Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 42
    i/e larguar Maska e Tornado
    Anėtarėsuar
    03-08-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    16

Copy paste/menuja e klikut te djathte.

Kam nje problem!

Pasi instalova disa programe ne kompjuterin tim erdhi nje dite qe nuk mu deshen me dhe me duhet ti c'instaloja. Mirepo keto nuk kishin Uninstall dhe une u detyrova te fshi folderin tek program files. Kjo nuk e fshiu plotesisht nga PC kete program sepse megjithese nuk punojne po ti jap Right CLick->New kudo ne windows, ne liste del dhe emri ni nje dokumenti te krijuar nga keto programe.

A ka ndonje menyre per heqien e ketyre?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    Londer, UK
    Postime
    29
    Duhet te shkosh dhe te pastrosh shenimet nga Registry dataoteka. Nese e din emrin e programit te fshire, startoje programin Regedit.exe nga opsioni Run... nga menyja Start.
    Pasi te startohet aplikacioni regedit, nga menyja Edit zgjedhe opsionin Find. Kur te haped dritarja per kerikim (Find) ne te shkruaje emrin e aplikacionit te fshire, edhe kur te gjejshe shenime per ate aplikacion fshiji.

Duhet te kesh shume kujdes kur te manipulojsh me Registry datoteken, sepse po fshive diqka tjeter, mund ta demtosh sistemin operativ e pastaj e vetmja zgjedhje mbetet re-instalimi i sistemit operativ !

i/e regjistruar Maska e Patrioti
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Neumuenster
    Postime
    347
    Pershendetje!

Se pari shko start->control panel->software dhe controllo se mos i c'instalosh prej atje.
    nese jo
    Provo me mire ta pastrosh registry-n me anen e programeve ndihmese (une kam provuar nje here ta pastroj registry-n vete dhe mu desh ta formatoj harddiskun )
    Programe te tilla jane :Regclean (falas) RegVac nga superwin.com (per mendimin tim me i miri )

Ka programe te tjera me komplekse si Norton Utilities po kushtojne pak si shume ( gjithsesi nese ke mundesi ta "gjesh" mere dhe instaloje se nuk do behesh pishman)

Ne pamundesi vepro si te ka thene Fitims
    Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.

TORNADO

ka mundėsi tė mbarosh punė me TweakUI
    TweakUI Dowload page

nqs nuk tė bėn punė, vazhdo si mė poshtė[*]click Start - Run[*]type RegEdit[*]navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\*\shellex\Cont extMenuHandlers[*]click on ContextMenuHandlers and then select Registry - Export Registry File (kjo mund tė tė duhet po ndryshove ndonjė gjė pa dashje qė ta kthesh ashtu si ishte)[*]delete the programs you don't want if you see them under ContextMenuHandler[*]close Registry Editor and restart Windows[/list]

siē tė tha dhe Patrioti, kujdes mos tė ndryshosh asgjė tjetėr, se mund t'i hapėsh punė vetes

www.Alb-IT.com Maska e ylber1998
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    253

Menyja e butonit tė djathtė

Pershendetje,kur po klikoj me te djath'ten e mausit me dalin me shum opcione se keto qe i kam cek ma posht, si te ja boj qe ta kthej ne ket mnyren e me poshtme flm per mirkuptim shpresoj se isha i kjart ciao

ARRANGE ICONS BY
    REFRESH
    PASTE SHORTCUT
    UNDO RENAME CTRL+Z
    NEW...
    PROPORIERES
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ylber1998 : 24-10-2005 mė 11:12

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Provo njëherë programin context menu editor. Nuk ështe kastile për klikimin në tryezë (desktop) por duhet të të bëjë punë.
    Edi

www.Alb-IT.com Maska e ylber1998
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    253
    ende se kam provuar edspace,por me gjithat flm per ndihmen

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867

Si mund te hiqen keto komanda?

Si mund te hiqen keto komanda, qe i kam bere me te kuqe (ImageConverter, Add to Change Mon cran).

Ate programin e pare (ImageConverter) e kam cinstalu, ndersa kete te e kam te instaluar, vetem se dua qe te mos me dal tek "right click tab".

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te duhet program editimi menush te klikut te djathte.Nje program e ke ketu http://www.softpedia.com/get/System/...u-Editor.shtml

Programi eshte falas.Ke shume programe ne google me prove,kontext menu editor
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 24-01-2006 mė 14:56
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Po une si mund ti heq disa ikona qe dalin ne cep te ekranit djathtas, ne taskbar?
    Disa i kam bere inactive, disa hide e ato qe me duhen jane active. Keto qe jane inactive dhe Hide, jane kot, s'kam nevoje ti kem aty, biles disa prej tyre jane nga programe qe i kam fshire me kohe.
    Flm per pergjigjet.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •