Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Kjo fjalia e fundit tregon se nuk je kunder zionisteve, cfare jam edhe une, por je kunder ekzsitences se izraeliteve.
    Pra mendon njejte me metropolitin. Si pergjegje do te te jap si ty ashtu edhe metropolitit kete:

Metropoliti, ti, fete dhe Zoterat e juaj ju rrofshin atesendin gjithe atyre izraeliteve qe jane njerez te rendomte, pra nuk jane zioniste.
    Pastaj me ne fund edhe mua.
    Shume po e mban ne goje RRUARJEN ,WC .***.IN, O BURRE OSE HAJ OSE NXJERI JASHTE,
    prandaj e ke gojen aq te felliqur si ti si ata cifutet,sionistet .jehudet,jenni krejt nje

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Shume po e mban ne goje RRUARJEN ,WC .***.IN, O BURRE OSE HAJ OSE NXJERI JASHTE,
    prandaj e ke gojen aq te felliqur si ti si ata cifutet,sionistet .jehudet,jenni krejt nje
    Jo, s'kam lidhje me zionistet, por thjesht me lopen flas ne menyren qe kupton ajo. Edhe me gabelin ashtu sic kupton gabeli. Edhe me fete e "Zoterat" e tyre. T'keqe t'madhe e kam kete veti, e di. Shajini Zoterat e juaj perse me kane krijuar mua. Magjypit nuk i kemi thene kurre age.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Kur them une qe ju turkofilet keni nje mendje me prifterinje greke.

E shikon si vete gjuha ku dhemb dhembi?
    -

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    chino muti , a nuk e sheh se vete je maxhup e gabel, se vetem ata perdorin kesi lloj fjalori ,kam njohur njehere nje te semure si ti ne forume para ca vitesh ,ndoshta mos je ti ai, njefar SELMAN TRUPI sepse edhe ai ishte keshtu si ti,sepse kishte pas mardhenje me derrat dhe kane linde derra te vegjel sikur ti
    Magjypi nuk mbron vlera univerzale e njerez te pafajshem si une qe bera, kur i mbrojta cifutet. Gabeli e shkruan librin qe meson te urresh cifutet dhe gjithe jobesimtaret e librit te tij dhe genjen se librin e ka shkruar Zoti. Muhamedi eshte pra magjyp.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Ja rofsh muhamedit edhe mua o gabel biri i gabelices.

me habite ti cfar vlerash paske ,vlera m.....

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    kombi i ndyre me poshte te shkojne. fajin e ka gjermania & franca qe nuk e le greqin te vuaj e ta kuptoj. do zoti eshte e vertet si ka thene cia qe eurozone te shperbehet e ta shofi greqia sa e zonja eshte.
    I LOVE GOD

j&g

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    kombi i ndyre me poshte te shkojne. fajin e ka gjermania & franca qe nuk e le greqin te vuaj e ta kuptoj. do zoti eshte e vertet si ka thene cia qe eurozone te shperbehet e ta shofi greqia sa e zonja eshte.
    greqia eshte founder i BE apo vije drite ne krahasim me shqiperine e nuk ta vnon europa veshin ty apo juve qe i doni te keqen

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    plera greket, plera dhe cifutet, kokat e tyre do hane soon or later.

europa ne te amerikes na ka bere nder qe e futi grekun ne eu, sepse pikerisht per faj te ketij shteti euro dhe dollari do barzohet, dhe sigurisht qe dollari do te avancoj pas barazimit.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    cfare marrezire. edhe kete e degjova... eshte e kollajte t'i vihet faji hebrenjve per cdo gje. pfff
    cfare mungese fantazie. gjithmone i njejti disk qe perseritet per shekuj e shekuj me rradhe.
    ne europe edhe per murtajen e zeze i eshte vene faji hebrenjve. ashtu arsyetojne edhe disa sot.
    mungon vetem t'i vini fajin hebrenjve edhe per termete, permbytjet, uraganet e katastrofa te tjera natyrore dhe jeni ne rregull.

nuk e di pikepamjen ne komunitetin ortodoks. te pakten ky prift foli lirshem, por nje prift katolik qe flet kundra holokaustit ose ka pikepamje anticioniste eshte tabu...
    prifterinjte katolike qe kane "guxuar" te thone gjera te ngjashme kane rrezikuar shkisherimin...
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    greqia eshte founder i BE
    cfare marrezire...
    po pse nuk informohesh pak para se te shkruash.
    "founder" jane belgjika, hollanda, luksemburgu, gjermania, italia dhe franca...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •