Close
Faqja 16 prej 24 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 239
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po une nuk thashe qe bankat nuk vjedhin, thjesht po perpiqem te te bind ty qe punonjesi shkret s'ka faj. Ai/ajo thjesht ben punen e tija!
    Epo ty po te heqim nga lista e zeze pra! Ti nuk vjedh!

Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Epo ty po te heqim nga lista e zeze pra! Ti nuk vjedh!
    Une normalisht qe nuk vjedh, edhe pse mundesine e kam apo s'leviz ca mijra euro une qe do isha bere pasanike brenda dites hahahaha!

Nejse, se si gjithmone do dalim nga tema ne te dy... bankat jane hajdute, punonjesit e shkrete s'kane faj, punen po bejne!

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Une normalisht qe nuk vjedh, edhe pse mundesine e kam apo s'leviz ca mijra euro une qe do isha bere pasanike brenda dites hahahaha!

Nejse, se si gjithmone do dalim nga tema ne te dy... bankat jane hajdute, punonjesit e shkrete s'kane faj, punen po bejne!
    Ju te ekonomise beni dhe Diritto...apo jo? Bashkpunimi ne krim denohet!

Ju te ekonomise beni dhe Diritto...apo jo? Bashkpunimi ne krim denohet!
    E pra, bejme edhe diritto gjithe ato biles, por je krejtesisht gabim pasi nuk eshte krim, eshte thjesht nje proces pune qe ka nje kosto e si i tille duhet te kete edhe nje fitim.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Bashke me ato qe punojne ne te, do te shtoja.
    Eshte their job, jo se duan ato. Eshte si puna e cdo sales personi, ne cdo fushe te biznesit, e qe ka shume sot per sot. S;mund ti akuzosh dot. Part of their job.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Eshte their job, jo se duan ato. Eshte si puna e cdo sales personi, ne cdo fushe te biznesit, e qe ka shume sot per sot. S;mund ti akuzosh dot. Part of their job.
    He mi Pink shyqyr qe me erdhe ne ndihme, se s'po ia mbushja dot mendjen
    Eshte njelloj si nje shites dyqani kur te thote kaq e kam blere edhe vete, s'te bej dot me ulje etj etj se ka shembuj plot!

Po po, ashtu ashte.

E besuat?

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Veq spo ma japin pagen ne zarf keta ku punoj une se as 1 cent ne banke nuk do e kisha lane bilem as kartele bankes nuk kisha me nxerr... Ma mire qdo kush hudrat e veta ner kry.

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Veq spo ma japin pagen ne zarf keta ku punoj une se as 1 cent ne banke nuk do e kisha lane bilem as kartele bankes nuk kisha me nxerr... Ma mire qdo kush hudrat e veta ner kry.
    Shume mire e ke thene Lexuesi, respekte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    une mendim te mire shume kam, bile kam respekt - te vetmit hajdute qe kane bere qe puna e tyre te mbrohet me ligj. kerkon zotesi kjo pune. sa per ato pyetjet e tjera, jane ca te lodhshme e s'pakam qejf tani me u marr me to.

Faqja 16 prej 24 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •