Close
Faqja 51 prej 86 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 852
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Chino,

Te behemi realist, shqiptaret e duan kete grua qe nga viti 97 dhe eshte ber "trend" nga politikanet qe nga viti 2010. E din pse ? Sepse iu dha nje çmim ! Dhe ne e duam per interes, E jo pse ishte bamirëse në Indi, apo pse ishte misonare ne kishen katolike.! E duam qe ti laritemi botes, t'ju tregojm qe edhe ne kemi pasur nje VIP, pra s'jemi ardhur nga marsi e jupiteri, dhe e gjithe kjo, me shpres qe po na japin ndonje send.
    Nuk po flitet ketu per pyetjen sa e duan shqiptaret N. Terezen. Por per rreth te meritimit te Ferrit nga ana e saj.

Edhe nese nuk e duan shqiptaret ne kuptimin qe ke mare shembull (pra nuk do i conin femijet e tyre ne rrugen e N. Terezes), ata te pakten e cmojne punen bemirese te saj. Per kete arsye shqiptaret nuk e kuptojne se si nje njeri si Nene Tereza do te kete mundur te meritoje Ferrin. Per kete arsye shqiptaret mendojne se vec nje kriminel mund te dergoje N. Terezen ne Ferr. Per kete arsye shqiptaret thone se Allahu eshte kriminel. S'besoj se ka forme me te lehte per ta sqaruar. Kush e "denon" njeriun me veprimet me te mira ne bote, eshte kriminel. Pavaresisht kujt i "mveshet" ky denim, Allahut, Budes, Hyjit apo ndonje fikcioni tjeter. Ky denues duhet te cohet cdo minute ne rrote te sames. Bile duhet te bejme gara se kush po e con me shpesh!

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    un e kam vetem nje pytje :a asht vertet se sa ma gat qerin pa u la ,qaq ma shum edhe e trash fen, keshtu kam ndegju te disa FONA, ?
    Po sheh se si sherbehesh ti!! Vertetë ke informata të zakonshme - ne ket bazë-lloj të sherbimeve krijove edhe besimin tënd të verbërt dhe pa ditur se kujt i sherben.

Shumë "rrallë" lahen te krishterët, edhe unë ashtu, hahaha, s'kan faj te krishterët se nuk "lahen" siç thua sepse nuk kan kushte (banjo, besa edhe bazena ne shtepi i kan) por pastrohen ata qe detyrohen te bajnë ujë me deve dhe gomarë, ata te shkretëtirave dhe te shpellave në shkretëtirë!!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ty chino katoliku i ikur ne gjermani , ste pranohen ankesat , sepse edhe Bibla thot se jo-krishteret do te denohen dmth ata qe sbesojn ne Jezusin Zot.
    Dmth ti po e pranon se i beson kriminelit , nuk po ta ngjes , vet po e pranon.
    Cdo Zoti qe meson se njerez me veprime si te N. Terezes do shkojne ne Ferr ia shiloj mamin drejtperdrejt dhe ate me oreks te mash. P.sh. kur te degjoj nje prift qe thote se Hyji do e derhoje Adem Jasharin ne Ferr, une pa fije perstese ia shiloj priftit dhe Zotit te prifti mamin ne menyre te shumefishte. Kot kerkon te me besh "vella" te gjesh gjak gabeli ne mua. Zoti i shqiptarit eshte Zot i drejte, jo qen semit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Po sheh se si sherbehesh ti!! Vertetë ke informata të zakonshme - ne ket bazë-lloj të sherbimeve krijove edhe besimin tënd të verbërt dhe pa ditur se kujt i sherben.

Shumë "rrallë" lahen te krishterët, edhe unë ashtu, hahaha, s'kan faj te krishterët se nuk "lahen" siç thua sepse nuk kan kushte (banjo, besa edhe bazena ne shtepi i kan) por pastrohen ata qe detyrohen te bajnë ujë me deve dhe gomarë, ata te shkretëtirave dhe te shpellave në shkretëtirë!!
    Pergjigju pytjes leri gomart e shkretirave ,ky asht nje nga sekti i juaj. FONA i thojn nese nuk din te pergjigjesh trego.

a e din qe kjo asht nga mesi i juaj ,pergjigju mos ik mos bo dredhina.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Pergjigju pytjes leri gomart e shkretirave ,ky asht nje nga sekti i juaj. FONA i thojn nese nuk din te pergjigjesh trego.

a e din qe kjo asht nga mesi i juaj ,pergjigju mos ik mos bo dredhina.
    Unë u pergjigja por ti nuk kuptove, pra "nuk lahen" sepse "nuk" kan ujë as banjo te krishterët, (kan bazena edhe ne shtepia por "s'kan ujë"), lahen ata te shkretëtirave dhe te shpellave dhe qe bajnë ujë me gomarë dhe deve.

Pra kjo informatë e jotja eshte e zakonshme per nje te pa infromuar. Edhe per at "sekt fana" te krishter, kurr nuk kam degjuar dhe nese ke deshmi se ka "sekt fana te krishter" sjelle ketu te mesojme per at sekt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 18-02-2011 më 12:53
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Kjo eshte transmetuar para 1'432 vite nga Muhamedi a.s.

Allahu na mëson te besojm keshtu :

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

1. Thuaj: “O ju jobesimtarë!
    2. Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
    3. As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
    4. Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
    5. Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
    6. Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!
    Qe ti permbahesh fese tende nuk ka pike dyshimi..... por te thoni qe "ju beni c'te doni me fene tuaj", kjo nuk ndodh. Te pakten ktu ne forum qe te gjithe islamistet kundershtojne fete e tjera e asnje nuk thote: ok, une ju thashe c'eshte e shkruar ne Kuran, ju beni c'te doni! Asnje nuk e thote, perkundrazi, kur te tjeret thone kete gje, islamistet vazhdojne me komentet e tyre kundershtuese. (ta them me bindje kete sepse me ka ndodhur mua vete nje gje e tille ketu ne forum )

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    kush leshi je ti me mu drejtu mu ,

o i pa bes , ti vetem mundesh mem degju per urdhe te jap une vetes.

kush te ka faj qe je hi me dy nika e spo din ka e ke kryt, kerkush nuk te ka faj qe paske pi lang te geshtenjave .

ska lidhje se prind e kuna jan apo kush asht , kush nuk e ka pranu te verteten rrug te mbar per ne XHEHNEM;MIDIS XHEHNEMIT.
    Une nuk jame me dy fetyre sikur ju !! Ma trego cilat jane ata nikat qe i ke cekur
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Chino per ty kurr nuk kam then qe je i keq,dhe nuk do te them,por kam then qe je injorant ne sferen fetare ne veqanti te fes Islame.
    Vellacko te ne fen ton jan disa rregulla shum te rendesishme dhe po mohove njeren prej tyre atehere je jo besimtar.Pra vella po themi se Tereza ka bere mire,ka qen humaniste,pra nuk po du me fol a ka bere mir per neve shqiptarve apo per indiant,se dihet mir per kon ka kontribuar me shum,por une dua te lidhem me ate se Tereza apo nje jo musliman ka bere mir dhe a do te shkoj ne ferr ajo.
    Vella Tereza apo kush do qofte qe ka bere mir nese nuk ka qen muslimane nuk do ti pranohet bamiresi thjeshte nuk do te kete shperblim arsye eshte se bazamentin themelin Tereza apo kush do qofte t'jeter e ka pas gabim...dhe per kete nuk mund te pranohet vepra e tyre dhe nuk do te kete shperblim.
    As une nuk them me shume se kaq. Pra Allahu denon edhe njerezit me te mire te botes, nese keta nuk kane qene muslimane. Shembull N. Terezen. Shembuj tjere: Elita boterore dhe shqiptare.

Kur nisem nga kjo, dhe mar parasysh se qellimi i deklaruar i fese islame si dhe cdo feje tjeter eshte permiresimi i botes, shoh nje kontradikte. Sepse thjesht N. Tereza u perket njerezve ne toke me veprimet me te mira. Andaj kete njeri nuk mund ta dergosh ne Ferr, nese vertet feja jote ka per synim permiresimin e botes. Pra berjen e njerezve njerez te mire. Pasi qe Allahu sipas Kuranit denon edhe njerez te mire, e di qe Kurani eshte genjeshter dhe qe Allahu eshte "Zoti" i nje libri genjeshtar. Pra nje asgjehic.

Ja ta marr nje shembull nese nje shtepi nuk e ka themeli e forte pra nese pronari i shtepis do te fillon te nderton edhe me larte,nuk do te shkon shum gjate kur ato kate qe i ka ndertuar do te rrenohen sepse themelin e ka pas asisoji qe nuk ja ban ato ndertime qe i ka vazhduar,edhe pse ndoshta shum bukur e ka stolisur por prap do te rrenohet se themeli ka qen shum i lige...
    Shembull i papershtatshem. Sepse veprimet e N. Terezes ne cdo kohe e ne cdo shoqeri admirohen. Pra N. Tereza nuk ka themel te dobet sikur shtepia qe e merr shembull.

Ja nje kunder shembull:
    Ekziston nje kulle shqiptare e ndertuar me gure. Dhe ekziston nje liber qe thote se vetem shtepite e ndertuara me drunje jane shtepi te mira, te forta, te bukura. Dhe me kohen deshmohet se kulla ka qene edhe e bukur, edhe e forte, edhe e mire. Nese ne kete rast "libri" prape se prape thote se kulla eshte me e dobet, me e keqe se shtepia e drurit, libri genjen. Ose ka per qellim te ndaloje kullat.

Kete e ben Kurani. Thote se qellimi i tij eshte per te permiresuar boten. E nese njerezit qe s'besojne kuranin, tregohen si njerez te mire, ai ata prape se prape i denon. Kurani pra nuk ka per qellim permiresimiin e botes, por dominimin e tij. Eshte liber i hegjemonizmit arab. Liber qe merton te luash qoke me te.

O Zot shtoj dituri vellaut ton "chino" qe ta kuptoj realiteti,ta kuptoj te verteten nga e paverteta,erresiren nga drita,ta fitoj knaqesin tende dhe ta fitoj embelsire e besimit,ta shijoj kenaqesin me te madhe....qe ka shijuar ndonjher.
    O rrutullus i zemrave bere qe zemra e "chinos" dhe shum "chinove" tjere qe te adhurojn ty,dhe largoja perdet nga syt e tyre dhe ndriqoja zemrat e tyre.Amin.

Tung
    Cilen dituri? Ate qe s'e ke asnje musliman ne bote? As Allahu vete? Sikur te kishte dituri, nuk do kishte denuar njerez si N. Tereza qe jane me te vlershem se shuma e muslimaneve te tere botes pernga veprimet bamirese. Ky "Zot" nuk do e mesoje Chinon kurre asgje, sepse pernga "dituria" eshte zero. E zeroja eshte faktor i vdekur. Zero shumezuar, potencuar, pjestuar me cilindo numer, prape zero rezulton.
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 18-02-2011 më 12:51

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Keni marrë një vërejtje tek Forumi Shqiptar
    I/e dashur injejti,

Moderatorët e Forumi Shqiptar u kanë bërë një vërejtje.

Arsyeja: Mungesë serioziteti në diskutime
    -------
    Mos ofendo anëtarët e forumit.
    -------

Kjo vërejtje ju kushton 1 pikë dhe mund ta kufizojë aksesin që ju gëzoni në forumi deri ditën që vërejtja skadon. Vërejtjet serioze nuk skadojnë kurrë.

Postimi ku morët vërejtjen:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=3018845
    Citim:
    Citim:
    Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    injejti pergjigjeju pyetjes qe ta bera me larte ???

kush te ka faj qe je hi me dy nika e spo din ka e ke kryt, kerkush nuk te ka faj qe paske pi lang te geshtenjave .

ska lidhje se prind e kuna jan apo kush asht , kush nuk e ka pranu te verteten rrug te mbar per ne XHEHNEM;MIDIS XHEHNEMIT.
    Gjithë të mirat,
    Forumi Shqiptar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Keni marrë një vërejtje tek Forumi Shqiptar
    I/e dashur injejti,

Moderatorët e Forumi Shqiptar u kanë bërë një vërejtje.

Arsyeja: Mungesë serioziteti në diskutime
    -------
    Mos ofendo anëtarët e forumit.
    -------

Kjo vërejtje ju kushton 1 pikë dhe mund ta kufizojë aksesin që ju gëzoni në forumi deri ditën që vërejtja skadon. Vërejtjet serioze nuk skadojnë kurrë.

Postimi ku morët vërejtjen:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=3018845
    Citim:
    Citim:
    Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    injejti pergjigjeju pyetjes qe ta bera me larte ???

Gjithë të mirat,
    Forumi Shqiptar

Faqja 51 prej 86 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •