Përshëndetje të përzemërt për të gjithë anëtarët e kësaj teme joshëse...
Përshëndetje të gjithëve kudo që ndodhen...kuptohet që janë para kompjuterit...ehehehe...
Baci Agim dhe Besoja,
një rimorkio me përshëndetje ju përcjell përmes valëve të liqenit!![]()
Love has no limits
Mirë bën e bukura SinFoni@...shumë mirë bile se ai ujë aq i ngrohtë i liqenit tash po na ngroh trupin dhe shpirtin...ehehehehehe...po çe ke këtë liqen tani moj aman...ahahahahaha...
Linda, besoja ,Sinfoni ,izadora, lisa ,gloreta, rigerta ,nete, alem ,chino ,drague, shigjeta, Angelina02,perla.Agim Metbala,tetovarja &go,
Pershendetjet e mija dhe nje fundjave sa te te mire
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Pershendetje![]()
Cke ne xhep ta marin menjehere,cke ne tru sta marin dot kurre.!
Mbrema Forumi,mbrema Synfoni.Fund jave te kendeshem per te gjithe.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Në fillim kërkoj të falur nga moderatorët, nëse do ta marrin këtë temë si të ngjashme me atë "Përshëndetje për anëtarët e forumit", sepse kjo do të jetë krejtësisht ndryshe.
Derisa në temën e parë, me qindra herë, ta zëmë 4-5 veta përshëndesin njëri - tjetrin, këtu ata që përshëndesin kanë për detyrë të sjellin diçka argëtuese për fundjavë (vikend): humor, barcoletë, tregime të ndryshme popullore e letrare, ndonjë poezi, pse jo edhe ndonjë audio - video krijim.
Postimet bëhën vetëm të premten, të shtunën dhe pjesërisht të dielën!
Ju dëshiroj fundjavë të këndshme!
Unë, meqë po kam frikë se mund të fshihet kjo temë, po e filloj thjesht me një këngë, të cilën duhet ta shkarkoni. Është një serenadë korçare "Kur nata Korçën e mbulon", kënduar nga Eli Fara
P.S. Këngën mund ta shkarkoni deri më 18 mars, 2011, ora 16:49 / ose 100 shkarkime
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 11-03-2011 më 21:13
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt