Postuar mė parė nga Izadora Ju rriten Cili nga organet e trupit nuk eshte i nevojshem, dmth pa te trupi funksionon akoma ? Truri them unė Kam parė plot antarė kėtu qė nuk kanė nevoj pėr trurin fare
Postuar mė parė nga Station Truri them unė Kam parė plot antarė kėtu qė nuk kanė nevoj pėr trurin fare Nuk kane nevoje ose nuk duan ta ven trurin ne pune , por jo se trupi jeton pa te , se po na cudit . Stomaku ? Illyrian
Jeto sot se neser nuk i dihet
Nein Izadora Me tregoni kur te lodheni...
Postuar mė parė nga Station Truri them unė Kam parė plot antarė kėtu qė nuk kanė nevoj pėr trurin fare Ohh sa e qelluar kjo thenje jotja !!!! Jam dakort me ju,se me sa shof une ne vend te trurit kan bateri te programuara. Cili organ lendohet me shume nga nervoza?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė! Agim Metbala" ♥
Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. Ohh sa e qelluar kjo thenje jotja !!!! Jam dakort me ju,se me sa shof une ne vend te trurit kan bateri te progremuara. Cili organ lendohet me shume nga nervoza? barku..... nga nervoza lendohen shume organe,por truri eshte kryesor.
Postuar mė parė nga illyrian rex 'Zorra qorre' i thone ne popull. Ne mjekesi i thone 'apendiksi'...nese nuk gaboj. Cili organ i trupit mund te rritet deri ne tre here dhe te kthehet serish ne madhesine qe ishte me pare? rritet deri ne tre here ne nje periudhe minutash apo vitesh?
Postuar mė parė nga illyrian rex Cili organ i trupit mund te rritet deri ne tre here dhe te kthehet serish ne madhesine qe ishte me pare? Fshikėza e urinės
Postuar mė parė nga Marya rritet deri ne tre here ne nje periudhe minutash apo vitesh? Minutash...e pse jo edhe sekondash @station...ncuk, nuk eshte. Hajde...lodheni edhe pak trurin se nuk eshte aq e veshtire. Eshte pjese e nje organi qe u permend edhe me pare ne kete teme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 08-02-2011 mė 16:50
Postuar mė parė nga illyrian rex Minutash...e pse jo edhe sekondash bahhhh po tregona me..
Postuar mė parė nga Izadora Ju rriten Cili nga organet e trupit nuk eshte i nevojshem, dmth pa te trupi funksionon akoma ? shpretka......
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt