Mos te tregohem i vrazhde....e nderuar une postova dicka qe sme pelqeu dhe e hoqa te keqen nga vetja per ta menaxhuar bashke ketu ne forum.
Kripa dhe ylli qe si pelqenin jan gjera shum te imta por qe tregojn shum dhe ajo goca e beri shum mire qe i flakroi ne toke...
Une jetoj ne nje shtet sllav ta kesh parasysh se une e di cmendim kan ata per ne sa na respektojn sa na duan dhe sa ju dukemi vler ne atyre... qe nga shekulli zero ne per ata jemi "asgje"...edhe kembet po ia puthe ai te shqelmon...
Ne video nuk shikova vetem ate qe sme pelqen une e di se eshte nje shaw por gjithcka qe behet ne tv ku mijra njerez e shikojn ajo vetvetiu krijon nje mendim ne opunion ... dhe ne rastin konkret ne shesh dalin se jo vetem Korca por shumm njerz pelqejn te ndrojn kombesin .....ose "shum te kulturuar e tani nga kultura te degjojm kenge greke e te ham kryp greke"...e te pakulturuarit "shqiptar qe sdin te respektojn regullat dhe njerez qe han kryp te adriatikut e jo te greqis....."
Toleranca jon tregon qe ne historikisht jemi nencmuar edhe ateher kur kemi mundur ti shpetojm asaj ...............
Krijoni Kontakt