Po flas per Kosove, Bankat te cilat e kan interesin e kredis mesatarisht 13%, jan dhe konsiderohen si Objekte Kriminale, te cilat ne menyre direkte prej pas lufte e deri tash e kan varferu popullin ne extrem.
Ja ky skeqi humoristik i Stupcave e shtjellon me mire
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Kjo vajza flet shpesh here me veten
regjistrohu me 100 emra por mos i perdor per te bere monolog ,
gjerat i din mbrapsh dhe kembengul si mushka gjithmone ,
lexo kur dhe kur jane krijuar bankat e para .
Jo po ti mbajme poshte dyshekut si gjyshi jot ,
sikur gjyshi te vuaj nga prostati ?
ti pshuri thua ?
po gjyshja ku i mbante verdhushkat ne gjoks ngrohte -ngrohte
vdesin disa per komunen primitive.
A don, e s'din, a din e s'don !
Mendoj qe 99% e tyre jane banka Greke dhe qe shum shpejt do ta cojne Shqiperine si ne vitin 97, nese nuk i braktisimC'mendoni per BANKAT?
Revolution 1848
Juve me siguri ju diskriminojne, se e dine qe jeni albanez, se ska mundesi tjeter. LOL
Varet dhe se per cfare bankash po flasim ketu. 1 bank e vogel ne ndonje qytet te vogel, ndoshta ben kshu numrash.
Ketej ku jetoj une, bankat jane te fuqishme. Nese mua me teket neser te shkoj e terheq 10 mije dollare cash , jam ne gjendje ti marr !!
Nese do dua te terheq 20 mije dollare cash, prape jam ne gjendje ti marr, por banka ka rregulla. Duhet t'ua besh te ditur qe ti do shkosh te terheq paret ne X dite. Sepse per arsye sigurie bankat nuk disponojne shume te medha Cash neper branch-e. Kjo eshte per arsye sigurie per punonjesit dhe per vete banken. Por jo se nuk do ti japi ty.
Paret e tua jane te tuat. Nese nuk ti japin cash te japin official check/bank check, qe eshte njesoj si cash. Kjo per sigurine tende gjithashtu. Se dhe ti nuk do ndjehesh i sigurte te largohesh nga banka me 50 grand n'xhep. lol
Bankat, kane fitimet e tyre, po dhe ti sjeton dot pa to. Nese je i rregullt si person, i pergjegjshem, ato nuk 'fitojn' paret nga ty. Ka njerez plot qe mbajne bankat ne qarkullim, vetem me fee-rat qe charge-n ato ehu. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
jo moj pink jo... jo banka te vogla ne qytete te vogla. ata rralle here shkruajne NO CASH.
jane bankat e medha ne qytete te medha qe thone ashtu...
It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.
henry ford.
ti e di te pakten se kush e prodhon parane???![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 09-02-2011 mė 18:44
Vasudhaiva Kutumbakam
Si vend i botes se trete po me duket Italia me kete qe thote admirali. As behet fjale ti bejne ne USA keto gjera bankat. Konkurenca eshte aq e madhe saqe nuk diskutohen fare keto.
Cudi, ne fakt.
Se une ketej, mund ta mbyll llogarine time bankare, ne cdo kohe- terheq te gjitha. Qe neser, nese nuk me pelqejne me. Ose nuk me buzeqeshin, ose nuk me thone 'good day' ne fund, fjala vjen.
Para 1 jave hapa 1 account tjeter ne 1 bank tjeter, qe te me depozihet payroll aty, dhe me zhdepen me letra mireseardhjeje, lol
edhe vetem 1cent kam aty tani per tani.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt