Close
Faqja 8 prej 86 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 852
    i/e regjistruar Maska e soldierly
    Anëtarësuar
    04-03-2010
    Postime
    60
    Besoj qe ky duhet te digjet, ti vihet flaka si ne ferr haha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    shkurtimisht dy fjale per Terezen e kalkutes!
    nuk kisha pare degjuar as lexuar gje kundi ndonje fraze te Terezes, ku te kete shprehur shqetesimin e saja per padrejtesite qe shqiptarve u jane bere nder dekada te tera nga fuqite e medha christano-perendimore!
    Tereza e Kalkutes ka meritat e saja te pa mohueshme nese behet fjale per sherbesen perhapjen apo propagandimin e kristianizmit ne bote,fale lemoshave qe ajo ju ofronte shtresave te caktuara ne nevoje kuptohet me sponsorizimin e vatikanit!!!

persa na perket neve si shqiptare na duhet te pranojme se Tereza e Kalkutes me urigjine shqiptare ka qene nje sherbyese e devotshme e kishes katolike,dhe si e tille duhet respektuar nga komuniteti i te cilit ajo i perkiste!!

dhe dicka tjeter dua te theksoj!
    Terezes Kalkutes nuk i erdhi vdekja nga plumbat qorr,atentat,aksident apo infrakt icastit!!vdekja e saja ka qene normale natyrale ku ka patur kohen e mjaftueshme besoj qe para se te vdiste te linte nje amanet!qe trupin e saja pas vdekjes te prehej ne vendelindjen e saja gje qe se ka bere!!se ka bere se se ka ndier nje gje te tille!!!!

ku eshte Vatikani sot..??qe te pakten ne respekt te Sherbetores se saja Tereza nuk e njef shtetin e ri te kosoves...???
    DO ISHA KURIOZ TE PRES NDONJE PERGJIGJE PER KETE PYETJEN, DO PRES

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Po mire, e the mire qe eshte e drejt e fjales te mendosh se ku eshte. Tani ti i sheh shumicen e postimeve se cka mendojne antaret aktive te ketij forumi ... psh: krahasimi ne mes nenes Tereze dhe Shefqet Krasniqit ( edhe pse spo muj e besoj se po e bej kete krehasim hahah ). Une mendoj qe Shefqet Krasniqi eshte ekstremist per te cilin nuk merr pergjegjesi as bashkesia Islame, bashkesi kjo qe shkon sipas rregullave dhe niveleve te caktuara, ndersa ky leshon deklarata per te cilat askush nuk deshiron ti komenton.

dallimi ne mes teje dhe Shefqet Krasniqit eshte se nese ai vjen ne pushtet ai nuk do ta leoj fjalen e lire
    Hahahahahah jo bre mos ta nin se e njoh personalisht Dr. Shefqet Krasniqin as mos ta nin sta nal lirinë e fjales. Në aspektin kombëtar Dr. Shefqet Krasniqi s'diskutohet se ka kontribuar, e tha ni fjal shumë të mirë edhe në Klan: "E falenderojmë All-llahun që e kemi Amerikën" Jo bash gjithkush e thotë keta mos harro
    Po problemi që na po e diskutojmë është pse mu ndi dikush i fyer pse thom unë ose ti se e ka vendin në Ferr, ton diten katolikët le të thojnë për Adem Jasharin se osht në ferr, unë thom ton ditën se është midis Xhennetit edhe ata e ka një privilegj që unë edhe shumë të tjerë duam t'a kem e nuk na ka mundësu Zoti, e ai është statusi i deshmorit në botën tjetër
    E shoh të domosdoshme vetdijësimin tek shqiptarët se duhet t'i respektojmë bindjet e çdokujt, edhe të atij që kundërshton bindjet tua. Kjo vlen rreth Nënë Terezës.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Po ,kjo eshte e vertet qe Nene Tereza nuk ka punuar per nje kauz kombtare!Por misioni i saj human dhe perkushtimi ndaj te varferve e ka bere te famshme ne gjithe boten! Nje gje pyes veten ,çfare e shtyne nje hoxhe,qe te bjere ne nje nivel kaq te ulte ne deklerata,sa te deklaroj qe "Nene Tereza duhet te shkoje ne ferr"vetem per faktin qe ajo nuk ishte muslimane!Fundamentalizmi Gimçe!Urrejtja dhe shpitngurtsia
    e ketij te fundit!Si Analog keti hoxhes ,mund te merret edhe aj prifti fanatik dhe fundamentalist naiv Anton Kqira qe pat deklaruar "Se Millosheviqi eshte dashte 1.900 000 shqiptare me i rjep si qej"Edhe ky pis,nje deklarate te tille e nxori nga urrejtja dhe shpirtngurtsia,vetem nga fakti qe keto shqiptare nuk i takonin fese se tij!
    O Gimçe misioni i fese nuk eshte urreja,as politika ,por ekujlibrimi i njeriut ne mes shpitit dhe materjes,dhe nepermjet kesaj fisnikrimi i tij !
    Ndersa nga ana tjeter sot kemi nga ata qe i thojne vetes hoxhe e prifte ,qe shume shkojne kunder interesave kombtare dhe jane te shitur ke serbi dhe greku!
    Ke të drejtë plotësisht vetëm se dua të shtoj rreth gjykimeve apo përcaktimeve rreth vendit potencial në botën tjetër: Sikur mos t'i kishim keto diferencime ne do të ishim një fe me katoliket e jo dy fe, mirëpo vet fakti se të dyja fetë ftojnë se shpëtimi arrihet nëpërmjet All-llahut, kurse tjetra thotë nëpërmjet Krishtit, jep të kuptohet që sipas të krishterëve çdo njeri i cili nuk e kerkon shpetimin nëpërmjet Krishtit është në ferr, ashtu sikurse ne çdo kush i cili kerkon shpëtim nga dikush tjetër pos All-llahut është në ferr dhe keto janë bindje që diferencojnë dy fetë. Sikur të dyja fetë të kishin një qendrim do të ishin një fe.
    Pra keto janë parime fundamentale të të dyja feve dhe duhet t'i respektojmë, e jo të ndihemi të fyer.
    Ti je hija e Kastriotit

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Hahahahahah jo bre mos ta nin se e njoh personalisht Dr. Shefqet Krasniqin as mos ta nin sta nal lirinë e fjales. Në aspektin kombëtar Dr. Shefqet Krasniqi s'diskutohet se ka kontribuar, e tha ni fjal shumë të mirë edhe në Klan: "E falenderojmë All-llahun që e kemi Amerikën" Jo bash gjithkush e thotë keta mos harro
    Po problemi që na po e diskutojmë është pse mu ndi dikush i fyer pse thom unë ose ti se e ka vendin në Ferr, ton diten katolikët le të thojnë për Adem Jasharin se osht në ferr, unë thom ton ditën se është midis Xhennetit edhe ata e ka një privilegj që unë edhe shumë të tjerë duam t'a kem e nuk na ka mundësu Zoti, e ai është statusi i deshmorit në botën tjetër
    E shoh të domosdoshme vetdijësimin tek shqiptarët se duhet t'i respektojmë bindjet e çdokujt, edhe të atij që kundërshton bindjet tua. Kjo vlen rreth Nënë Terezës.
    Ngo, mos me konsidero mua katolik ( nuk e thash me heret qe jom katolik), mos ta harrojme se jemi Shqipetar se pari. Une nuk kam ndegjuar asnjhere dikend nga Katoliket apo prifterinjet duke thene qe Adem Jashari eshte ne ferr, une kam njohur shume shqiptar katolik se kane qene pjese e UCK-se. Ndersa une ta argumentoj ( edhe pse sharroj me ate deklarate ) se Don Anton Kqira ka dhene ndhima pas maskres se Prekazit dhe mos harro se ka ndihmuar ne ndertimin e Xhamise ne Gllogjan te Pejes. Njeriu ose nuk mund ti parasheh gjerat qe te dije se kush eshte ne ferr apo ne parajse ( sepse une i quaj shqip keto terma ).

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ngo, mos me konsidero mua katolik ( nuk e thash me heret qe jom katolik), mos ta harrojme se jemi Shqipetar se pari. Une nuk kam ndegjuar asnjhere dikend nga Katoliket apo prifterinjet duke thene qe Adem Jashari eshte ne ferr, une kam njohur shume shqiptar katolik se kane qene pjese e UCK-se. Ndersa une ta argumentoj ( edhe pse sharroj me ate deklarate ) se Don Anton Kqira ka dhene ndhima pas maskres se Prekazit dhe mos harro se ka ndihmuar ne ndertimin e Xhamise ne Gllogjan te Pejes. Njeriu ose nuk mund ti parasheh gjerat qe te dije se kush eshte ne ferr apo ne parajse ( sepse une i quaj shqip keto terma ).
    Sipas fesë katolike çdo musliman është në ferr
    Sipas Islamit çdo katolik është në ferr
    Keto janë parimet fundamentale të dy feve
    I di kontributet e Anton Kçires, mirëpo kjo ngjan sikur ni njeri me ndertu ni pallat të madh dhe krejt në fund i hin bunduzher e bon rrafsh me tokë. Deklarat e tij nuk krahasohet me keta te doktorit i cili vetëm se ka tregu parimet fetare.

Respekt!
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    O kikirez,
    Po fillojmë prej gjuhës shqipe - shumë lehtë dallohet shqipja ime prej tëndes cila është e dorës së dytë apo të tretë, e cila e dorës së parë.
    Titullin personal e kam të qartë dhe të gjithë e dinë me temat që hapi çfarë tematikash kanë, përderisa ti edhe tek reputacioni shihet se çfarë "respekti" gëzon nga anëtarët e forumit.
    Me Adem Jasharin, Agim Ramadanin, Sali Çekajn e shumë të tjerë përpos kombit më lidh edhe feja, kështu që ngushëllime për ty.
    Sa i përket pagesave, ta them një gjë edhe sikur jo-muslimanët të më paguajnë 1 000 € orën, unë vullnetarisht pa asnjë cent i dorëzohem Islamit dhe Shqiptarisë, luftoi e kontriboi për keto dy ideale që janë të lidhura ndërmjet vete sikur zemra e koka.
    lej more keto dokrra ,ti je i shitur per nje kashore buk.un nuk kam ardh ketu me studiju shkrimin,e ti me e kontrollu,gabime teknike ndodhin eshte normale,ketu nuk jam ne provim,po ti mos u merr me keto gjana,ti shitesh pere nje kafshat buke.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po edhe nese dikush nuk ka bere gje per shqiptaret, kjo do te thote se ky eshte nje person negativ?
    bota eshte me e madhe se ato 60.000 m² (apo sa jene) te trevave shqiptare...

nese nje shqiptar do i dhuronte 1.000.000€ femijeve ne afrike,
    a do kishte kuptim te thonit: "sa i poshter ky person."?
    Me ke keqkuptuar.
    Nese nje person ka mundesi ti ndihmon popullit te vet dhe nuk i ndihmon,por jo edhe kaq shkon e i ndihmon popujve tjer atehere per mua ky person eshte NEGATIV.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    http://www.youtube.com/user/gimcheee#p/f/3/2PrIknbCY7I

kqyre vehten ku ke qen dhe mbas debateve te shumta mes teje dhe ati far sharrit,i ke largu keto flliqesira prej internetit,oj coftin qe nuk te vjen marre me debatu ne forume shqiptare.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Me ke keqkuptuar.
    Nese nje person ka mundesi ti ndihmon popullit te vet dhe nuk i ndihmon,por jo edhe kaq shkon e i ndihmon popujve tjer atehere per mua ky person eshte NEGATIV.

Mire, a me tregon se a eshte duke i ndihmuar popullit te vet Shefqet Krasniqi?

Faqja 8 prej 86 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •