Mire ben qe e arrestuan kete djalin sepse ne rradhe te pare femrat nuk goditen, por edhe sulmi ndaj personit nuk eshte i ligjshem.
Se dyti ajo femra paska qene kokrra idiotes edhe djali ska faj qe e ka sulmuar. Nuk provokohen njerezit kur jane te acaruar sepse e humbin vete kontrollin. Kushdo qe ka qene midis nje situate te tensionuar e di kete gje.
Fol ti sa te duash, me shoket me shoqet me njerezit, mos hajde me provoko mua me thirrje te tilla kur une jam i acaruar me pushtetin e kam dale te protestoj kundra kesaj. Perse nuk vajte te therrisje, ti apo ndonje tjeter Parti Enver kur u permbys busti i Hoxhes qe ta shikoje se sa shpejt te conin te hyje andej nga kishe dale
Sic e thashe me siper, eshte ndryshe te shprehesh mendimin tend, dhe ndryshe te provokosh, sepse cdo provokim sjell nje reagim.
Nese pate protesten e 4 Shkurtit tek rruga e Durrsit dikush kishte nxjerre nje flamur te PD ne dritare kur po kalonin protestuesit. Nuk shkoi njeri ti thyente as deren, e as xhamat. Nese do te dilte ne dritare te therriste Sali Berisha, Sali Berisha atehere kjo do te sillte nje reagim te njerezve. Megjithese me vone nga ajo dritare po dilnin dhe gjera qe po binim mbi protestuesit, perseri nuk pati ndonje incident.
Gjithesesi arrestimi i ketij djalit ka qene i drejte. Shpresoj qe te ndiqet e njejta procedure per policet te cilet sulmuan pensionistet qe ishin duke vezhguar tek kuvendi diten e 21 Janarit.
Krijoni Kontakt