gjeja me e mire ne jet eshte kur e vlerson sa duhet jeten qe ben.
gjeja me e mire ne jet eshte kur e vlerson sa duhet jeten qe ben.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
une akoma se kam takuar gjene me te bukur te jetes....
ne fakt dikur e takova,e kisha pran e shifja dhe e prekja....
buzeqeshja e nenes sime dhe babit,harmonia ne familjen time,shendeti i tyre...
por sote ketu ku jam dhe sic jam,pos shendetit te motres dhe vellezerve asgje me s'me duket e bukur ne jete...
sikur edhe hena te zbres ne toke dhe rreth kesaj te lozin yjet,per te bere nje si tip gjesti per te zbukuruar jeten.....S'KA ME...S'DO TE KET KUR ME GJE TE BUKUR NE JETEN TIME....KESHTU UNE KAM VENDOSUR SEPSE KESHTU E NDJEJ...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
ne jeten e njeriut nuk eshe interesante se sa e gjete eshte,por se sa e mire eshte.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Pershendetje e dashur...
Un jam shum i sigurt ne intuiten dhe telepatine time ne lidhje me ty...
Ti se shpejti do te ndjehesh jashtzakonisht e lumtur...
Se per c`fare nuk e di...por ti do jesh aq mire saqe nuke con dot per mend.
Mendo gjithmon per nje te neserme sa me te bukur.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
PERSHENDETJE I NDERUAR...
o Angel te besoj per bese te besoj...
he bere bised me Zotin sepse engjull je heheh....
shpresoj se per gjith behe mire...
por une se besoj ne ate se nje dite do te behet mire,
sepse eshte nje thenje " dikujt sic i niset jeta ashtu dhe i mbaron"
nje nder to jam dhe une,nje nder to ishin dhe prinderit e mi,qe gjithmon kure ne jete ata se paten gjithc'ka qe deshten,kur u bene ne qe ata te na plotesojn deshirat ata iken,dhe c'ka.....gjith kjo e cmuar jete-gje e bukur pffff....
vjen ne te nje semundje,nje leukemi apo nje kancer dhe te largon nga kjo,e kjo jete me gjith deshir me du duar te leshon ne duart e saj...
njeriu kur bie ne depresion eshte shume rende per t'u kthyer ne realitet...
cte bejm,kjo eshte gjeja mee bukur e jetes...SE JETON ME DIJENI SE NJE DITE DO TE REMBEJ VDEKJA....C'BUKURI...
POR EDHE SKEMI CTE BEJEM....KETE GJE E KA SHKRUAR ZOTI DHE ME CA GJONA PATJETER DUHET PAJTUAR....
FLM
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Momenti kur te hiqet merzitja![]()
mire e ka thene e panjohura me lart qe me e bukura eshte qetesia shpirterore....dhe te kesh mire dhe prane njerezit qe don
Non mollare mai !!!!
Familja....e cila me mungon shume shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
gjeja me e bukur ne jete ,mendoj qe eshte ,ajo qe cfare ben ti ne jete, te jete ,e paster ,e drejte,pa shkelur dhe lenduar askend...
Krijoni Kontakt