Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Kjo është shtëpia e kryetarit të Kaçanikut

FOTOLAJM:

Është shtëpi! Por është më e madhe se sa një shtëpi normale për të jetuar një familje.
    Nuk është shtëpi e ndonjë biznesmeni të njohur shqiptar. Është shtëpia e kryetarit të komunës së Kaçanikut Xhabir Zharkut. Ai e ka nisur këtë shtëpi më herët dhe tash po e ndërton me “rrogën” që e merr si kryetar i komunës!
    Por shtrohet pyetja, a ka mundësi që një kryetar komune të marrë aq pagë të lartë sa të ndërtojë një shtëpi kaq të madhe? ! Madje jo një shtëpi por një kullë?!
    Megjithëse përgjigja dihet, pra jo nuk ka mundësi, përgjigja më e mirë mund të merret atëherë kur të miratohet të miratohet Ligji për prejardhjen e pasurisë së liderëve të Kosvoës?
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Po jo ore,ase atehere nuk mund te dihet pergjigja, ase kur te miratohet 1 ligji i tille.
    Zharku ishte 1 nder targa mbeledhesit e vendlindja thrret ne emen te UCK-es dhe kosoves, po ashtu ishte nje nga papagallet e LPK-es qe perhapete propoganede perqamese nder shqyptare, nje enverist i vendos dhe anti Rugovist i rrept. Vetem shpenzimet e gjyses asaj ndertese gjigante, mund te ushqejn femit e Clirimtareve vertete qe nuk jetojen me.
    Per hajer na kofet qeveria me duar te pastra me K.Veselin minister...
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ngadale bre se gjyse i paska mbet,shife oborrin rremuj e paska!Ndoshta nderton rezidenc,ku e dini ju ose strehimore per ata qe nuk kan kulm mbi koke!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Nese ashet ashtu at'here hallall i kjofet moj e panjohura, une fola per te kalumen e Zharkut, ate se ndryshon gje. Per kete qe thua ti pritet te shifet? shum paster e kam shkru; ishte e jo si do te jet zharku

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Edhe ky i PDK................

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Une nuk ju akuzoj po me do zemra te jet ashtu si mendova une!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Edhe ky i PDK................
    Rri mer kikirik Ti,ne po flasim per personin jo per partit ketu,

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Po mir ky person i ciles party eshte?Po mos isht partija do te isht kryetar ky Zharku.Cka po te dhem ty !!!!

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Fjala jote ne vesh te Zotit e nerumja e panjohura, po qysh faj kan ato 3 germa PDK ,se i ka ra ne hise dikuj te meshifet mbase atyne shkrolave!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Po mir ky person i ciles party eshte?Po mos isht partija do te isht kryetar ky Zharku.Cka po te dhem ty !!!!
    Po kriko, ky eshte i PDK-se.
    Si duket ka fillu gara te anetaret e PDK-se, cili do ta ndertoje shtepine/pallatin me te madh.
    Deri me tani po prin Hashimi me shtepine (me dimensione te nje shkolle) ne Veternik, ma larg nuk qendron as Fatmir Limaj...ai i ka ndertu 4-5 te njejta njera pas tjetres....Zharku si kryekriminel i asaj pjese te Kosoves po ju tregon se edhe ai eshte ketu dhe konkurenca nuk do te jete e lehte.

Tema eshte shume e qelluar Fegi. Mendoj se do ta plotesojme pak nga pak edhe me makina personale e me llukse te tjera.

Sa i perket ligjit per deklarimin e pasurise, mos prisni shume nga ai ligj...sepse ai ligj u pregadit dhe u aprovua nga te njejtit. Denimi per mosdeklarim te drejte te pasurise eshte 500 euro...po po peseqind euro. Cka me bo tash?...me vajtu e mos me u ndal.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •