Mendova qe do ishte me vend te hapnim nje teme ku mund te sugjeronim libra apo edhe burime te tjera per ata qe jane te interesuar ne keto fusha...
Dhe e hapa...
Shpresoj qe te gjithe te kontribuojne...
Mendova qe do ishte me vend te hapnim nje teme ku mund te sugjeronim libra apo edhe burime te tjera per ata qe jane te interesuar ne keto fusha...
Dhe e hapa...
Shpresoj qe te gjithe te kontribuojne...
'Alkimisti' me įutor Paulo Coelon
Eshte nje perralle filozofike.I mrekullueshem!
Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
perplasen nė detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
Nje kafe per Sokratin..
nga Marc Sautet
Meson per menyren e bashkebisedimit ne grupe. Eshte libri qe duhet ta lexoje cdo forumist..
miqesisht,
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
Objektiviteti nga A-ja deri tek Zh-ja nga Ann Rand, filozofe Amerikane.
Nje nga veprat e saja fantastike eshte 'The fountain head", fantastike.
ishalla me pelqen dhe mua!sapo e blevaPostuar mė parė nga Puhiza
ciao!!
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
per ata qe lexojne frengjisht:"L'envers de clochemerle" nga G.Chevalier.Nuk e di, por mua me ka pelqyer.
...niente che amassi di piu'...
Po sikur te perqendroheshim disi ne librat shqip. Dhe mire mendoj do te ishte te thonim edhe ku mund te gjenden. Ose si mund te ofrohen...
Mua me mungojne librat e mire ne shqip...
miqesisht,
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
"Book of Lies" Aleister Crowley
Interesant per te apasionuarit e okultizmit. Gjendet dhe tek amazon.com
sapo e morra, shpresoj qe te jete i bukur...Postuar mė parė nga Puhiza
lexova "Mali i peste" nga Coelho dhe me pelqeu...
Leo Buscaglia - Te jetosh,te dashurosh,te kuptohesh
Dashuria mesohet si cdo gje tjeter ne jete.Ajo nuk perkufizohet dot me fjale,mbi te gjitha eshte nje menyre te jetuari dhe te ben te ndihesh gjalle.Ne qofte se e perveteson kete koncept ne menyre sa me te plote,shpjegon autori,mund te marresh nga vetja shperblimin me te cmuar-te jesh vetja jote.
Leo Buscaglia ka qene docent prane Universitetit te Los Anxhelesit,ku ka dhene leksione ne nje kurs,i vetmi ne bote,mbi dashurine.
Ju pershendes te gjitheve!
Nje zemer e madhe dashuron edhe nga keqardhja!
Krijoni Kontakt