hahahha shum e mir kjo
Dhurata pėr vjehrrėn
Pėr 8 Mars vjehrrės do tia bėjė dhuratė njė udhėtim nė Egjipt ose ndoshta nė Tunis!
Na ishte nje fshatar qe nuk njihte trenin se si ishte. Nje dite pret bileten per te udhetuar me tren dhe mbasi e pret, pyet nje udhetar dhe i thote:
- Te lutem me trego pak se si eshte treni?
Udhetari i thote:
- Eshte i gjate, i zi dhe nxjerr tym.
Fshatari i shkret qe nuk njihte trenin vazhdon rrugen per te kapur trenin dhe duke ecur shikon nje zezak te gjate duke pire duhan. Fshatari vrapon dhe i hidhet zezakut ne shpine. Zezaku i trembur e pyet:
- Ku hypen ti ore?
Fshatari thote:
- Ec ec para se e kam prere bileten.![]()
Nete, e ke dėgjuar atė tregimin me babain plak? lol
Shkon babai plak pėr vizitė nė mėrgim tek i biri.
Njė ditė prej ditėsh, i biri merr tė atin dhe shkojnė nė njė shitore pėr ushqim. Gjatė rrugės, djali kthen veturėn pėrball njė banke pėr tė nxjerrė para. E shoqėron edhe i ati...
-O Zot i madh! - thotė plaku. Kaq u bėra, u thinja, u plaka, nuk e dija qė kėtu nė mėrgim edhe nga muri rrjedhin paratė!!!
E keni parasysh lol ėshtė ngjarje e vėrtetė.
Love has no limits
ahahahahahahahahahaa sa kam qesh..
lexoje kete sa ia done shoku shokut te miren..
Ishin dy elektricista qe po punonin ne nje pallat, kur njeri nga keta thote:
- Cimo kape njecik ate telin
- Cilin nga te dy?
- Ska rendesi, ke te duash
- E kapa po tani?
- Te ndodhi gje?
- Jo, pse?
- Asgje asgje. Leshoje tani se duhet ta regulloj, po ate tjetrin mos e prek se te le ne vend
Ditė e shtunė. Nė mbrėmje prisja mysafirė pėr darkė (jo pak, gati 20 persona). Dal nė njė shitore tė blej bukė.
Ndodhem para kasės, pres radhėn tė bėj pagesėn.
Dy djem pas meje (duke mos mė dalluar qė jam shqiptare, flasin lirshėm).
-Hej, shiko, shiko ēfarė ylli shėndrit para nesh!
- Mos bėrtit, se mė duket ėshtė shqiptare!
-Nuk e besoj, kurrėn e kurrės! Shqiptaret tona dallohen qė nga njė kilometėr larg. (qeshin)
Tjetri ia pret:
-Vetėm njė shqiptar/e blen pesė bukė njėherėsh o vėlla!
...akoma edhe sot kur e kujtoj gajasem sė qeshuri.
Love has no limits
lol
Nje tjeter e ngjajshme., por jo ngjarje e vertete.
Disa shqiptar po bisedonin per dallimin ne mes te Kosoves dhe Amerikes. Njeri prej tyre tregon se si ne Amerike eshte shume e lehte te fitohet paraja dhe ne menyre metaforike thote 'se parate gjenden neper rruge...mjafton vetem te ulesh dhe t'i marresh ato'...
Pas kesaj bisede njeri prej tyre vendos qe te shkoj ne Amerike...dhe shkon.
Diten e pare kur mberrin atje i shef ne toke 20$ qe i kishin rene dikuj nga xhepi.
Mendon vet me vete...pasi qe sot eshte dita e pare dhe jam pak i lodhur nga fluturimi, nuk po punoj. Me mire po pushoj mire, e punen po e filloj nga dita e neserme....dhe nuk i merr.
Krijoni Kontakt