Close
Faqja 15 prej 24 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 239
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Banka ėshtė burim tė kėqijash.

.
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Bashke me ato qe punojne ne te, do te shtoja.
    Aman sa i ekzagjeroni! Dakord qe bankat perfitojne nga te gjitha anet, por kane edhe ane pozitive plot. Meqe ju i konsideroni si vetem te keqija, atehere mos u merni me to...asnje nuk iu detyron!

p.s Ti durrsako avash cik me ate komentin tend

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    po se sa ti mbash leket poshte dyshekut dhe mos te te ze gjumi naten , me mire i mban ne banke

ketu bankat e kane lehtesuar shume jeten e njeriut
    mjafton numri i kontit ne banke dhe leket terhiqen automat per te paguar dritat, tel, sigurimet, qeraja e shtepise, c'do gje, nuk eshte nevoja te ikesh te bredhesh sa ketu e sa atje per te mbajtur rradha dhe ne fund te muajit banka te dergon nje vertetim me te gjitha levizjet qe jane bere.
    Sa per blerje me kredi , aha spara jam partizane

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    po se sa ti mbash leket poshte dyshekut dhe mos te te ze gjumi naten , me mire i mban ne banke

ketu bankat e kane lehtesuar shume jeten e njeriut
    mjafton numri i kontit ne banke dhe leket terhiqen automat per te paguar dritat, tel, sigurimet, qeraja e shtepise, c'do gje, nuk eshte nevoja te ikesh te bredhesh sa ketu e sa atje per te mbajtur rradha dhe ne fund te muajit banka te dergon nje vertetim me te gjitha levizjet qe jane bere.
    Sa per blerje me kredi , aha spara jam partizane
    Pothuajse kudo jane bere aktive keto lloj menyra pagesash, ose thjesht online ose pikerisht duke lene nr e llogarise. Imagjino sa kohe fiton me keto metoda.

Normale qe edhe banka ka fitimet e veta, se nuk eshte organizate jo fitimprurese e tere keto funksione qe i ofrojne klientave kane kostot e tyre.

Sa per kredine pastaj, normale qe fitojne shume bankat, por shpesh here eshte e nevojshme!

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Aman sa i ekzagjeroni! Dakord qe bankat perfitojne nga te gjitha anet, por kane edhe ane pozitive plot. Meqe ju i konsideroni si vetem te keqija, atehere mos u merni me to...asnje nuk iu detyron!

p.s Ti durrsako avash cik me ate komentin tend
    Ca ke ti, u cenove nga komenti im?

Ca ke ti, u cenove nga komenti im?
    Po, sepse nuk mund te thuash qe ato qe punojne ne banka jane burime te keqijash! C'faj ka punetori shkrete qe ben punen??

Mashtron klientet, pra behet bashkpunetor me hajdutet (qe jane bankat)! Mjafton?

Mashtron klientet, pra behet bashkpunetor me hajdutet (qe jane bankat)! Mjafton?
    Nuk mjafton! Klienti e ka ne dore vete te pranoj apo jo oferten... nuk i detyron njeri. Pastaj, ne fund te fundit ai/ajo merr leket per te bere ate pune, punedhenesi i thote po deshe,,... ka plot te tjeret qe po lusin per nje vend pune.

Kshuqe, nqs la fine č giustificata, nuk mund ti quash mashtrues. Pfff, ishalla fillo pune ne banke edhe ti

Goce, qe te dy e dijme shume mire se bankat jane hajdute te autorizuar, keshtu qe mos u lodh kot duke i justifikuar ato dhe punonjesit e tyre!

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po, sepse nuk mund te thuash qe ato qe punojne ne banka jane burime te keqijash! C'faj ka punetori shkrete qe ben punen??
    Ti punoke nė bankė Klea?

Goce, qe te dy e dijme shume mire se bankat jane hajdute te autorizuar, keshtu qe mos u lodh kot duke i justifikuar ato dhe punonjesit e tyre!
    Po une nuk thashe qe bankat nuk vjedhin, thjesht po perpiqem te te bind ty qe punonjesi shkret s'ka faj. Ai/ajo thjesht ben punen e tija!

Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Ti punoke nė bankė Klea?
    Jo tamam, dmth banke eshte por une nuk merrem me klientet Kshuqe s'me djeg fare nese Bamba i quan mashtrues, thjesht nuk jam dakord!

Faqja 15 prej 24 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •