Close
Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 239
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Veq spo ma japin pagen ne zarf keta ku punoj une se as 1 cent ne banke nuk do e kisha lane bilem as kartele bankes nuk kisha me nxerr... Ma mire qdo kush hudrat e veta ner kry.
    E do rrogen ne zarf sepse nuk do te mbante banka ate komisionin qe paguhet? Por, s'do ta mbaj ty - do ja mbaj punedhenesit tend, e ky i fundit prape se prape do e heq nga rroga jote.
    Imagjino ti te dalesh nga puna me zarfin ne cante, sa e larte eshte rrezikshmeria te te dali ndonje trim perpara e te bej cik presion? Ne banke te pakten je me i sigurte

Citim Postuar mė parė nga alx_x6 Lexo Postimin
    une mendim te mire shume kam, bile kam respekt - te vetmit hajdute qe kane bere qe puna e tyre te mbrohet me ligj. kerkon zotesi kjo pune. sa per ato pyetjet e tjera, jane ca te lodhshme e s'pakam qejf tani me u marr me to.
    Epo mbrohen me ligj sepse ajo eshte puna e tyre - ne e quajme vjedhje, ato e quajne thjeshte pagese per nje sherbim qe ofrohet

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    E do rrogen ne zarf sepse nuk do te mbante banka ate komisionin qe paguhet? Por, s'do ta mbaj ty - do ja mbaj punedhenesit tend, e ky i fundit prape se prape do e heq nga rroga jote.
    Imagjino ti te dalesh nga puna me zarfin ne cante, sa e larte eshte rrezikshmeria te te dali ndonje trim perpara e te bej cik presion? Ne banke te pakten je me i sigurte
    Pse duhet ti lej parat e mia bankes ti shfrytzoj dhe mua (nese) me jep nje % te paperfillshme? Cfare llogjike ka?

Te vjedhin rrogen thua ti?
    Ky po qe qenka nje justifikim i bukur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Postime
    44

Epo mbrohen me ligj sepse ajo eshte puna e tyre - ne e quajme vjedhje, ato e quajne thjeshte pagese per nje sherbim qe ofrohet
    Flm, s'ma ceku truri qe mund te ishim ne nje mendje - edhe une s'thashe ndonje gje, vec qe jane hajdute qe e kane ligjeruar punen e tyre. Ato qe mund te t'i vjedhe hajduti i zakonshem nje here ne 20 vjet, t'i vjedh banka perdite e brenda 2 vitesh e ka siguruar shumen e atij hajdutit. Brenda 20 vitesh ta ka vjedh 10 here ate grabtijen ne rruge, ne mos me shume.
    Mos punon gje ne banke? Jo per gje, te te pyes per dicka: ato shenimet ne fund te letrave, kontratave, faturave, etj, qe jane ne fund te faqes, me germe 6-e i kane bankat?

Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Pse duhet ti lej parat e mia bankes ti shfrytzoj dhe mua (nese) me jep nje % te paperfillshme? Cfare llogjike ka?

Te vjedhin rrogen thua ti?
    Ky po qe qenka nje justifikim i bukur!
    Po moj ia jep ore, ku eshte e shkruar qe je i detyruar?? Po deshe, po s'deshe mbaji ne shpi.

Ajo e te vjedhures ishte nje batute e jo justifikim mos i ngaterro gjerat. E c'te merr banka ty per rrogen, vetem bollo-n qe eshte 1,81 € (e qe eshte e nevojshme per verifikim qe i more parate. Edhe kur merr nje certifikate lindje ne shqiperi e paguan ate pullen e postes, i njejti sherbim eshte... pulla duhet per dokumentet!

Citim Postuar mė parė nga alx_x6 Lexo Postimin
    Flm, s'ma ceku truri qe mund te ishim ne nje mendje - edhe une s'thashe ndonje gje, vec qe jane hajdute qe e kane ligjeruar punen e tyre. Ato qe mund te t'i vjedhe hajduti i zakonshem nje here ne 20 vjet, t'i vjedh banka perdite e brenda 2 vitesh e ka siguruar shumen e atij hajdutit. Brenda 20 vitesh ta ka vjedh 10 here ate grabtijen ne rruge, ne mos me shume.
    Mos punon gje ne banke? Jo per gje, te te pyes per dicka: ato shenimet ne fund te letrave, kontratave, faturave, etj, qe jane ne fund te faqes, me germe 6-e i kane bankat?
    Po po, e kisha kuptuar ate qe doje te thoje ti... njelloj e mendojme.
    Nuk e kuptova mire per cfare shenimesh e ke fjalen? E plus, nuk e di ne c'shtet jeton ti?

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    HELLO!
    Une doja te dija se c'mendim keni per bankat, pse zgjidhni te fusni para aty, pse kerkoni kredi nga banka?
    A ju pelqen sistemi bankar dhe pse?
    Fleminderit..
    >>> Mund te te them vetem qe sot bankat po blejne shtetet.
    > Dhe kjo nuk eshte nje shenje e mire per te ardhmen.
    La verita' ti rendera' libero!

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Po, sepse nuk mund te thuash qe ato qe punojne ne banka jane burime te keqijash! C'faj ka punetori shkrete qe ben punen??
    Nje punetor eshte i ndergjgjshem per sistemin..dhe perderisa e mbeshtet, do te thote qe i jep nje dore ..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Ju te ekonomise beni dhe Diritto...apo jo? Bashkpunimi ne krim denohet!
    Hahaaaaaaaaaaaaa....YO BRO!

Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    He mi Pink shyqyr qe me erdhe ne ndihme, se s'po ia mbushja dot mendjen
    Eshte njelloj si nje shites dyqani kur te thote kaq e kam blere edhe vete, s'te bej dot me ulje etj etj se ka shembuj plot!
    Eshte nje krahasim qe nuk qendron per mendimin tim..:S
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Robbery : 11-08-2011 mė 10:38

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Robery, me mire te sell bank products Ty, se te humbas punen, $$$$. Si thu? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Bankat i kam xhan , me mire ti mbajne ata leket se sa une ...

Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •