Close
Faqja 72 prej 86 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 852
    Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Trevjetori i pavarësisë së Kosovës

Prej saj varet thuajse çdo gjë, andaj mbesim me shpresë shumë të madhe se kjo qeveri e cila pritet që këto ditë të plotësohet dhe të fillojë punën e saj, të jetë më serioze sesa qeveritë e kaluara. Të punoië për të mirën e shtetit dhe të gjithë qytetarëve. Natyrisht, ne si muslimanë presim shumë nga kjo qeveri, përpos kontributit të përgjithshëm në sferat e ndryshme të jetës, presim që edhe nga ana e të drejtave fetare dhe njerëzore të jetë ma transparente, më tolerante dhe të mos na diskriminojë ashtu siç jemi duke u diskriminuar deri më tani. Ne si shoqëri islame kemi nevoja të mëdha dhe fundamente bazë të cilat na mungojnë siç është lejimi i veshjes islame, futja e lëndës fetare nëpër shkolla, ndërtimi i një xhamie të madhe në kryeqytet, ngase ne ende falemi në shi e bore, dhe gjëra të tjera të cilat na takojnë dhe janë pjesë e kësaj lirie, përndryshe ne do të jemi të privuar nga të shijuarit e plotë të lirisë.
    Mbesim me shpresë shumë të madhe që qeveria jonë e ndihmuar nga qytetarët, do të punojë shumë më shumë sesa qeveritë tjera në ndërtimin e vendit dhe në të mirë të të gjithë qytetarëve. Dhe nuk guxojmë të dyshojmë gjithashtu se do të kalojë edhe kjo qeveri, bile as edhe ky vit, e ne muslimanët mos t’i fitojmë të drejtat tona. Allahu na i zgjedhtë më të mirët për pushtet e na i largoftë të ligët. Allahu na drejtoftë e na udhëzoftë, na bëftë shërbëtorë të popullit e të vendit tonë. E gëzofshim këtë liri të gjithë, e deri javën e ardhshme selam alejkum ve rahmetullah.

Epoka e Re, e premte 18.02.2011
    Duke lexuar këtë artikull më ra ndërmend ajo thënja popullore "ndër sy të lavdon ndërsa pas shpine t'a mbaron gropën". Ky fillon shumë mirë me lavdata dhe pastaj kalon në akuzime për diskriminim fetar të pasuara nga kërkesa të cilat janë pa vendë, sepse nuk besoj kurrësesi se ky nesër, po e marrim si shembull se do të lejohet bartja e simboleve fetare në publik sikurse është edhe veshja fetare, nuk do të diskriminonte p.sh. një katolikë me kryqë në gjoks në një nga shërbimet publike. Sepse ky me këto kërkesat e tij nuk mednon se po të plotësoheshin këto, kjo do të vlente për të gjitha përkatësit fetare dhe jo vetëm për muslimanët.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Qe sa ka vdeke ju tashte tu e komnetu ku eshte tu pushu.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....e shoci, ce keto pune e pershkruajn ate fjalen popullore "bolemadh"....ai i muslimaneve si duket i ka pat per nje katund....tungi
    Nuh Musa merre dhe dergoje ne katundin tend per mbetjen ne fare arabe
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Nuh Musa merre dhe dergoje ne katundin tend per mbetjen ne fare arabe
    .....ja shih njehere, shume shpejt rezignon....nuk ke hadith te pershtatshem ???

...hajde, mundohu, se po e gjen....te keshilloj buhariun ne forme xhepi apo tirmidhiun, qe te dy i ke ne dispozicion, bile te ndame ne kapituj, i gjen me shpejt hadithet e pershtatshme se ne internet....te garantoj...nese nuk ke lek, bjerma konton ti coj nja 20 €........

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin

Konferenca Islamike e Këshillit Qëndror Islamik e mbajtur në Biel të Zvicrës (Shqipëria jonë është anëtare e kësaj Konference) lëshon një valë të nxehtë deklaratash!. Sipas gazetës «Tages-Anzeiger», një nga folësit e Konferencës është edhe imami Shefqet Krasniqi, drejtues i komunitetit mysliman fondamentalist të Kosovës.

Në 2009 ky imam ka thënë se: 'Nënë Tereza duhet të digjet në ferr, sepse ajo nuk ishte muslimane'. Sipas zëdhëndësit për shtyp të Konferencës, Qazim Illi : ''Krasniqi përfaqëson figurën e integrimit për kosovarët dhe si i tillë është shumë i dashur për kosovarët e Zvicrës. Ajo që ai ka thënë më parë, nuk është domethënëse.''

Zëdhëndësja për shtyp e Partisë Kristiano-Demokrate të Zvicrës, shprehet se: «Të ftuar, që tregojnë idotësira dhe madje, as nuk janë të aftë të shprehen në gjuhën e vendit ku mirëpriten, as kanë çfarë kërkojnë këtu.»
    Edhe përfaqësuesi i Këshillit Nacional të partisë së liberalëve FDP-së, Christian Wasserfallen thotë: « Një ngjarje e tillë është për komunitetin musliman të Zvicrës kontraproduktive.Muslimanët liberalë të islamit europian duhet të çohen e ti tregojnë kësaj konference se ku janë caqet!»

http://www.20min.ch/news/kreuz_und_quer/story/24473219

Rroftë wehabizmi!

A KA BITHE KY BAJGA TE FLASE PER ATE SHPIRT NJERIU TE PA SHOQ NDER SHQIPETARE
    A KA SHQIPTAR QE NUK KRENOHET ME SHPIRTMADHESINE, BAMIRSINE DHE MIRESINE E KESAJ QENIE.......DHE DUHET ME SHKU NE FERR SEPSE NUK ISHTE MYSLIMANE.............JO MOR QEN JE TI QE DUHET TE SHKOSH NE FE TE SATOM SE JE NJE MUSLIMAN I KEQ DHE MBI TE GJITHA NJE NJERI ME SHPIRT TE ZI......PLERA SI TY NDYJNE MUSLIMANIZMIN DHE JANE FATKEQSI NJEREZORE
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    .....ja shih njehere, shume shpejt rezignon....nuk ke hadith te pershtatshem ???

...hajde, mundohu, se po e gjen....te keshilloj buhariun ne forme xhepi apo tirmidhiun, qe te dy i ke ne dispozicion, bile te ndame ne kapituj, i gjen me shpejt hadithet e pershtatshme se ne internet....te garantoj...nese nuk ke lek, bjerma konton ti coj nja 20 €........
    tung
    FLM muk me duhen 20€ mundesh ti shpenzoshe per blerjen e prezervativit para vdekjes sepse ne ''Xheneti'' ke per t'u ber sekse me pehrijate e muhamedit se kurani thote keshte çihane po shkojke ne xhenet shko i pregaditur!!!!!

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Hoxha Shefqet Krasniqi:... 23-02-2011 01:01 >_Ilirian_> Un ta qi motrën sa 50 burra per nje ore me t'zon

[B]Nuk te kame borçe te mi ofendosh familjen Por une per hire te ndergjegjejes po te respektoj per Dhenderr qe ma shave motren a dote me kerkosh falje a JO ?[/B]
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 23-02-2011 më 20:58

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Hoxha Shefqet Krasniqi:... 23-02-2011 01:01 >_Ilirian_> Un ta qi motrën sa 50 burra per nje ore me t'zon

Apo kerkona Falje apo filloj une

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    ....e shoci, ce keto pune e pershkruajn ate fjalen popullore "bolemadh"....ai i muslimaneve si duket i ka pat per nje katund....

tungi
    !!!!!!!!!!!!!

hahahahha kjo ja rritë namin "profetit"! Veq edhe Aishes i kishte pa humbur qaforja njëher!!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ku esht dallimi nga nga GOMARI DHE shefqet krsniqi

Faqja 72 prej 86 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •