Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 51
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Me pas kan baca Adem gjall ty te kishte thierr jo hard po horr. Skeni ju moral .po ju tregon krejt marifeti i juaj .
    Ademin e lat vetem ,tani qe nuk ka mundsi te ju thot iket e me lat vetem,shporret ****** e ne kodra te llaushes e nga atje po e vezhgonit Prekazin duke u djeg i teri.
    ....ket fjal e keni ni naper shitore e pilara e qebaptore e perdorni kur doni me sulmu dikend ose si kundersulm ...
    qysh mundesh me fol ti ose te tjeret ne ket menyr e lat vet Ademin a pse mundeni me than kete pa pik ndergjegjje....une aty nuk jam kan afer mi percjell ngjarjet po as qe jam nga ajo an e Drenices ....se me siguri diqka te kisha informu per ket ngjarje pse ka mbet vet ose ska mbet vet aty une sedi po as ti nuk edin e as kush nuk e din , aty u be luft 36 or e ma teper ndoshta ...une nuk kam njohuri ne ket ngjarje vetem se nuk mund ti them askujt se e kan lan vetem , por ju ku ishet a nuk ishet ju pjes e shqiptaris a? a ademi luftonte veq per oborrin e vet apo per kejt token e Kosoves ....qka ishit ju me te veqant qe nuk e ndihmuat ne mbrojtje ....por eshte leht tani me hy e me ofendu te tjer e me ngarku me fjal te tjeret nuk edin ato si kan shkuar as ti , e nuk eshte e mir vetem pse mundesh te shkrujsh diqka ta them ato , ke mir ose ske mir ....vetem pse ty te konvenon me ofendu dikend.....por nejse eshte pune e juaj ta ban ftyra morali ndergjeegjja fol qka te dush shkruaj qka te dush ....

...per moshen time ske nevoj me dit ....se nuk te hyn ne pun asgje e pse foli si agjami , une ketu gjerav ju bie shkurt ....as qe du mu lodh me njerz qe jan kunder me realitetin e sotit...edhe pse munden te etiketojn njerzit me gjerat qe nuk i kan ...

Thumbs up Film i animuar 3D për Adem Jasharin

06-02-2011 17:07 CET Një film i animuar 3D rreth luftës së UÇK-së është duke e punuar në Kosovë. Filmi do të jetë i metrazhit të gjatë, 60 minuta dhe do të shfaqet fillimisht në kinema, e më pastaj edhe nëpër të gjitha televizionet, si dhe do të vendoset edhe në DVD.

“Filmi është i punuar tërësisht ne 3D, dhe mendoj se si i tillë është i pari në trojet shqiptare. Premiera do te jepet me 5 mars në Kino ABC, dhe pas premierës do të shfaqet në TV. Nuk është një film komercial sepse Jasharët dhanë gjithçka për ne e kjo është me e pakta që ne mund të bëjmë për ta”, ka theksuar Bashkim Avdiu, përfaqësues i kompanisë “Sira”, e cila edhe është duke e punuar filmin e animuar rreth Adem Jasharit, raporton “KosovAlbaner”.

Ai thotë se meqenëse nuk kanë qëllimet komerciale, filmi do të shfaqet në të gjitha TV-të e interesuara si dhe do të shitet në DVD me një çmim të ulët.

“Përderisa nuk kemi asnjë qëllim komercial me filmin, ai do te transmetohet nga të gjitha TV-të e interesuara, do të ngarkohet edhe në internet që të mund ta shikojnë të gjithë. Po ashtu do të dal edhe si DVD me një çmim shumë të ulët, që të mund ta kenë të gjithë”, ka thënë Avdiu. /zëri/

Në vijim mund ta shihni një pjesë nga ky film i animuar:

http://www.zeri.info/artikulli/11/11...adem-jasharin/
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Tema edhe mund te çvendosët tek kultura kombtare, meqe eshte nje hero i gjithe popullit shqipëtar.
    Zoti qoft i kenaqur me te, dhe me familjen e tij martire !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    hajd shyqyr ...te bejme edhe filma per heronjte tane ....keshtu si jemi katandis me ngjyra partish e interesash kemi nevooj per patriotizem

M'KA IK ZARI

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Sa zakon të keq e keni ju këtë, përvetësimin e figurave kombëtare për të avancuar agjendën Islame, duke na e shitur njëkohësisht si "patriotike". Cudi, edhe Iliriani e paska vërejtur këtë gjë. Kjo temë nuk i takon këtij nënforumi, ska rëndësi kush është producenti i dokumentarit. Adem Jashari është figurë kombëtare mbifetare.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-06-2010
    Postime
    94
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=InWJtBn_MLU

Për SHQIPTARI apo për KRISHTIN???!!!

http://www.youtube.com/watch?v=nBGRb...eature=related

T'i kthehemi temës, jemi duke folur për filmin që do t'i kushtohet heroit më të madh të kombit shqiptar Adem Jasharit dhe familjes së tij. Pa harruar se jemi në nënforumin Komuniteti Musliman, ngase iniciativën për realizimin e një filmi të tillë e kanë marrë muslimanët.
    Ti qe e quan veten SHQIPTAR krenar, je m*t krenar, A e di ti se populli shqiptar ka qene per shembull se nuk ka pasur kurre perqarje fetare, dhe ju tani m*tat krenar po mundoheni te na e beni edhe kte. SE PAK KEMI, PO EDHE TE NDAHEMI NE BAZA FETARE.

TURP!
    ███████████
    HOLLANDA
    ███████████

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    me vjen keq qe me thua se po e keqperdori emrin dhe vepren e ademit..jo aspak nuk po e bej nje gje te tille..nuk kam arsye..une jam nje emigrant qe me vjen inate qe te tjere per poena politike kur jua don by.tha nuk lene pa e permende..kan arrite deri atu sa te bejne fotomontazhe per te na treguar se sa i ka dashur baca adem disa prej krereve te mafies se drenices..me vjen inate se pikerisht ata qe nuk ishin me shume se 20 minuta larg familjes se baces adem dhe iken me bisht nder shale duke e lene te vetem ne furine e sulmit frontal te ushtrise serbe sot nuk rrine ne marren e tyre por me pafytyresi shkojne dhe vizitojne kompleksin memorial te baces..me vjen akoma me keq se si pasardhesit e baces vazhdojne te ulin koken dhe nuk flasin per keqperdorimin e fames se familjes se tyre..me vjen keq qe nuk e shohin se si dikush nxjerr geshtenjat nga zjarri me duart e baces adem apo me pasarshesit e tyre..dhe kjo eshte per te vene duart kokes e te mos gezohemi se dikush po na beka nje film vizatimor..edhe ky film eshte ulje per kete figure legjendare..kosova dhe shqiperia kane fonde , aktore , teknike xhiruese per te bere nje film artistik per kete figure te ndritur te kombit shqiptar..perpara se te bejne billborda apo big bradha te bejne dicka serioze e jo pacavure per femije...
    qashtu z...

E thashe qe po e shfrytezon figuren e A.Jasharit sepse jo vetem ti por edhe te tjere ketu e perseritni shpesh qe gjoja shoket e tij i sollen atij policine serbe dhe me pas e lane vetem. Kjo konsideroj une eshte shfrytezim i pamoralshem e ketij emri te madh per te sulmuar shoket e tij.I thuhet shtremberim i se vertetes kesaj.

Malesor e ke matur ti largesine ne mes te lagjes Jashari dhe vendit ku ndodheshin shoket e Ademit atyre diteve qe e thua me kaq saktesi?Sepse ka pase nga ata qe ishin edhe me afer se 20 minuta e ka pase nga ata qe ishin shume me larg. Une njoh te atille qe gjate tere atyre 3 diteve kane qendruar aty shume ngat duke u munduar gjate tere kohes te cajne rrethimin e te hyjne brenda. Nuk ishin supermene ata pos nese doje ti qe te vriteshin. Bile une mendoj qe ti dhe shume si ti kete donit. Sepse per ju te gjithe ushtaret e UCK-se qe mbeten gjalle jane te keqinje,te mire jane vetem te vraret.Skandaloze.

Per me teper a te ka rene te degjosh apo lexosh ndonje interviste nga pasardhesit e Adem Jasharit? A i vlereson ti ata te jene ne shkallen qe dikush mund te nxjerr geshtenja nga zjarri me duarte e tyre?

Epo Shqiperia dhe Kosova kane fonde po ia qe se duan sa ti Adem Jasharin. Mendon edhe ti keshtu?
    Se ne te tjeret se dinim qe me mire eshte te behej nje film artistik por ja u kenaqem me nje animacion.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Tema edhe mund te çvendosët tek kultura kombtare, meqe eshte nje hero i gjithe popullit shqipëtar.
    Zoti qoft i kenaqur me te, dhe me familjen e tij martire !
    Jo nuk mendoj se tema duhet te zhvendoset mire eshte ketu ku eshte sepse secili i ka specifikat e veta cka konsideron "hero" e cka jo kshtu qe mire ka bere antari gimche qe ka postuar ketu dhe le te ndaje mendimet e tij me shoket

Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Jo nuk mendoj se tema duhet te zhvendoset mire eshte ketu ku eshte sepse secili i ka specifikat e veta cka konsideron "hero" e cka jo kshtu qe mire ka bere antari gimche qe ka postuar ketu dhe le te ndaje mendimet e tij me shoket
    Un e kuptoi antarin Guimche se pse e ka postuar ketu,.. ju s'lat gje pa then per çdo gje muslimane ! Keni filluar te pervetesoni gjithecka virtualisht,.. ok,. s'ka problem ! Per ne Adem Jashari eshte Kryeheroi i vertet Shqiptar ! Dhe nuk do kishim dashur qe te fyhet nga lloj-lloj bothepalari !

Le mbetet ateher ketu, me nje kusht qe postimet e te gjithe jo-muslimaneve te fshihen.
    Le te respektohet vullneti i antarit Guimche.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •