Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Është vetëm nder dhe detyrë nga shqiptarët për heronjtë e vet.
    Më vjen sinqerisht mirë për atë hero të madh!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    kujdes kur flet ketu i dashur traktorist..te masakrojne nese nderon dhe rrespekton figurat e lavdishme te kombit shqiptar...duhet te zhveshesh nga cdo ndjenje kombetare dhe te behesh arab..ndryshe aha te pin e zeza..nuk ka ma adem apo skender , nuk ka me nene tereze apo gjergj fishte..eshte mekat me i nderuar e me i rrespektuar..vetem 1 duhesh ta adhurosh..

sa per temen po me duket gjeja me kot qe po beka ai qe e paska marre kete inisiative..adem jashari nuk ka me nevoje per ti bere filma te animuar apo siq quhen rendom filma per femije..jo jo..dikur ai kishte nevoje per ndihme kur e rrethuan shkiet ne shtepine e tij dhe '' clirimtaret '' e lan te vetem perballe bishes serbe..sot ai ka nevoje per mos me ja keqperdore emrin e tij sipas oreksit sa here vijne zgjedhje apo siq thot populli '' kur te vjen veza ke by.tha''...

Jo Adem Jashari nuk ka nevoje per ti bere filma. As pasardhesit e tij skane nevoje per gjera te tilla. Ata skane nevoje per asgje nga askush. Por ne kemi nevoje per ta. Femijet tane kane nevoje per filma, per poezi, per romane per bilborde me foto te Adem Jasharit. Dhe gjithsecili ne menyren e vet duhet ta respektoje familjen qe na e solli lirine.
    Une mendoj qe ti e ke keqeperdore emrin e Adem Jasharit per te sulmuar ata me te cilet ti nuk pajtohesh. Sepse nese i kushton nje film apo nje poezi apo nje liber atij qe e konsideron shpetimtarin tend, eshte menyra jote per ti shprehur mirenjohjen,per te qene falenderues.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Krejt ne rregull me debatet mbi ate se kush o ma I fort ..... ai apo ky, mirepo spo e kuptoj nje gje se per cfar arsye te hapet nje teme e till per Adem Jashari te rubrika Muslimane, per cfar arsye? Une pres shpjegime se pari prej moderatorve. Askush nuk e mohon ate se cilit religion i perkiste Adem Jashari, mirepo para se gjithave ai ka qene nje Shqiptar I madh dhe se dyti I ka caktuar religjionit te caktuar Musliman, une per vete nuk e kuptoj guximin qe te hapet nje teme e till te kjo rubrike dhe Jo te KULTURA kombetare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Traktoristi Lexo Postimin
    Adem Jashari eshte clirimtari i Kosoves - nje Skenderbe i vertete
    Ademi ka luftu per qlirimin e shqiptarve, e skenderi ka pre shqiptar.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

z.

Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Jo Adem Jashari nuk ka nevoje per ti bere filma. As pasardhesit e tij skane nevoje per gjera te tilla. Ata skane nevoje per asgje nga askush. Por ne kemi nevoje per ta. Femijet tane kane nevoje per filma, per poezi, per romane per bilborde me foto te Adem Jasharit. Dhe gjithsecili ne menyren e vet duhet ta respektoje familjen qe na e solli lirine.
    Une mendoj qe ti e ke keqeperdore emrin e Adem Jasharit per te sulmuar ata me te cilet ti nuk pajtohesh. Sepse nese i kushton nje film apo nje poezi apo nje liber atij qe e konsideron shpetimtarin tend, eshte menyra jote per ti shprehur mirenjohjen,per te qene falenderues.
    me vjen keq qe me thua se po e keqperdori emrin dhe vepren e ademit..jo aspak nuk po e bej nje gje te tille..nuk kam arsye..une jam nje emigrant qe me vjen inate qe te tjere per poena politike kur jua don by.tha nuk lene pa e permende..kan arrite deri atu sa te bejne fotomontazhe per te na treguar se sa i ka dashur baca adem disa prej krereve te mafies se drenices..me vjen inate se pikerisht ata qe nuk ishin me shume se 20 minuta larg familjes se baces adem dhe iken me bisht nder shale duke e lene te vetem ne furine e sulmit frontal te ushtrise serbe sot nuk rrine ne marren e tyre por me pafytyresi shkojne dhe vizitojne kompleksin memorial te baces..me vjen akoma me keq se si pasardhesit e baces vazhdojne te ulin koken dhe nuk flasin per keqperdorimin e fames se familjes se tyre..me vjen keq qe nuk e shohin se si dikush nxjerr geshtenjat nga zjarri me duart e baces adem apo me pasarshesit e tyre..dhe kjo eshte per te vene duart kokes e te mos gezohemi se dikush po na beka nje film vizatimor..edhe ky film eshte ulje per kete figure legjendare..kosova dhe shqiperia kane fonde , aktore , teknike xhiruese per te bere nje film artistik per kete figure te ndritur te kombit shqiptar..perpara se te bejne billborda apo big bradha te bejne dicka serioze e jo pacavure per femije...
    qashtu z...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ademi ska nevoj per filma, por Kosovaret kan nevoj per nji jet me te mir e mos ti mesyhen Savave e Dunavav .
    Ademi luftoi per nji Kosov te lir e jo per ti ber deputetet multimilioner.
    Ademi luftoi qe ju ta kuptoni se ja vle te flijohet per liri dhe atdhe.
    e jo te vjedhet liria e atdheu nga ata qe shpesh thirren si bashkluftetaret e tij.
    Armikun e jashtem e kishte emruar me koh Baca Adem por sikur tani te ishte gjall do thoshte ju paskem liruar nga shkau e ua paskna sjell nji shka qe qenka mshtjell me kostum shqiptari.
    Mos tentoni as mendja te ju shkoj te beni te Madh Hero Ademin se nuk do e beni veq sa juve qe thirreni ne emnin e tij do dilni shum te vegjel.
    Ademi ishte vertet i madh edhe njeri nder figurat me te kompletuara shqiptare por disa qe mundohen ta bejn shok e bashkluftar e bashkmendimtar druaj se do ta bejn shum me te vogel nese u besohet ktyre hajnav partiashesh ku vetem para televizionev permendin emrin e tij e ne jeten e perditshme punojn krejtsisht kunder idealit te tij.
    Kosova po rrenohet nga brenda sikur organizmi nga kanceri e kancer ne rastin ton shoqror e kombetar jon pikrisht ata qe nuk po punojn sipas porosive te tija por punojn ta vjedhin Kosoven aq sate mundin .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Armikun e jashtem e kishte emruar me koh Baca Adem por sikur tani te ishte gjall do thoshte ju paskem liruar nga shkau e ua paskna sjell nji shka qe qenka mshtjell me kostum shqiptari.

...mu pas kan gjall Ademi ti skishe hy hiq ketu me shit men....

hyperfilozofi....pffffff

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Me pas kan baca Adem gjall ty te kishte thierr jo hard po horr. Skeni ju moral .po ju tregon krejt marifeti i juaj .
    Ademin e lat vetem ,tani qe nuk ka mundsi te ju thot iket e me lat vetem,shporret ****** e ne kodra te llaushes e nga atje po e vezhgonit Prekazin duke u djeg i teri.

Te tillet si juve historia e Kosoves ka me u permend si perqares dhe rrenuesit e ardhmeris se femijve ane emban kosoves.
    Hard tregohu i sinqert sa vjet i ke se agjami po dukesh.
    Me shkrime nuk shkruhet historia se koha ta demanto e ta fshin si me gom qe fshihet shkrimi i pendes nese e zbukuro shum.
    .Prekazi thrret qe te mos na perseritet historia .
    Pore poqese mendoni se me fjal te bukra behet Kosova shtet bylbylat kan zerin e bukur e para nesh do bejn shtet.
    Sju besoi hiq atyre qe shkruajn shum per te mos u besuar as gjeprejgjeje.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Tama duhet te zhvendoset ne ndonje nenforum tjeter. Heroi legjendar nuk u flijua per fe por u flijua per liri dhe bashkim te kombit si dhe per clirim te trojeve shqiptare.
    Per Adem dhe Hamez Jasharin nuk kane ekzistu ndarjet e shqiptareve ne musliman, katolik apo ortodoks. Per ta te gjithe kemi qene te njejte.
    Nuk po e gjej nje video te nje interviste me Hamez Jasharin ne te cilen e perserit prejardhjen e shqiptareve nga pellzaget e iliret, flet shume kjarte per qellimin final te familjes dhe bashkeluftetareve te tyre etj.
    Ne asnje moment nuk permendet feja dhe jam i bindur se ne ato oda dallimet fetare nuk kane qene teme asnjehere.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •