Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    tan ai niri po ik nga forumi vec se hapen tema provokative

ka hup lezeti i dikurshem krejt
    sa keq
    JO SEKS PARA MARTESE

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    tan ai niri po ik nga forumi vec se hapen tema provokative

ka hup lezeti i dikurshem krejt
    sa keq
    e tmerrshme GOLDI

Citim Postuar mė parė nga muslim_ks Lexo Postimin
    Po a ?!?!

Po kishat i hedhin ne ere ose i shkaterron vete shteti sepse denohen per pedofili.
    Pse nuk vure dhe ca pikepyetje e pikecuditese te tjera? Jo per gje, por e theksoje akoma me shume ate "a" finale.....

Kishat nuk i shkaterron vete shteti sepse dalin priftet pedofila... por heqin ato e i zevendesojne me ca te tjere!

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Pse nuk vure dhe ca pikepyetje e pikecuditese te tjera? Jo per gje, por e theksoje akoma me shume ate "a" finale.....

Kishat nuk i shkaterron vete shteti sepse dalin priftet pedofila... por heqin ato e i zevendesojne me ca te tjere!
    Po pra, i zevendesojn me xhamia, besoj se i ke ndegjuar keto lajme.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Nje terrorist sulmon xhamine!?Kujt feje i perket terroristi dhe pse nuk jepet ne te gjitha mediat?

http://www.youtube.com/watch?v=GNq-SX8Uhug

musliman duhet te jete..jemi mesuar tashme me shperthime neper xhamia ne irak e afganistan , pakistan apo vende te tjera muslimane...nuk ka jave qe nuk behet ndonje sulm terrorist mbi xhami..dhe gjithmone kane qene kamikaze muslimane ata qe kan hedhe veten ne ere e bashke me ta edhe mjaft xhemat qe ishte duke u fale...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    musliman duhet te jete..jemi mesuar tashme me shperthime neper xhamia ne irak e afganistan , pakistan apo vende te tjera muslimane...nuk ka jave qe nuk behet ndonje sulm terrorist mbi xhami..dhe gjithmone kane qene kamikaze muslimane ata qe kan hedhe veten ne ere e bashke me ta edhe mjaft xhemat qe ishte duke u fale...
    Oh MALSOR, t'i bilem je njeri i drejte sepse e pranon qe je MALSOR !!!
    MALSOR, t'i shume pak je i informuar per sulmet terroriste, ty ē'ka te thote media e pranon oh MALSOR.
    Oh MALSOR, une kam verejtur nje gje nga t'i, t'i i pranon vetem ato lajme te cilat te konvenojn.
    Pse per shembull t'i nuk e vendos gishtin ne koke dhe te thuash valle Islami e lejon vetevrasjen ?!

Oh MALSOR, ne luften e dyte boterore japonezet e kane perdorur kete vetevrasjen me eksplosiv sepse ju kishte humbur shpresa.
    Dhe keshtu edhe sot i mashtrojn disa logjika te pa shendosha duke ju thene se vetevrasja te dergon ne parajse !!!!
    Oh MALSOR, e gjitha kjo eshte loje e CIA-se, jo be MALSOR s'ke faj t'i jo, por faj ka mali !!!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Oh MALSOR, t'i bilem je njeri i drejte sepse
    e pranon
    qe je MALSOR !!!
    te jesh malsor nuk do te thot as se je i drejte as se je i shtrember..je malsor me te mirat e te keqijat e malsorit..une jo vetem qe e pranoj por jam edhe krenar per kete..nuk kam frike nga prejardhja..perkundrazi

MALSOR, t'i shume pak je i informuar per sulmet terroriste, ty ē'ka te thote media e pranon oh MALSOR.
    Oh MALSOR, une kam verejtur nje gje nga t'i, t'i i pranon vetem ato lajme te cilat te konvenojn.
    ne konceptin tend dukem i painformuar..ne te vertete kam shume informacion edhe per sulmet terroriste ..nuk jam nga ata qe i marr kallep gjerat..duket ti beson verberisht dhe kujton se edhe te tjeret besojne verberisht..une nuk jam i tille..nejse mendim i joti..

Pse per shembull t'i nuk e vendos gishtin ne koke dhe te thuash valle Islami e lejon vetevrasjen
    ska nevoje ta ve gishtin kokes ..e di mjaft mire qe islami e ndalon vrasjen dhe vetvrasjen..nga ajo qe di une me kuran eshte e ndaluar ti marresh jeten dikujt..jeten ta ka dhene allahu dhe vetem ai ka te drejte te ta marre..po qe do more prishtinali se ata qe bejne te tilla gjera jane me fjale muslimane dhe me vepra te pa din e iman..

Oh MALSOR, ne luften e dyte boterore japonezet e kane perdorur kete vetevrasjen me eksplosiv sepse ju kishte humbur shpresa.
    Dhe keshtu edhe sot i mashtrojn disa logjika te pa shendosha duke ju thene se vetevrasja te dergon ne parajse !!!!
    Oh MALSOR, e gjitha kjo eshte loje e CIA-se, jo be MALSOR s'ke faj t'i jo,
    por faj ka mali !
    !!

krahasime kot..cka bene japonezet ska asnje lidhje me ate cka po bejne cdo dite muslimanet ane e kend botes...une e di se nuk jane te gjithe muslimanet te tille por ja qe keta tipa vertete po shtohen ne menyre alarmante..eshte bere bajate kjo puna ne lidhje me cian..muslimanet cdo gje e lidhin me cian kurse shqiptaret cdo gje e lidhin me shkiet...muslimanet thone se e ben cia kushrse shqiptaret te thone jo ti je serb apo pro serb apo pro grek..mungese argumentimi...shperlarje truri..

po me malin cka pate o prishtinali..heh sje i zoti ta perdoresh si duhet fjalen..shko ngrohe banken para se ta permendesh malin..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 11-02-2011 mė 17:05
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Oh MALSOR, t'i bilem je njeri i drejte sepse e pranon qe je MALSOR !!!
    Pse per shembull t'i nuk e vendos gishtin ne koke dhe te thuash valle Islami e lejon vetevrasjen ?!

Oh MALSOR, e gjitha kjo eshte loje e CIA-se, jo be MALSOR s'ke faj t'i jo, por faj ka mali !!!
    qka te pengon kjo Malsor,pse i dallon ty

Terrorizmi s'ka fe.
    E kemi then shpesh here ne forum, por ka shkuar si gjithmon ne vesh te shurdher.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    forumistave nuk ju bejne gishtat te denojne kete akt terroris,t nuk ju bejne gishtat te denojne abuzimet seksuale qe prifterinjt ushtojn ne djem te vegjel, gjithashtu as per baballaret perdunues! a e dini pse? vetem dhe vetem sepse jane perendimore, ku ata duan te integrohen. Jo vetem kaq, por nene e babe vrasin, vetem perendimi ti doj pak.

dy fjal kame me then= rrac e flliqt...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mr Zeid : 12-02-2011 mė 21:36

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •