Ne nje situate me emocion apo ankth te larte syte e tij/saj do te leviznin shume shpejt dhe ne menyre kaotike.
Nga deshira per t'i lexuar syte kam pershtypjen se do kaloja ne hipnotizim total.![]()
Ne nje situate me emocion apo ankth te larte syte e tij/saj do te leviznin shume shpejt dhe ne menyre kaotike.
Nga deshira per t'i lexuar syte kam pershtypjen se do kaloja ne hipnotizim total.![]()
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Sigurisht qe syte jane pasqyre e asaj qe shpirti ka brenda.
Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.
edhe une mendoj se syte jane pasqyra e shpirtit ,ne ata sy qe nuk ka shkelqim fare per mendimin tim pasqyrojne ligesine e shpirtit.
E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...
Syte kane pushtet. Nje shikim magjepses na ndihmon te kemi ndikim, pushtet tek ata shohin syte tane.
Mbase edhe mund te jene , pasqyre shpirti syte e bukur. Por syckat teper te bukura ose jane shume budallaqe ,ose teper naive! Cfare i thoni kesaj ju? Pasqyre genjeshtare shpirti?
Apo pasyre e nje shpirti te pa trazuar ?
La vida es un carnaval
loti eshte pasqyre e shpirtit ,dhe perderisa ne shpirt ka dashuri ateher dhe do e rrezatoje ate(me rruge te syve)
un mendoj se dashuria mund te dadhohet tek syte e ati njeriu qe ka shpirtin e paster dhe eshte i drejtperdrejt,dhe jo ai qe e shfrytezon shikimin per te bindur dike se e do
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Shpirti nuk reflektohet![]()
"Syte pasqyre e shpirtit"?
Jo.
Syte mund te reflektojne gjendje te ndryshme emocionale por asnjehere brendine e shpirtit te nje personi.
Po te verberit pastaj cfare do te pasqyronin?
Po ata qe vuajne nga miopia, hipermetropia apo atrofia apo do te themi se ju ka levizur shpirti pak majtaz e djathtaz
Prandaj syte jane: per te pare, jane te bukur,jane te vegjel,jane te medhenj me leng e pa leng ata jane sy![]()
Krijoni Kontakt