Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 42
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Shumica e ikonave qe jane aty jane programe qe fillojne me fillimin e windows sidomos kur kane nje opsjon --background ose --silence ose menyra te tjera te tilla. Normalisht nje program me gjith kuptimin e fjales ka nje .exe file te vecante per kete gje prandaj nese shkone me start>run>msconfig qe aty mund te caktivizosh keto programe ose copa te vogla programesh qe ktivizohen ne fillimin e kompjuterit. Mund te shkosh tek kjo faqe edhe te shkarkosh ccleaner per nje pastrim te regjistrit e njejta gje edhe per serialn

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
    Shumica e ikonave qe jane aty jane programe qe fillojne me fillimin e windows sidomos kur kane nje opsjon --background ose --silence ose menyra te tjera te tilla. Normalisht nje program me gjith kuptimin e fjales ka nje .exe file te vecante per kete gje prandaj nese shkone me start>run>msconfig qe aty mund te caktivizosh keto programe ose copa te vogla programesh qe ktivizohen ne fillimin e kompjuterit. Mund te shkosh tek kjo faqe edhe te shkarkosh ccleaner per nje pastrim te regjistrit e njejta gje edhe per serialn

Ardi
    Ardi
    ne rradhe te pare flm per pergjigjen.
    Se dyti, pasi bera run msconfig, mu hap dritarja e sys config, por problemi eshte qe mbi cilin opsion duhet te punoj qe te desaktivizoj ato prog qe s'dua?
    Ma do mendja qe jane ne SERVICES, por sikur s'po i shoh te gjitha. Psh Messangeri nuk del si opsion.
    Gjithashtu ccleaner, me con ne nje faqe qe sjep resulat, del PAGE NON FOUND.
    Te lutem mund te me qartesosh pak me teper dhe te me rijapesh edhe nje here faqen e ccleaner?
    Flm
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga SerialN
    Si mund te hiqen keto komanda, qe i kam bere me te kuqe (ImageConverter, Add to Change Mon cran).

Ate programin e pare (ImageConverter) e kam cinstalu, ndersa kete te e kam te instaluar, vetem se dua qe te mos me dal tek "right click tab".

Ti mos je duke e fallsifikuar 200 lekshin e ri?
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Pershendetje Julie!

Ne fal qe nuk jam shpjeguar tamam pas hyn ne msconfig do shkosh ne TAB Startup atje ndodhen te gjtiha programet qe fillojne ne startup te kompjuterit
    CCleaner ndodhet tek www.ccleaner.com po kur paskam hedh link forumi ka shtuar linkun e vet perpara.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,819
    Te figura qe do shohesh si ajo qe ka vene Ardi,kliko me miun te katroret e rreshtave qe kane programet qe ti nuk do tu shfaqen ikonat ne cep te ekranit.
    Keto programe qe shfaqin ikona dhe ste duhen,kane shenjen e V-se brenda.
    Klikon te katrori brenda dhe i heq shenjen e v-se.Klikon pastaj poshte Apliko dhe ok.Mos ja hiq gjithe rreshtave ne liste shenjen e v-se.I hiqet rreshtave qe kane programet qe ti nuk i do te ora.Duke bere kete ikonat e panevojshme nuk do te shfaqen te ora ne cep te ekranit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Sh flm qe te dyve
    Ju pershendes
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    Ti mos je duke e fallsifikuar 200 lekshin e ri?
    E gjete, behet leku kollaj fare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    Kujdes daje se po te kapin dhe te iken 200 lekeshi ne hava/

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga elbed
    Kujdes daje se po te kapin dhe te iken 200 lekeshi ne hava/
    si shperndaj une, une vetem i boj, paguhem, ene adios

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538

Nuk kopjoj dot tekstin nga Firefox

Hej cuna,kam nje problem. Nese dikush mund te me ndihmoje: kam internet online dsl dhe perdor Mozilla Firefox per lidhje me internetin pasi kam cinstaluar internet explorer nga paketa Windows. Kohet e fundit dicka ka ndodhur dhe une se kuptoj perse nuk bej dot copy nga faqet e internetit. Provoj te kopjoj nje tekst cfaredo dhe pastaj ta bej paste ne word psh dhe shoh se skam gje ne clipboard. Kjo gje ska ndodhur me pare.
    Heeej
    Shqipėria ėshtė e Bukur
    Shqipėria ėshtė mė e Madhe.....

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •