Seke keq Plaku me kostum! Une per vete smundem sepse nuk jam andej mirepo nese behet qe te ket ndonje organizimin mbrenda Gjermanise ateher jam aty!
Sa per te kuqen flm se nuk jam prej atyre qe pij
Po flamuri nuk ngrihet me spango nga Gjermania. Ne do festojme edhe diten e flamurit, nese nje nga Honololuja mund te marre pjese atehere ska perse mos te maresh pjese edhe ti.
Mos vere, uj, lengje. Mendojme edhe per besimtaret e rrepte ne.
pse moj me qfare menyre e paragjykon djaloshin.....tipiku eshte tipik edhe normal flet per shoqeri te mirfillt apo mos ke mendje tjeter moj ti hahahahah
Po flamuri nuk ngrihet me spango nga Gjermania. Ne do festojme edhe diten e flamurit, nese nje nga Honololuja mund te marre pjese atehere ska perse mos te maresh pjese edhe ti.
Mos vere, uj, lengje. Mendojme edhe per besimtaret e rrepte ne.
Seke keq,qejf kam shum por mundesit nuk Ikam! Sa per te pirre ndonje leng flm shpresoj te pijm ndonjehere kur tna jepet mundesia,nuk jemi te rrept jo,thjesht nuk perdorim as ne pakic ate qe ben dem ne shumice
Seke keq,qejf kam shum por mundesit nuk Ikam! Sa per te pirre ndonje leng flm shpresoj te pijm ndonjehere kur tna jepet mundesia,nuk jemi te rrept jo,thjesht nuk perdorim as ne pakic ate qe ben dem ne shumice
mire e ke por je edhe gabim. 2 goda vere ne dite te bejne mire. Kur e tejkalon tjeter gje ajo pune. Edhe ajri qe thith(ne presione te ndryshme) te ben dem me shumice.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plaku me kostum : 21-10-2012 mė 16:09
Me termend Te gjithe meshkujt thone ndonje emer vAjze kurse kto vetem emra femrash
Hahhahahhahah me aspi mi goca se nuk ju takon njeri me vertet po nuk deshet edhe nuk jemi nga ato mostrat qe ju presin koken jo
Krijoni Kontakt