Nese stadiumi aktual Qemal Stafa do rikonstruktohet dhe si zgjidhje perfundimtare nga ana arkiteknonike do ishte versioni i me poshtem do te ishit pro apo kundra?
![]()
Pro
Kundra
Nese stadiumi aktual Qemal Stafa do rikonstruktohet dhe si zgjidhje perfundimtare nga ana arkiteknonike do ishte versioni i me poshtem do te ishit pro apo kundra?
![]()
La verita' ti rendera' libero!
Pse jo Volsiv
Ka arrdhur koha per ndryshim
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Per nje vend me standart jetese si Shqiperia,ky stadium eshte maksimumi.
Votova pro.
Shpresoj qe projekti te zhvillohet e te mbaroj deri ne fund.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Absolutisht pro.
Me keto thyerjet me duket si safir i zi. Shume i bukur.
jam pro por kam nje dishim pasi perse gjithmone ne shqiptaret e marin dizajnin sikur arkivol kur ta shikosh kete stadium mir e mir duket si nje arkivol por prapseprap jam 100 % i lumtur qe do te kemi nje stadium cka i plotson standardet e fifas dhe uefa votova pro SHQIPERIA PO NDRISHONE HEHEHEH
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Shume i ngarkuar po me duket, shume kaba.
Duke patur parasysh qe eshte ne mes te Tiranes e i rrethuar nga pallate e ndertesa, duhet te jete me elegant, me sleek e jo te vije si i fryre apo i mufatur. Duhet te ruaj proporcionin me ambjentin.
Dhe duhet te lejne menjane imitimet e hartes se Shqiperise, se sa i shtojne shpenzimet kot me teprime te tilla. Shpenzime jo vetem per ndertimin por edhe per mirembajtjen.
Le te bejne fushen, shkallet e ambjentet moderne e funksionale, pa patur ndjenjen e madheshtise.
Le qe kam frike se do perfundoje si tek nje shprehje qe ka thene shkrimtari Qamil Buxheli ne nje liber te tijin qe "Ne (shqiptaret) e nisim per nevojtore e e perfundojme hale". Lol
Thone 60 milione e vetem 20 do harxhohen realisht per stadiumin.
Shikojini skicat e plota dhe infot po ashtu te faqja e fundit e temės mė poshtė:
http://www.forumishqiptar.com/showth...=128907&page=3
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt