Myslimanet jane duke u ēliruar nga myslimanet, o ishin te pushtuar dhe sot jane ēliru nga zgjedha e huaj..., por nga kush, nga amerikanet o shqiptaret o kenianet..., ik or ti djal i mir ik e bjer me pare ne ujdi me menimet e tua e pastaj hajde jep debat si duhet...
Mqs jemi keqkuptu bashke, nuk dua qe te vazhdojme me keqkuptime..., une ne moshen tende i kam rrespektuar me te moshuarit..., kjo eshte nje nga karakteristikat e shqiptarit..., rrespekti mbi te gjitha, e sidomos per shqiptarin, qoft edhe kundershtar politik o ideologjik o me besim fetar ndryshe nga ti, ose edhe thjesht me nje skuader rivale me ate tenden..., jane shqiptar mbi te gjitha dhe nuk ka fare rendesi se ne ē'fare dialikti flasin o ne ē'fare krahine te Shqiperise gjeografike jane te lindur..., ti duhet me pas nji pak rrespekt per cilindo bashkebisedues ne kete forum...
Ti je pak kokefort dhe arrogant..., te keshilloj shume perzemersisht, nuk ka se si te imponosh mendiet e tua ne menyre harbute dhe pa rrespektuar idete e tjetrit..., qofshin edhe ne kundershtim te hapur me te tuat..., por edhe te jene te gabuara, prap ti me kulture trego forcen e argumenteve dhe fito debatin, por jo me ofendime...
Une uroj me shpirt te gabohem, por me duket qe te dhimbsen harapt dhe sikur zemra te rreh me oren e Abudabit...
Mire, tani une po te le te qete, duke te uruar zemergjeresi ne diskutim, eshte nje nga vyrtytet qe harapt dhe aziatiket ne pergjithesi nuk e kane.
Ji fisnik dhe shqiptar, ne te folur...
Ja kalofsh per s'marit...
Niko.
Krijoni Kontakt