Besoj qe ky duhet te digjet, ti vihet flaka si ne ferr haha
Besoj qe ky duhet te digjet, ti vihet flaka si ne ferr haha
Hahahahahah jo bre mos ta nin se e njoh personalisht Dr. Shefqet Krasniqin as mos ta nin sta nal lirinë e fjales. Në aspektin kombëtar Dr. Shefqet Krasniqi s'diskutohet se ka kontribuar, e tha ni fjal shumë të mirë edhe në Klan: "E falenderojmë All-llahun që e kemi Amerikën" Jo bash gjithkush e thotë keta mos harro
Po problemi që na po e diskutojmë është pse mu ndi dikush i fyer pse thom unë ose ti se e ka vendin në Ferr, ton diten katolikët le të thojnë për Adem Jasharin se osht në ferr, unë thom ton ditën se është midis Xhennetit edhe ata e ka një privilegj që unë edhe shumë të tjerë duam t'a kem e nuk na ka mundësu Zoti, e ai është statusi i deshmorit në botën tjetër
E shoh të domosdoshme vetdijësimin tek shqiptarët se duhet t'i respektojmë bindjet e çdokujt, edhe të atij që kundërshton bindjet tua. Kjo vlen rreth Nënë Terezës.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Ke të drejtë plotësisht vetëm se dua të shtoj rreth gjykimeve apo përcaktimeve rreth vendit potencial në botën tjetër: Sikur mos t'i kishim keto diferencime ne do të ishim një fe me katoliket e jo dy fe, mirëpo vet fakti se të dyja fetë ftojnë se shpëtimi arrihet nëpërmjet All-llahut, kurse tjetra thotë nëpërmjet Krishtit, jep të kuptohet që sipas të krishterëve çdo njeri i cili nuk e kerkon shpetimin nëpërmjet Krishtit është në ferr, ashtu sikurse ne çdo kush i cili kerkon shpëtim nga dikush tjetër pos All-llahut është në ferr dhe keto janë bindje që diferencojnë dy fetë. Sikur të dyja fetë të kishin një qendrim do të ishin një fe.
Pra keto janë parime fundamentale të të dyja feve dhe duhet t'i respektojmë, e jo të ndihemi të fyer.![]()
Ti je hija e Kastriotit
Ngo, mos me konsidero mua katolik ( nuk e thash me heret qe jom katolik), mos ta harrojme se jemi Shqipetar se pari. Une nuk kam ndegjuar asnjhere dikend nga Katoliket apo prifterinjet duke thene qe Adem Jashari eshte ne ferr, une kam njohur shume shqiptar katolik se kane qene pjese e UCK-se. Ndersa une ta argumentoj ( edhe pse sharroj me ate deklarate ) se Don Anton Kqira ka dhene ndhima pas maskres se Prekazit dhe mos harro se ka ndihmuar ne ndertimin e Xhamise ne Gllogjan te Pejes. Njeriu ose nuk mund ti parasheh gjerat qe te dije se kush eshte ne ferr apo ne parajse ( sepse une i quaj shqip keto terma ).
Sipas fesë katolike çdo musliman është në ferr
Sipas Islamit çdo katolik është në ferr
Keto janë parimet fundamentale të dy feve
I di kontributet e Anton Kçires, mirëpo kjo ngjan sikur ni njeri me ndertu ni pallat të madh dhe krejt në fund i hin bunduzher e bon rrafsh me tokë. Deklarat e tij nuk krahasohet me keta te doktorit i cili vetëm se ka tregu parimet fetare.
Respekt!
Ti je hija e Kastriotit
http://www.youtube.com/user/gimcheee#p/f/3/2PrIknbCY7I
kqyre vehten ku ke qen dhe mbas debateve te shumta mes teje dhe ati far sharrit,i ke largu keto flliqesira prej internetit,oj coftin qe nuk te vjen marre me debatu ne forume shqiptare.
Krijoni Kontakt