 1 e koment 2.

Une nuk i marr infot nga interneti, dhe ai komenti nuk ishte per ty por ne pergjithsi. Nese e ve re kam komentuar ate qe kishte shkruar nje forumist tjeter, e jo ti. Nuk permenda ne asnje vend qe edhe ti i ke marr ne internet ato informacione (jo per gje, por ne baze te komenteve te shkruara nga ti nuk kam dale ndonjehere ne kete konkluzione)!
    Nuk futem fare ne ate kategorine qe mendon ti.... mjafton te lexosh komentet ne cdo teme forumi. Thjesht replikova ate qe ke shkruar, ashtu si e kuptova une e s'ma do mendja qe kishte ndonje gje te keqe apo ofenduese. Teme debati eshte ndaj na lejohet te gjithve te japim mendimin tone!!

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Disa gjera edhe nuk mund te lexosh ne librat shkollore te historise. Te verteten absolute nuk e dijme asnjeri por mos u befaso edhe aq shume nga ato qe ka shkruar Darius.
    E vetmja menyre qe hebrejt te beheshin me shtet ishte nje lufte boterore ku ata do te ishin viktimat me te medhenj te saj.
    Pas L2B hebrejt u bene me shtet te tyre, Israel.
    Cmimi ishte i larte, por se a ia kishte vlejt ai cmim apo jo me se miri e dine vet ata.
    Nuk i referohem librave shkollor sepse nuk kam studjuar ne shkolle per holokaustin apo lidhjen e hitlerit me hebrenjt. I referohem librave jashteshkollr qe kam lexuar per keto tema.
    Te behej nje lufte boterore nuk nenkupton vrasjen e 6 milion personave ne ate menyre... perndryshe nuk quhet lufte. Termi lufte besoj se e kupton qe do te thote dy pale qe "kundershtojne" njera tjetren... nderkohe qe hebrenjt nuk kishin nga t'ja mbanin, nuk kishin si te mbroheshin.... Ndaj te them qe me duket teresisht justifikim pa lidhje... Jo po te marrim e ta falenderojne Hitlerin tani meqe fale ti ju krijua shteti!!

Mos e mbysni debatin me budallalliqe te tilla. Edhe ti e perdor kerkimin ne internet nese nuk te kujtohet ndonje date apo ndonje detaj...asgje e paligjshme.
    Asnjeri prej nesh nuk jemi deshmitar okular i atyre ngjarjve dhe marreveshjeve. Natyrisht se diku duhet te informohemi. Dikush permes librit, dikush permes internetit, dikush permes dokumentareve ne tv etj.
    Normale qe edhe une kerkoj ne internet, po ashtu si e the ti... ndonje date ose detaj qe mund te mos mbaj mend, por jo te kerkoj histori te tera! Qofte ne internet, qofte ne libra ne lexojme ate qe eshte shkruar dhe nuk i marrim gjerat shabllon, por perpiqem te llogjikojme me menyren tone. Mua me duket absurde nje gje e tille, ty dhe Dariusit jo... ok, s'jam ketu t'ju imponoj mendimet e mia! Thjesht diskutim po bejme!

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    PS: Perveq Hebrejve, Islami ka edhe shume armiq tjer, jo qe sulmojn Islamin ,po fara e Islamit sulmon ata.

Psh: Hebrejet Populli i bekuar&mallkuar , armiqt kryesor te islamit
    Shija edhe pse jane Islamik , Sunnit i quajn arqmiq kryesor te islamit
    Krishteret po ashtut
    Per hinduse dhe budiste kan harruar ti cekin por zakonisht luftohen ne qdo menyr edhe ata..

Pra Islami i vetshpall te gjithe Armiq, edhe vetveten gjithashtut

Luft Luft Luft Luft deri sa e gjithe fuqia botes te sillet nga Arabet athere eshte OK , gje qe sdo te ndodhe kurr....
    Shume shpejt ka me ndodh te jesh i bindur per kete.
    Nqs te punojn syt ateher e veren kete.

Jo deri sa fuqia botes te sillet nga arabet, por nga muslimanet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Kjo fjalia e fundit tregon se nuk je kunder zionisteve, cfare jam edhe une, por je kunder ekzsitences se izraeliteve.
    Pra mendon njejte me metropolitin. Si pergjegje do te te jap si ty ashtu edhe metropolitit kete:

Metropoliti, ti, fete dhe Zoterat e juaj ju rrofshin atesendin gjithe atyre izraeliteve qe jane njerez te rendomte, pra nuk jane zioniste.
    Pastaj me ne fund edhe mua.
    No coment.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga muslim_ks Lexo Postimin
    Shume shpejt ka me ndodh te jesh i bindur per kete.
    Nqs te punojn syt ateher e veren kete.

Jo deri sa fuqia botes te sillet nga arabet, por nga muslimanet.

Qysh i mshon vule ky, qe Islamiket Sunni jan te lindur dhe vdesin veq per te bere luftra.

Hahahahah po po pe sho... edhe qajo pak fuqi qe ju ka met don mu shendrru n'demokraci

Me thuaj ? NGA CILT MUSLIMAN DO KALOJ FUQIA BOTRORE?
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Plaku i shkrete i paska rrjedhur truri, ja ve fajin hebrejve per krizat ekonomike. E kane ne terezi greket, edhe ortodokset e Egjiptit jane duke i helenizuar. Ju shikoni Janullatosin edhe harroini ata ne Pire apo kudo ndodhen. Neser edhe Tiranen do e bejne Vorio Epir.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    pse??? pse ishte kjo e vetmja menyre per t'i dhene nje shtet???
    une jam kosheint qe vetem fale holokaustit, hebrenjve iu krijua shteti, por pse thua qe kjo ishte e vetmja menyre???

hitleri si plan kryesor nuk ka pasur vrarjen e hebrenjve, por deportimin e tyre ne madagaskar dhe krijimin e nje shteti hebre atje (ose ne koloni te tjera).
    eshte publike nje leter e himmler-it ku ai propozon largimin e hebrenjve ne afrike ose ne ndonje koloni tjeter.
    gjithashtu ne ditarin e göbbels-it flitet per biseden te tij me hitlerin per krijimin e nje shteti hebre ne madagaskar...
    kjo gje nuk u realizuar fale britanise se madhe.
    Them e vetmja menyre sepse ashtu edhe ndodhi realisht. Ka mundesi qe jane shqyrtuar opsione, lokacione dhe menyra te ndryshme qe jehudet te vijne deri te shteti...por ja qe u zbatua ai skenar qe e kishte fillin qe ne vitin 1917 me 'Balfour Declaration". Lord Balfour ishte sekretar i puneve te jashtme te Britanise ne ate kohe. Deklarata permbante shprehejen e vullnetit te mire per fillimin e krijimit te nje shteti per jehudet. Kjo deklarate ne fakt ishte nje leter nga Lord Belfour drejtuar Lord Rothschild.
    d.m.th disa dekada para fillit te L2B ishte vendosur per lokacionin e herbrenjve...aty ku jane sot pra.

Hitleri edhe mund te kete pasur ndonje plan, por une mendoj se Hitleri me shume ishte zbatues planesh se sa hartues planesh.

P.s. mendoj se kemi dale komplet nga tema.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 20-02-2011 më 07:43

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk i referohem librave shkollor sepse nuk kam studjuar ne shkolle per holokaustin apo lidhjen e hitlerit me hebrenjt. I referohem librave jashteshkollr qe kam lexuar per keto tema.
    Te behej nje lufte boterore nuk nenkupton vrasjen e 6 milion personave ne ate menyre... perndryshe nuk quhet lufte. Termi lufte besoj se e kupton qe do te thote dy pale qe "kundershtojne" njera tjetren... nderkohe qe hebrenjt nuk kishin nga t'ja mbanin, nuk kishin si te mbroheshin.... Ndaj te them qe me duket teresisht justifikim pa lidhje... Jo po te marrim e ta falenderojne Hitlerin tani meqe fale ti ju krijua shteti!!

Hitleri ishte i duhuri, ishte vegel. Cili ishte rezultati i luftes se L2B nese i marrim parasysh hebrenjte dhe gjermanet. Hebrenjte e formuan nje shtet qe nuk e kishin me pare perderisa ne anen tjeter Gjermania u nda ny dy pjese. Numri i viktimave ne radhet e hebrenjeve vertet ishte shume i madh. Se a doli 'sistemimi' i tyre nga kontrolli apo jo une nuk kam ndonje mendim.

Normale qe edhe une kerkoj ne internet, po ashtu si e the ti... ndonje date ose detaj qe mund te mos mbaj mend, por jo te kerkoj histori te tera! Qofte ne internet, qofte ne libra ne lexojme ate qe eshte shkruar dhe nuk i marrim gjerat shabllon, por perpiqem te llogjikojme me menyren tone. Mua me duket absurde nje gje e tille, ty dhe Dariusit jo... ok, s'jam ketu t'ju imponoj mendimet e mia! Thjesht diskutim po bejme!
    Shume bukur, por ka vetem nje problem te vogel. Jemi komplet jashte temes. lol

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Qysh i mshon vule ky, qe Islamiket Sunni jan te lindur dhe vdesin veq per te bere luftra.

Hahahahah po po pe sho... edhe qajo pak fuqi qe ju ka met don mu shendrru n'demokraci

Me thuaj ? NGA CILT MUSLIMAN DO KALOJ FUQIA BOTRORE?
    Nuk ekzistojn per momentin !

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga muslim_ks Lexo Postimin
    Nuk ekzistojn per momentin !
    As nuk do egzistojne kurre.

Me vjen mire qe endrres tende dhe te shumt qe kan pasur ju dha fundi ne Shtigjet e vendit te Shqiponjav
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •