Dakord, citimin ne e kemi nje lloj menyre te te thenit qe po flas me ju personalisht, nuk e kemi per te kundershtuar. Une jam bezdisur vete nga citimet kur fillojne dhe ofendojne dhe kundershtojne pa dhene vete ndonje mendim me te mire se mua. Por kundershtimi qe po u bej une citimeve tuaja ketu nuk ka asgje personale, eshte kundershtim i te gjithe atyre qe kane ato mendime qe ju i shprehni ketu. Sepse i keni degjuar nga nje vend tjeter keto qe thoni, dhe une ate burim te marresh qe i nxjerrin kto mendime frenuese, ata po kundershtoj une.
Nuk e kuptoj kush po e pengon drejtesine ti shpalle fajtore kta plera? Asnje, thjesht vetja e tyre dhe korrupsioni i tyre, jo ne. Atehere ne i kemi lejuar gjithmone ata te drejtesise te thone fjalen e tyre, por ata as e kane thene ndonjehere dhe as po e thone, ky eshte problemi. Prandaj ato fjale "lere drejtesine ta rregulloje kete pune" eshte njelloj si te thuash "ska gje, le te vjedhin sa te duan, le te kapen me presh ne duar sa te duan se nuk na takon ne kjo pune". Por fatkeqsisht sic edhe ju e keni ndjere, te gjithe jemi te prekur, dhe te shkaterruar sadopak nga shpirtvogelsia e ketyre politikaneve...
Krijoni Kontakt