Rrofshin Shqiptaret qe e bene Egjiptin :d
Rrofshin Shqiptaret qe e bene Egjiptin :d
Egjipti duhet te fitoi lirine qe i takon. Mubarak efendiu duhet te largohet, ky eshte vendim i popullit, perfshi ata pak te krishtere qe kane ngelur nga djegiet e shpernguljet ne kete vend islamik. Krishteret jane per mardhenie paqesore dhe ne kete rast(largimi i Mubarak Efendiut) edhe myslot kane te njejtin qellim. Kur eshte fjala per paqe vellezer myslimane do te na keni me vehte edhe ne, te pakten shqiptaret. Une jam perkrah popullit Egjiptian pa dallim besimi ne kete rast sepse eshte thirrje e popullit per liri.
Paqe!
Muslimanët dhe te krishteret qe 1'400 vite qe jetojn bashk-a-bashk !
Ata kan nje tradit fetare qe perendimi se ka fatëkeqesisht.
Dhe pikerisht mos-njohja e Islamit dhe muslimanëve, ka ber qe perendimi te futet ne nje fobi te ngulfatshme anti-islame. Me fjal tjera,... Perendimi ka nevoje per Islamin, ka nevoje per Paqe shpirterore ! Do ti integrojm dhasht Zoti !
"Shqiptar, Elhamdulilah"
nuk eshte hajgare sepse aleatin kryesor ne lindjen e mesme po e humb dhe kjo do thot nje humbje e madhe edhe per izraelin sepse rrezimi i diktatures ne egjipt do e rrezikoj izraelin dhe perfundimisht do ja sjell paqen palestines dhe ne keto momente izrealei do mundohet ti merr me te mir dhe te sillet ne menyren me te mir dhe te shtiret se kinse ja don te miren palestines se perndryshe vajhalli per te
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Mjani folet kot tani si ata qe kemi qeshur. Asnje vend perendimor nuk do e lere izraelin te biere edhe ky eshte fakt historik edhe i pa kundeshtushem. Nuk mendoni te pranoni stabilizim ne lindjen e mesme po mendjen per shkatrim e keni.
Persa i perket disa postimeve me lart se sa perendimi e uren islmain nuk eshte faji i perendimit po eshte faji i disa tipave islamike qe kane dhene pershtypje te keqe per islamin ne perendim. Edhe derisa te mos kete barazi edhe te drejta njeriu ne vendet islamike atehere nuk do pranohet asnjehere nga perendimi.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
[QUOTE]jo ne nuk kerkoj shkatrrimin e izraelit dhe asnje shteti tjeter por posa te bie diktatura ne egjipt me von ne siri jordani kuvajt etj sdo ket me mundsi izraeli te luaj dhe te masakroj musliman siq ka ber deri me tani
eshte e vertet se vendet islame udhhiqen nga diktatoret nga njerzit e flliqur por eshte shum e vertet se keta njer te flliqur qe jan multimiliardera dhe qe kan shtyp popyllin e tyre kan mardhenie shum te mira me ameriken izraelin dhe shtetet me me ndikim ne botPersa i perket disa postimeve me lart se sa perendimi e uren islmain nuk eshte faji i perendimit po eshte faji i disa tipave islamike qe kane dhene pershtypje te keqe per islamin ne perendim. Edhe derisa te mos kete barazi edhe te drejta njeriu ne vendet islamike atehere nuk do pranohet asnjehere nga perendimi.
Ardi
diktatori tunizian i cili i shtypte popullin e posaqerisht muslimanet kapitulloj pas pak oresh apo ditesh do kapitulloj edhe diktatori egjiptian ku pas ti e ka radhen siria jordania kuvajti dhe gjitha shtetet tjera muslimane dhe me ramjen e ketyre diktatorve bota do ket me shum paq sepse nese lindja e mesme udhhiqet nga njerzit e dret qe zgjedh populli e jo bota dhe nese do jen te bashkuar ather sdo guxoj kush tju masakroj popujt e tyre ne shtepit e tyre
Nga keto ndryshime edhe kosova do perfitoj me dhjetra njohje te reja ku siq dihet opozita egjiptiane gjithmon ka kerku qe te njihet shtetsia kosoves por miku izraelit dhe i serbis mubaraku nuk e pranoj sepse mund te keqsoheshin mardheniet miqsre me keto shtete te cilat e ben miliarder
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Krijoni Kontakt